Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    09. Lipanj 2018. 00:59

dea32

Aymee, to guranje hrane u nos kod moje cure nije bilo namjerno, vec bi jela prsticima i ostalo bi na njima i onda ju zasvrbi nosic, pa uho, pa glava i tako si raznese po svugdje. I jos je ok dok nije jela bolonjez, al kad se s njim namazala, doslovno ribanje tog sosa s nje..
    Tea ne brini, znamo svi sto je briga za dijete. Normalno je da se raspitujes na sve strane..

Ne Dea, ovaj moj nakon zlice u usta stavi prste pa onda maze po cijelom licu i umire od smijeha kad ja govorim: ne, 🤣🤣🤣

Aymee

• Aymee
    09. Lipanj 2018. 01:02

Mirjanos

Moja curka se pocela okretati na trbuh i onda plac. Kako sam nadoknadila postove vidim kako i vase bebe su radile isto 😁

Primjetila sam kako ste krenule s dohranom vec s 4mj… kako to?

Meni svi govore da treba cekati 6mj?

Draga, preporuka je izmedju 4 i 6 mj i kad je beba spremna.. a i mama, 🤣🤣🤣 

Aymee

• Frau_Mund6
    09. Lipanj 2018. 08:40

Tea, nema ljutnje! Tu smo da si pomognemo 😉 i ja sam pilala sa guzom i osipom danima... nazalost, nemam nista pametno za reci, prvi puta cujem za tu dijagnozu. Ali razumijem taj strah koji te obuzme kad te prestrase sa nekim stvarima... dok god nemas na papiru odredenu dijagnozu to su sve sumnje malih ljecnika. Za sve postoje specijalisti i tek njihovo misljenje nesto znaci, a i onda ga treba provjeriti. Koliko sam shvatila,  tvoj mali jos niti nije u fazi da mu tako nesto mogu odrediti. Meni se maleni cini skladan, nadam se da ce se tako i pokazati. 
     I nas su prepali sa hipertonusom a to se gleda tek iza 4 mjeseca. Dijete je vec sad dobar dio tih simptoma rijesilo... mozda ce morat na vjezbice ali ni blizu kao sto je izgledalo prije mjesec dana. 
    Mirjanos, moja ide spavao do 22, osim jucer oko 23 jer je cijeli dan spavala.. probaj pomicat vrijeme za 10ak minuta svaki dan pa ju mozda i naucis..  inace mi to vrijeme odgovara, jer ce zimi do biti do 21. A na moru cemo ipak malo moci izaci u selo 😁 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    09. Lipanj 2018. 08:55

Cire, moja se prvo pocela okretat sa trbuha na leda. Mislite li da je to ok? Ima li koja takav slucaj? Koliko sam primjetila svi vasi klinci se obrnuto okrecu. 

-Tea-
    09. Lipanj 2018. 08:56

Aymee

-Tea-

Ostale cure-oprostite sta sam zakrcala temu sa ovim problemom,ali pitam svakoga med.struke za misljenje, a nevidim opciju privatne poruke na forumu da "udavim" samo Deu… Nadam se da mi necete zamjerit.. Luda sam vise…

Tea, ne zaje, razumijemo te sve ovdje! Svaka ima neki svoj problem i tu si da se pojadas, pitas za misljenje. Ako budes htjela odlicnog fizijatra, dr. Kraguljac je vrh. Radi na Kantridi i Thalassoterapiji u Crikvenici. Mene kad je pedi usrala s hipertonijom, njega sam trazila i on ga je pregledao. I odlican je, zna s djecicom.. i ono sto ti je Dea napisala, vec bi dosad netko nesto primijetio. A i nedavno smo komentirale, nisu sva djeca po p.s.-u

Ma znam da je svako dijete drugacije, al meni se cini da moj ne odskace bas od druge djece njegove dobi... Mislim da dr.grijesi ovaj put i da je sve u redu.. Jednostavno je takve gradje... I glavu ima veliku, ali to je na tatu 100%... Moj dragi se uvijek zeza da ima prekratke ruke. A kapu/siltericu mu nemogu naci jer ima veliku glavu mada uopce ne djeluje tako valjda zbog ukupnog dojma jer je sav jak i nabijen.. Tako da mislimo da je sve to genetski pokupio gradju tjela na tatu pa dr.grijesi...

-Tea-
    09. Lipanj 2018. 09:03

Frau_Mund6

Tea, nema ljutnje! Tu smo da si pomognemo 😉 i ja sam pilala sa guzom i osipom danima… nazalost, nemam nista pametno za reci, prvi puta cujem za tu dijagnozu. Ali razumijem taj strah koji te obuzme kad te prestrase sa nekim stvarima… dok god nemas na papiru odredenu dijagnozu to su sve sumnje malih ljecnika. Za sve postoje specijalisti i tek njihovo misljenje nesto znaci, a i onda ga treba provjeriti. Koliko sam shvatila, tvoj mali jos niti nije u fazi da mu tako nesto mogu odrediti. Meni se maleni cini skladan, nadam se da ce se tako i pokazati.
    I nas su prepali sa hipertonusom a to se gleda tek iza 4 mjeseca. Dijete je vec sad dobar dio tih simptoma rijesilo… mozda ce morat na vjezbice ali ni blizu kao sto je izgledalo prije mjesec dana.
    Mirjanos, moja ide spavao do 22, osim jucer oko 23 jer je cijeli dan spavala.. probaj pomicat vrijeme za 10ak minuta svaki dan pa ju mozda i naucis.. inace mi to vrijeme odgovara, jer ce zimi do biti do 21. A na moru cemo ipak malo moci izaci u selo 😁

U biti sam se i prepala najvise zato jer je taj dr.specijaliziran za djecju ortopediju... Al i on je samo covjek i moze pogrijesiti... A reko je da se najbolje vidi oko drugog rodjendana pravo stanje. Zato je i rekao da dodjemo za 8 mjeseci ili po potrebi ranije.

• Mirjanos
    09. Lipanj 2018. 11:19

Frau_Mund6

Cire, moja se prvo pocela okretat sa trbuha na leda. Mislite li da je to ok? Ima li koja takav slucaj? Koliko sam primjetila svi vasi klinci se obrnuto okrecu.

Moja se isto tako okretala jer nije voljela biti na trbuhu...sada se okrece s leda na trbuh pa place...kazu da je to jer se zeli kretati a ne moze.

dea32
    09. Lipanj 2018. 12:07

Frau, mislim da nema veze redoslijed kojim nauci pokrete. Neka djeca prije prohodaju pa tek onda krenu puzati, npr.
    Mirjanos, dohranase preporuca sa 6 mj svima bez obzira kako se hrane. Neki pedijatri preporucaju sa 4 mj. Ja sam krenula sa punih 6 mj..

• Frau_Mund6
    09. Lipanj 2018. 21:26

Dea thnx! Nisam nasla nista o tome na netu pa pretpostavljam da je nevazno. 

• Aymee
    09. Lipanj 2018. 22:47

Cure, mi smo danas demonstrirali cuclanje noznog palca i zabijanje istoga u oko, 🤣🤣 Sav je bio vazan jer je nasao novu "gricku".. 
    Frau, iz mog malog iskustva, super da se ovako pocela okretati. Neces imati fazu ljutnje kad se sama okrene na trbuh pa ne zna vratiti, 😂 Moj se zadnjih par dana nekoliko puta vise slucajno okrenuo na ledja pa je bio sav sretan. A zadnjih dana umire od smijeha na rijec: NE (pogotovo kad to ozbiljno kazem).. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.