Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    15. Lipanj 2018. 14:40

dea32

Ja sam danas kuhala tzv seljacki lonac, prepekla kranjsku kobasicu (jer mora bit mesa), dodala krumpir, mrkvu i kupus narezan na trakice i zalila vodom.
    Sad cekam da se tijesto za kruh udupla pa ce ic na pecenje, pomijesala sam polubijelo i razeno brasno i dodala sjemenke.
    Mali nije bio odusevljen breskvom, reagirao je grimasom i zvukom koji je vrlo vjerojatno bio bljak, tako je bar zvucalo..

Mi jos nismo probali breskvu, ali marelica je njam, njam.. a da ne govorim za kompot od marelice i tresnje. Popio oko 2 dcl u sutu i kad sam mu doslovno otela bocu iz ruku iz protesta mi se nije htio nasmijati pola sata iako sam izvodila njemu inace omiljene grimase.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    15. Lipanj 2018. 14:44

Mirjanos, ajme sto je slatka 😍 vidim i cijela oprema je tu 😂😂😂😂 
    Bome ste vrijedne! Ovo s tri rucka me fascinira... ja uvijek kuham jedan, pa tko hoce nek jede!! Danas nam je godisnjica, odlucila sam dragog iznenadit sa crnim rizotom, kad nema crnila nigdje... pa ne vjerujem! Sad sam mu poslala da kupi, nista od iznenadenja, ali klopa je tu! 😁

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    15. Lipanj 2018. 14:45

Mirjanos, jel to ona sa svinjicama prostirka? Imamo iste! 😉 i mi je koristimo na pola dok je ovako mala

-Tea-
    15. Lipanj 2018. 15:00

Ja sam danas malcu dala jabuku ali nije odusevljen…  Nadam se da ce mu nase domace bolje prijati! Jedva cekam jabuke,kruske, breskve, grožđe, kivi, marelice iz naseg vrta…
    Jucer je tikvicu i mrkvu super pojeo!! :)

dea32
    15. Lipanj 2018. 17:02

Frau, sretna vam godisnjica! 
    Aymee mali inatljivac, vec sad  bit ce ti veselo kad poraste..

• VickyChristina
    15. Lipanj 2018. 17:11

Frau, sretna godisnjica 😍. Koja je to?
    Curke, sto ste dali bebama za prvi kruti obrok? Nama se to blizi, jedva cekam, a vec sam neodlucna, voce ili povrce

• Aymee
    15. Lipanj 2018. 17:27

@Dea draga, ja sam se odavno pomirila s tim da ce biti prgav..
    @Frau, sretna, sretna godisnjica..
    @Vicky, mislim da nas je vecina ovdje pocela mrkvom, tikvicom itd. 

Aymee

dea32
    15. Lipanj 2018. 17:29

VickyChristina

Frau, sretna godisnjica 😍. Koja je to?
    Curke, sto ste dali bebama za prvi kruti obrok? Nama se to blizi, jedva cekam, a vec sam neodlucna, voce ili povrce

Curi mrkvu, malome sad tresnje.. S tim da sam mu dala polovicu tresnje i prinjela ustima, drzala sam cijelo vrijeme dok ju je on cuclao.. Na kraju mi je u ruci ostala samo kozica tresnje

• Mirjanos
    15. Lipanj 2018. 17:30

Frau_Mund6

Mirjanos, jel to ona sa svinjicama prostirka? Imamo iste! 😉 i mi je koristimo na pola dok je ovako mala

Ima zirafe, zebre...nema svinjica😂😂
    O da opreme ima ko u prici😀 necakinje, frendica..puna vreca igracaka...

Mela
    15. Lipanj 2018. 20:30

Vicky i moja se samo lezi bez tona 
    Frau sretna godišnjica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.