Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    13. Lipanj 2018. 22:40

I da se kratko vratim na sveki.. ona je kriva sto dragi ne jede sve. Kad je bio mali, skuha rucak a on kaze da to nece jesti. Ona na to kaze da ce mu mama ispeci sniclu.. i tako u krug.. 

Aymee

-Tea-
    13. Lipanj 2018. 22:52

Aymee

I da se kratko vratim na sveki.. ona je kriva sto dragi ne jede sve. Kad je bio mali, skuha rucak a on kaze da to nece jesti. Ona na to kaze da ce mu mama ispeci sniclu.. i tako u krug..

da da,to mi je poznato,samo nije sina razmazila nego unuka. Sin od dragog nije jeo papriku, gljive, tikvice, blitvu… al kod mene toga nema. Sto je na pijatu,ima da se pojede! ako neces za rucak, ces za veceru kad ogladnis!! I sad mali jede sve i cak je zavolio neke od tih namirnica! Pa mi mama kaze da san zlocesta da tjeram dijete da jede sta nevoli..  A ona je bila jos gora prema meni i sestri kad amo bile djeca!! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    14. Lipanj 2018. 08:09

Aymee, upravo to isto radi moja sestra sa klincima. Ako ne zele skuhano onda im ona priprema sto zele. Na kraju je ispalo da kuha 3 jela koja klinci jedu jer joj se neda kuhati 3 razlicita jela..
    Mi kad smo bile male nismo birale, sto se skuhalo to se jelo. Ako nam nije pasalo mama bi samo rekla da znamo gdje je kuhinja..
    Ja sam i maloj rekla da se jede sto se skuha, da joj ne mora biti fino, ali da mora pojest bar nesto.. Ono,ne tjeram je jest grasak i grah jer vidim da joj dize zeludac al ostalo pojede.
    Sa dragim nemam problema jer je rano ostao bez mame pa je poslije skole isao kod bake na variva i sl, voli sve ali ako je meso uz to, nije bitno na koji nacin spremljeno

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 08:17

Da, tak je i sa mnom bilo. Jede se sto se skuha. Satima sam se igrala s hranom i na kraju pojela.

Nego, treba mi savjet. Mali je usavrsio okretanje na trbuh i vrisku kad se ne moze vratiti. Kako da ga potaknem da se nauci sam okrenuti? Nocas je oko 4.30 bila vriska jer se okrenuo u snu na trbuh a kad se htio namjestit u drugi polozaj nije znao pa je urlao i jedva se smirio.. 

Aymee

dea32
    14. Lipanj 2018. 09:19

Aymee

Da, tak je i sa mnom bilo. Jede se sto se skuha. Satima sam se igrala s hranom i na kraju pojela.

Nego, treba mi savjet. Mali je usavrsio okretanje na trbuh i vrisku kad se ne moze vratiti. Kako da ga potaknem da se nauci sam okrenuti? Nocas je oko 4.30 bila vriska jer se okrenuo u snu na trbuh a kad se htio namjestit u drugi polozaj nije znao pa je urlao i jedva se smirio..

Probaj leci negdje iza njega tako da te ne moze vidjeti ako se ne okrene. Pri tom mu pomogni spustiti glavu i zarotirati kukove i nogicu da se okrene. Ili sa nekom igrackom koju ces stavit njemu kraj boka dok je potrbuske tako da se postavi na jednu ruku i bok da uzme igracku i da tako izvjezba taj polozaj pa mu onda iz toga pokazi kako da se okrene

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 09:43

dea32

Aymee

Probaj leci negdje iza njega tako da te ne moze vidjeti ako se ne okrene. Pri tom mu pomogni spustiti glavu i zarotirati kukove i nogicu da se okrene. Ili sa nekom igrackom koju ces stavit njemu kraj boka dok je potrbuske tako da se postavi na jednu ruku i bok da uzme igracku i da tako izvjezba taj polozaj pa mu onda iz toga pokazi kako da se okrene

Super, hvala ti. Pokusat cu i to. Jer sam pokusala neke druge metode koje su urodile time da se slucajno okrenuo. Znam da bebe u pravilu ne treba uciti te ce neke stvari napraviti kad bude spreman, ali sinocnji plac me nagnao na to da mu trebam nekako pomoci.. Jer se jako voli smjestiti potrbuske i igrati a onda nastane problem kad se zeli vratiti.. 

Aymee

-Tea-
    14. Lipanj 2018. 11:00

Evo, mi odradili razgovor sa psihologicom za jaslice. Dok smi cekali, mali se osmah skompao sa curama,ali ne sa onima iz jaslica,nego sa velikim curama iz vrtica!! :) :) :) Rekla je tets ds joj se cini da nece biti nikakvih problema sa prilagodbom jer je jako drustveno dijete!  :) Bas se pokazao danas u najboljem svjetlu!!!

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 11:26

Aymee

dea32

Aymee

Super, hvala ti. Pokusat cu i to. Jer sam pokusala neke druge metode koje su urodile time da se slucajno okrenuo. Znam da bebe u pravilu ne treba uciti te ce neke stvari napraviti kad bude spreman, ali sinocnji plac me nagnao na to da mu trebam nekako pomoci.. Jer se jako voli smjestiti potrbuske i igrati a onda nastane problem kad se zeli vratiti..

Dea, pokusala. Necu odustati ali zasad ne ide. Do igracke na boku, kad ju skuzi, dopuza vrteci se u krug. Kad mu pridjem s ledja, pogleda me, pocne se smijati i namjesta vrat za poljubac. Ustrajat cu svim metodama. Nadam se da ce nesto uroditi plodom. Ako ne, 8.7. smo naruceni kod fizijatra na kontrolu pa ako treba, isla bi i na terapiju. Generalno nemam problema s njim, ako izuzmemo bljuckanje i lice, ali vidim da ga ovo jako frustrira..

Aymee

ina90
    14. Lipanj 2018. 11:36

Evo nas velikih danas nam je punih 6 mjeseci....😃bili smo na kontroli sve je super i dalje smo veliki i debeli...72 cm i 10+ kg koliko točno neznamo vaga kod dr.do 10 kg🤣🤣🤣...mi se još nismo nikako cijepili,ja sam mislila počet s cjepivo na jesen radi ovih vrućina,a naša dr.kaže da to nesmeta pa i nisam bas,pamatna SAD.. 

dea32
    14. Lipanj 2018. 11:48

Aymee, jel se on postavi u pozu vrtnog patuljka? Onako potrbuske ali vise na jedan bok i podlakticu? Hvata li igracku jednom rukom tako da se postavi/ osloni na drugu ruku i pruza prvu prema igracki ispred njega? Nekako mi je logicno da to prethodi tom okretu jer ukljucuje bas te pokrete, oslon na jednu stranu a drugom se okrece na leda.. 
    Svakako ce to jednom napravit, ali vjerujem da mu je frustrirajuce. Moj popizdi kad lovi lopicu ali ju posalje dalje, pa puze do nje, pokusa uhvatit i ona opet ode..
    Ina, vrucine nemaju prepreku za cjepljenje. Bitno je samo ne utopliti dijete i izbjegavati sunce taj dan.
    Ja sam malog cjepila pred 2 tjedan prvi put, ono sto je trebao dobit sa 2 mj. Taj dan popodne imao temp 37,6 ali pod pazuhom tako da to nije nista, stavila hladan oblog kad smo dosli doma i to je bilo to.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.