Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    14. Lipanj 2018. 16:04

Sta se toce bakterija, bacila i ostalog... da,naravnomda treba paziti na

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    14. Lipanj 2018. 16:13

poblegao mi post……
    Naravno da treba paziti na higijenu,ja svaki dan usisam i prebrisem pod, ali da cu manijacki skupljati svaku mrvicu sa poda-necu sigurno. Kad otvorim vrata od terase, mali odmah izleti van i napadne pse i baca se po njima... pse redovito kupam, ali sigurno da mali pokupi sa njih svasta… ali tako stvara imunitet.. evo, on je u  svojih god.i 4 mjeseca 2 puta imao temperaturu s tim da jednom su uzrok bili zubici… tako da smatram da preterano glancanje,ciscenje i dezinficiranje nije bas dobro. Ali, to je samo moje misljenje i moj stav…

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 16:53

Ja sam jedino wc skoljkom opsjednuta.. to svaki dan bolnickim dezinficijensom cistim.. i da.. jos ne dam da mi maloga diraju po rukicama ako ruke nisu oprane buduci da ne znam sto su dirali prije toga a on stalno gura ruke u usta.. 

Aymee

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 16:55

-Tea-

poblegao mi post……
    Naravno da treba paziti na higijenu,ja svaki dan usisam i prebrisem pod, ali da cu manijacki skupljati svaku mrvicu sa poda-necu sigurno. Kad otvorim vrata od terase, mali odmah izleti van i napadne pse i baca se po njima… pse redovito kupam, ali sigurno da mali pokupi sa njih svasta… ali tako stvara imunitet.. evo, on je u svojih god.i 4 mjeseca 2 puta imao temperaturu s tim da jednom su uzrok bili zubici… tako da smatram da preterano glancanje,ciscenje i dezinficiranje nije bas dobro. Ali, to je samo moje misljenje i moj stav…

Tea, to su tvoji psi i sigurna sam da znas da su cisti.. a tebi mulci imunitet stjecu i sa zivotinjicama, tak da mi je to normalno.. 

Aymee

-Tea-
    14. Lipanj 2018. 19:33

Aymee

Ja sam jedino wc skoljkom opsjednuta.. to svaki dan bolnickim dezinficijensom cistim.. i da.. jos ne dam da mi maloga diraju po rukicama ako ruke nisu oprane buduci da ne znam sto su dirali prije toga a on stalno gura ruke u usta..

evo jos jedna ista ko i ja… obje wc skoljke su svaki dan na repertoaru za ciscenje… pogotovo sad kad stariji uleti u wc i sve zivo dira ako ne zatvorimo vrata…

• Dijana221
    14. Lipanj 2018. 20:44

Aymee, i mi smo u istim problemima, malac se non stop okrece na trbuh, ali se ne zna vratiti pa se ljuti i vristi dok ga ja ne vratim. Poticem ga igrackama i svojim glasom da se vrati sam, ali ne ide jos.. necemo nista forsirati, polako i kroz igru ce i nauciti. 
    I mi smo danas gledali Casmatino podloge, dvoumim se naruciti li ili ne, bojim se da mali nece lupiti glavom od pod jer iz gyma ode skroz na parket.. a puzzle ne mogu pronaci u gradu, sve neke jadne
    Mi smo isli jucer na vjezbe kod fizijatra, na kraju nam je fizijatar samo pokazao koje cemo vjezbe sami raditi s njim jer se on dobro razvija pa da nastavi u tom smjeru.. mama najsretnija! :)) 

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 21:00

-Tea-

Aymee

evo jos jedna ista ko i ja… obje wc skoljke su svaki dan na repertoaru za ciscenje… pogotovo sad kad stariji uleti u wc i sve zivo dira ako ne zatvorimo vrata…

Hahahaha, 🤣 Nek nisam jedina s rukavicama do lakta, dezinficijensom i Domestosom u ruci svaki dan, 😋

Aymee

• Aymee
    14. Lipanj 2018. 21:03

Dijana221

Aymee, i mi smo u istim problemima, malac se non stop okrece na trbuh, ali se ne zna vratiti pa se ljuti i vristi dok ga ja ne vratim. Poticem ga igrackama i svojim glasom da se vrati sam, ali ne ide jos.. necemo nista forsirati, polako i kroz igru ce i nauciti.
    I mi smo danas gledali Casmatino podloge, dvoumim se naruciti li ili ne, bojim se da mali nece lupiti glavom od pod jer iz gyma ode skroz na parket.. a puzzle ne mogu pronaci u gradu, sve neke jadne
    Mi smo isli jucer na vjezbe kod fizijatra, na kraju nam je fizijatar samo pokazao koje cemo vjezbe sami raditi s njim jer se on dobro razvija pa da nastavi u tom smjeru.. mama najsretnija! :))

Moj se neki dan od srece kad je vidio moju mamu, s trbuha okrenuo na ledja i zveknuo na parket. Nista mu nije bilo, 😛 Da, to su ti trenuci kad se slucajno okrene.. 😥

Aymee

Mela
    14. Lipanj 2018. 23:53

Ne stižemo se nikako javiti. Bili smo na pregledu, uradili su uzv glavice i sve je uredu Bogu hvala. Samo cuvati i paziti na glavicu. 
    Kod nas je okretanje sa trbuha na ledja, ali sa ledja na trbuh nikako  uspije do boka dobaciti i odmah se vrati. U baby gymu pravi okrete, gdje je danas okrenula cijeli krug. 
    Jesu vam se bebice počele smijati naglas ili je jos uvijek socijalni smiješak? 

• Dijana221
    15. Lipanj 2018. 04:46

Mela

Ne stižemo se nikako javiti. Bili smo na pregledu, uradili su uzv glavice i sve je uredu Bogu hvala. Samo cuvati i paziti na glavicu.
    Kod nas je okretanje sa trbuha na ledja, ali sa ledja na trbuh nikakouspije do boka dobaciti i odmah se vrati. U baby gymu pravi okrete, gdje je danas okrenula cijeli krug.
    Jesu vam se bebice počele smijati naglas ili je jos uvijek socijalni smiješak?

Moj bebac se stalno smije naglas, to bude toliko slatko da umiremo od smijeha svi od reda 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.