Ostale cure-oprostite sta sam zakrcala temu sa ovim problemom,ali pitam svakoga med.struke za misljenje, a nevidim opciju privatne poruke na forumu da "udavim" samo Deu... Nadam se da mi necete zamjerit.. Luda sam vise...
url=https://lilypie.com]
Vidi s pedicom, eventualno trazi drugo misljenje kod nekog tko ce dijete detaljno pogledat a ne na temelju jednog pogleda dati dijagnozu..
Ono sto sam sad na brzinu uspjela proguglat je da je ta spomenuta akromezomelicna displazija uocljiva odmah po porodu, pa vjerujem da bi netko barem spomenuo da se to prekontrolira ili da se obrati pozornost na to..
Kad sjedi, da li sjedi ravno ili se iskrivi?
Al moram ti rec da ti je mali bas fakin, ima taj neki pokret.. i nije bucko, bas je nabit, ima ga svugdje podjednako..
Aymee, to guranje hrane u nos kod moje cure nije bilo namjerno, vec bi jela prsticima i ostalo bi na njima i onda ju zasvrbi nosic, pa uho, pa glava i tako si raznese po svugdje. I jos je ok dok nije jela bolonjez, al kad se s njim namazala , doslovno ribanje tog sosa s nje..
Tea ne brini, znamo svi sto je briga za dijete. Normalno je da se raspitujes na sve strane..
Vidi s pedicom, eventualno trazi drugo misljenje kod nekog tko ce dijete detaljno pogledat a ne na temelju jednog pogleda dati dijagnozu..
Ono sto sam sad na brzinu uspjela proguglat je da je ta spomenuta akromezomelicna displazija uocljiva odmah po porodu, pa vjerujem da bi netko barem spomenuo da se to prekontrolira ili da se obrati pozornost na to..
Kad sjedi, da li sjedi ravno ili se iskrivi?
Al moram ti rec da ti je mali bas fakin, ima taj neki pokret.. i nije bucko, bas je nabit, ima ga svugdje podjednako..
Evo, nitko nikad do sada nije ni spomenu mogucnost ovakve dijagnoze... Lijepo sjedi,ravnih ledja (ja sjedin ko majmunica zgrbljena, a on se drzi lijepo ravno..)
Da, on je bas nabit. Otkad je bio beba od cca 3 mj je takav.. 13 kg ima vec neko vrijeme,svi zubici niknuli, sve jede... Nikad nikakvih problema... U god.dana samo jednom imao temperaturu...
Bas me bilo dotuklo sve sta sam procitala...
Dea, HVALA TI PUNO na odgovorima.. Puno mi to znaci..
Curke bok, nisam se javila neko vrijeme, bila sam skoro cijeli dan sama s curkom.
Nadoknadila sam sve postove😁😁😁😁
Tea, strasno mi je zao sto ti je doktor na tako neki bedasti nacin rekao da mozda beba ima to i to. Ja bih se drzala zdrave pameti i svog instinkta. Takoder, ovo sto Dea kaze...do sada bi netko to vec uocio...od poroda je proslo dosta vremena i punoo pregleda.
Idi dalje trazi nekoga drugog doktora.
Moja curka se pocela okretati na trbuh i onda plac. Kako sam nadoknadila postove vidim kako i vase bebe su radile isto 😁
Primjetila sam kako ste krenule s dohranom vec s 4mj... kako to?
Meni svi govore da treba cekati 6mj?
E da, citala sam kada vase bebe idu spavati... moja zaspe tek oko 22, 23h... ranije nema sanse. Nadam se kako ce se to promjeniti...
Ostale cure-oprostite sta sam zakrcala temu sa ovim problemom,ali pitam svakoga med.struke za misljenje, a nevidim opciju privatne poruke na forumu da "udavim" samo Deu… Nadam se da mi necete zamjerit.. Luda sam vise…
Tea, ne zaje, razumijemo te sve ovdje! Svaka ima neki svoj problem i tu si da se pojadas, pitas za misljenje. Ako budes htjela odlicnog fizijatra, dr. Kraguljac je vrh. Radi na Kantridi i Thalassoterapiji u Crikvenici. Mene kad je pedi usrala s hipertonijom, njega sam trazila i on ga je pregledao. I odlican je, zna s djecicom.. i ono sto ti je Dea napisala, vec bi dosad netko nesto primijetio. A i nedavno smo komentirale, nisu sva djeca po p.s.-u
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji