Ovi popecci od blitve izgledaju fino,ali mojim deckima ako nije komad mesa u tanjuru se ne najedu… jedan radi fizikaliju po cijele dane i mora se dobro najesti, a drugi je u fazi puberteta/rasta i isto bez mesa nemoze… tako da bez dobrog komada mesa, kod nas nema rucka…
Dodaj spek u popecke 😂😂😂😂
Mirjanos, super su ti popecci..
Ja sam u grupi 'kaj danas kuhate', cesto zavirim i na stranicu Sasina kuhinja, frajer ima bas ful jednostavne recepte a fine (poneki su i za dobit kolesterol ).
Tea, isto mi je.. Moj muz pita kaj smo presli u vegetarijance kad nema mesa. Kaze da pojede al se ne najede i brzo je opet gladan..
Mirjanos, nesto slicno sam ja radila sa keljem.
Dal blansiras blitvu ili ju stavljas sirovu?
Mirjanos, nesto slicno sam ja radila sa keljem.
Dal blansiras blitvu ili ju stavljas sirovu?
Blansiram. Bolje se sjedini...da je sirovo cini mi se kako bi se odvajalo...
Dea, koju palentu kupujes malome i koliko dugo ju kuhas?
Kupujem obicnu kukuruznu krupicu, ne instant. Vecinom od Podravke . Stavim otprilike, na 100 ml vode otprilike 1 jusnu zlicu i kuham dok se ne zgusne, ne previse nego onako da bude jos kolko tolko tekuce.
Ne znam ti vremenski, ja nista sto kuham ne gledam vremenski, vec ono kad je gotovo, gotovo je..
Hvala ti. 😍 Planiram mu uskoro prosiriti jelovnik pa skupljam info. D
Aymee
Moj dragi obozava popecke od blitve, obicno si ostavi koji za gablec na poslu 😉 i super mi he da nemoramo stalno imat meso. Ja volim svo povrce i stalno nesto kemijam s njim 😉
url=https://lilypie.com]
Mirjanos, super su ti popecci..
Ja sam u grupi 'kaj danas kuhate', cesto zavirim i na stranicu Sasina kuhinja, frajer ima bas ful jednostavne recepte a fine (poneki su i za dobit kolesterol).
Tea, isto mi je.. Moj muz pita kaj smo presli u vegetarijance kad nema mesa. Kaze da pojede al se ne najede i brzo je opet gladan..
hahahahaa,to mi je bas poznato!!! :) :) :) :) :)
Ako nije meso s prilogom+salata-za uru,dvije su vec gladni!!!
Ajme,kad budu svi 4 moji prascici za stolom ima da bankrotiramo!!!! :) Morat cemo pocet i zivotinje za meso uzgajat…… Mene ce pojest jedan dan…
Moj dragi obozava popecke od blitve, obicno si ostavi koji za gablec na poslu 😉 i super mi he da nemoramo stalno imat meso. Ja volim svo povrce i stalno nesto kemijam s njim 😉
Ja mom dragom meso spremim za marendu.. ujutro ispecem na brzinu ili pohanu piletinu ili ombolo ili sano okrenem piletinu/purerini,pa on kupi kruh,pa slozi sendvic i uzme neki jogurt.. a jbg kad se od salama ne najede...
A joj, a ja sad kuham i 3 rucka.. moj dragi jede 7 jela od cega su 4 peceno meso s krumpirom. Ja jedem sve al obozavam povrce. Danas radila sebi tortu od blitve i tikvica, dragome bolognese (to je 7-mo jelo koje je poceo jesti sa mnom, plus "moje" lasagne) a malome kasicu posebno.. kod mene kao u restoranu, 🤣
Aymee
Meni je jedina sreca sto mi dragi nije od hrane. Ako je rucak, ok, ako nije isto ok, pojest ce neki sir ili sendvic.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji