Dijana, vidi se tko ima nocne tulume
Drago mi je da ste obavili pregled i da bebac dobro napreduje. To znaci da onda vise ne morate na vjezbe, samo ovo doma raditi?
Mela, moj se vec neko vrijeme smije na glas. Prvo je krenuo samo na skakljanje se smijati. Sad se i seki smije kad izvodi ludorije. Drago mi je da je sa bebom sve ok.
Mi smo nocas isto imali tulum. Doduse imamo ih vec 3 noci za redom. Oko 3 se pocne vrtiti i na kraju se probudi i onda bi on pricao.. Nicas sam ga jedva uspavala. Nece cicu, nece dudu, nece se nosit
Plus kaj po cijele noci lovim njega po krevetu (i kad spava se vrti), nju pokrivam jer je non stop otkrivena.. Ne moram ni rec koliko sam iscrpljena..
Ovako to najcesce izgleda sa tim podlogama.. I da cijeli pod oblozis opet ce naci dio koji nije pokriven
Meni je casmatino super jer lako stavm i maknem.... Sada koristim na pola jer jos ne puza
Preslatke su vam bebuskice, Dea tvoj malac isti moj s leđa 😀.
Mela, moj se svima kezi bez tona, samo meni s tonom - onako zagrgulja iz grla. Doduse, moram se popeti na luster za taj grleni smijeh. Inace skviči po cijele dane
Ajme Dea, tocno znam kako to izgleda. I vratis na podlogu, okrenes se i vec je na parketu.. Ma te male guzice su preslatke..
A moja sveki, velika mama i zena (da ne kazem Stepfordska supruga) koja meni prigovara ako mi se ne da kuhati, mog dragog je kao bebu hranila gotovim kasicama i to dvije, tri. Kao, rano se vratila na posao pa nije imala kad kuhati a vikendom su isli negdje.. i sad se cudi kako odrastao covjek ne voli hranu.. Joj, danas mi je dosla i usrala dan..
Aymee
Aymee, znas kako kazu-prst u uho i zaboli te!!! Ako je tebi i tvom muzu dobro, nek prica ko sta hoce! :)
Meni sveki dosla malo prije, tresti Pantera iz dvd-a,klinci oboje spavaju, a ona kaze da ce mi djeca oglusit,da sta je ta dernjava i kako to mogu slusat… A mene tako zaboli... Djeca spavaju,ja nesto pospremam, cistim i pjevam i super mi je!!!
url=https://lilypie.com]
Aymee, znas kako kazu-prst u uho i zaboli te!!! Ako je tebi i tvom muzu dobro, nek prica ko sta hoce! :)
Meni sveki dosla malo prije, tresti Pantera iz dvd-a,klinci oboje spavaju, a ona kaze da ce mi djeca oglusit,da sta je ta dernjava i kako to mogu slusat… A mene tako zaboli… Djeca spavaju,ja nesto pospremam, cistim i pjevam i super mi je!!!
Kad mi se da, a to je vecinu dana u tjednu, kuham 3 rucka..
Joj, da ju mogu katapultirat negdje bila bih najsretnija osoba na svijetu..
A mali ju bas i ne voli, cudno ju gleda. A ja onda sol na ranu kako je jucer uzivao s mojom frendicom (a istina je) pa se cudi kako to. A ja zlo pa kazem da djeca osjete dobrotu i tko ih voli, 🤣🤣🤣
Aymee
Danas npr. kuham 3 rucka.. 😋
Ja sad spremam samo klincima kuhano povrce i meso za rucak starijem i kasicu malom. Dragi ima na poslu neku veliku festu pa rostiljaju tako da ce jesti tek navecer. Najstariji mali je isao danas kod mame poslije skole, a ja cu ben s dragim navecer..
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas kuhala tzv seljacki lonac, prepekla kranjsku kobasicu (jer mora bit mesa ), dodala krumpir, mrkvu i kupus narezan na trakice i zalila vodom.
Sad cekam da se tijesto za kruh udupla pa ce ic na pecenje, pomijesala sam polubijelo i razeno brasno i dodala sjemenke.
Mali nije bio odusevljen breskvom, reagirao je grimasom i zvukom koji je vrlo vjerojatno bio bljak , tako je bar zvucalo..
Sortiraj odgovore
Najstariji