Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    15. Lipanj 2018. 21:57

Cure, koliko vidim, decki su nam zasada "plavuse"...

Aymee

• Aymee
    15. Lipanj 2018. 22:01

Naime, buduci da sam ih vidjela s ledja, svi su mi nekako isti.. 

Aymee

dea32
    15. Lipanj 2018. 22:08

Aymee

Cure, koliko vidim, decki su nam zasada "plavuse"…

Noa se rodio sa crnom kosom i bila sam sretna jer sam ja tamnoputa sa crnom kosom. Onda mu je pala i izrasla smeda, tatina kosa.. 
    Tak da klinci jedino moje imaju put i duge trepavice, ostalo je sve na cacu 

• Frau_Mund6
    15. Lipanj 2018. 23:14

Cure, hvala! Fino smo se napapli  😉 inace, 7 nam je, saturnova 😁 kad dolazi do promjena, mi smo dobili dijete 😍 
    Mirjanos, mi imamo sa kucicom i svinjicama, nekako mi se cinila da je ista.. ti si vjerojatno uzela zoo. 
    Moja se curka rodila sa crno crnom kosicom, nakon 2 tjedna se promjenila u svjetliju, sad ima smedu ali dosta svjetliju. Cak sam mislila da ce otici na ridu, iako nitko nema takvu u obitelji... 
    Imate li vi one knjige uspomena? I gdje ste ih nabavili..  neka preporuka? Ja si pisem sve interesantno ali bi rado to negdje zabiljezila sa fotkicama 😀

url=https://lilypie.com]

dea32
    16. Lipanj 2018. 07:02

Frau_Mund6

Cure, hvala! Fino smo se napapli 😉 inace, 7 nam je, saturnova 😁 kad dolazi do promjena, mi smo dobili dijete 😍
    Mirjanos, mi imamo sa kucicom i svinjicama, nekako mi se cinila da je ista.. ti si vjerojatno uzela zoo.
    Moja se curka rodila sa crno crnom kosicom, nakon 2 tjedna se promjenila u svjetliju, sad ima smedu ali dosta svjetliju. Cak sam mislila da ce otici na ridu, iako nitko nema takvu u obitelji…
    Imate li vi one knjige uspomena? I gdje ste ih nabavili.. neka preporuka? Ja si pisem sve interesantno ali bi rado to negdje zabiljezila sa fotkicama 😀

Ja imam od bebimila radosnicu. Za curu je skroz ispunjena, fali jos par slikica, ali nikako da izradimo..
    Nama ide 7.ma god kako smo skupa, od toga 4 u braku..

ina90
    16. Lipanj 2018. 10:42

Frau sretna godišnjica....Nama sad ide 5.i imamo super vjest tata nam je dobio super ponudu za posao kuci tako da se kroz mjesec dana vraća nazad i nadam se da vise neide nikud bez nas
    Dea moja ima sa samo prstice na nogama na mene sve ostalo na čaću copy paste....

• Frau_Mund6
    16. Lipanj 2018. 10:44

Jutro!
    Upisala sam se za radosnicu! Nadam se da ce doci prije nego odem na more... 
    Dea, jel znas od kojeg je materijala ona tvoja nosiljka? Tamo imaju bezbroj toga, ne znam jeli potrebno nesto kvalitetnije uzimat... na onoj grupi sto si poslala ima svega, ali cijene su skoro pa iste za bazingone nosiljke. A kad vec kupujem radije bi nenosenu. Tvoja mi je super udobna!  

• Frau_Mund6
    16. Lipanj 2018. 12:13

Ina, cestitam!!! To da ste skupa se ne moze nadoknaditi 😍 

dea32
    16. Lipanj 2018. 12:13

Frau_Mund6

Jutro!
    Upisala sam se za radosnicu! Nadam se da ce doci prije nego odem na more…
    Dea, jel znas od kojeg je materijala ona tvoja nosiljka? Tamo imaju bezbroj toga, ne znam jeli potrebno nesto kvalitetnije uzimat… na onoj grupi sto si poslala ima svega, ali cijene su skoro pa iste za bazingone nosiljke. A kad vec kupujem radije bi nenosenu. Tvoja mi je super udobna!

Moja je pamuk ovo sa balonima i keper za naramenice i pojas. Ako uzimas nosiljku napravljenu od tkane marame nesto je skuplje, ovisno o cijeni same marame. Ja sam svoju platili 800 kn sa postatinom. One koje imaju od tkane kazu da su mekse i manje je vruce u njima. I racunaj da joj treba min mjesec dana da ju napravi jer ima guzvu.
    Mozes na fejsu pogledat i Freda nosiljke, ona vec ima napravljene koje prodaje u baby size velicini koja tebi sad treba. Cijene su tu negdje kao i bazzinga, razlika je samo u tome sto bazzinga ima panel izmedu nogu nastiman sa vezicom a kod fredine se naguzva panel i zakaci cickom..

dea32
    16. Lipanj 2018. 12:35

Ina, super za posao. Neprocjenjivo je biti uz dijete kad odrasta, doslovno svaki dan cini veliku razliku..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.