Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    01. Lipanj 2018. 19:49

Curke koje imate deckice, jel prevlacite kozicu? 

• Aymee
    01. Lipanj 2018. 21:15

Dea, vjerujem da je maleni uzivao kao prascic..
    Dijana, ja ne prevlacim kozicu.. 

Aymee

• Aymee
    01. Lipanj 2018. 21:39

Dea, imam pitanje buduci da ste malo stariji od nas. Nakon sto je malac svladao okretanje na trbuh, koliko mu je trebalo otprilike, da skuzi kako se vratiti nazad? Naime, mali se bez beda okrene na trbuh ali rikverc ga muci jako. Pa kad mu dosadi tako, krene plakati.. 

Aymee

• Dijana221
    01. Lipanj 2018. 21:51

Aymee

Dea, imam pitanje buduci da ste malo stariji od nas. Nakon sto je malac svladao okretanje na trbuh, koliko mu je trebalo otprilike, da skuzi kako se vratiti nazad? Naime, mali se bez beda okrene na trbuh ali rikverc ga muci jako. Pa kad mu dosadi tako, krene plakati..

Moj takoder, ista situacija 

• Aymee
    01. Lipanj 2018. 21:59

Dijana221

Aymee

Koliko mis ima? Sorry, nekad malo zaboravim.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    01. Lipanj 2018. 22:20

Bok cure! Evo pozdravi s mora! 
    Mi smo super! Guza se oporavila 😉 malena je napokon zaspala. Preko dana spava nekoliko puta po 10 min... tj ne spava... vidi joj se na ocima da ne moze gledat ali nikako ju uspavat... zacudo ne place osim kad se treba presvuc ili nahranit... ali ni cica ju ne uspava kako treba, razbudi se i nastavi cicat, ako ju stavim u krevet budi se. 
    E da, moja se sa trbuha pomalo okrece na leda.. ali ne i obrnuto. Nadam se da to nije od hipertonusa... 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    01. Lipanj 2018. 23:14

Dijana221

Meni je ped.jos sa prvim rekla da prevlacimo samo lagano. Nikakvo forsiranje.  S vremwnom da ce ave sjest na svoje mjesto. Evo, ima godinu i skoro 4 mj.i jos uvijek neide skroz, al vidi se napredan i ped. kaze da je sve ok i da tako polako nastavimo. Pa to prakticiram i sa malim. Pomalo i na lagano, pa koliko ide ide! :)

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    02. Lipanj 2018. 07:51

Aymee

Dijana221

Aymee

Koliko mis ima? Sorry, nekad malo zaboravim..

Roden 23.01. :) 

• Dijana221
    02. Lipanj 2018. 07:52

-Tea-

Dijana221

Meni je ped.jos sa prvim rekla da prevlacimo samo lagano. Nikakvo forsiranje. S vremwnom da ce ave sjest na svoje mjesto. Evo, ima godinu i skoro 4 mj.i jos uvijek neide skroz, al vidi se napredan i ped. kaze da je sve ok i da tako polako nastavimo. Pa to prakticiram i sa malim. Pomalo i na lagano, pa koliko ide ide! :)

Tako je i meni patronazna rekla.. Jesi otpocetka ili si sacekala par mjeseci? 

• Dijana221
    02. Lipanj 2018. 07:53

Frau_Mund6

Bok cure! Evo pozdravi s mora!
    Mi smo super! Guza se oporavila 😉 malena je napokon zaspala. Preko dana spava nekoliko puta po 10 min… tj ne spava… vidi joj se na ocima da ne moze gledat ali nikako ju uspavat… zacudo ne place osim kad se treba presvuc ili nahranit… ali ni cica ju ne uspava kako treba, razbudi se i nastavi cicat, ako ju stavim u krevet budi se.
    E da, moja se sa trbuha pomalo okrece na leda.. ali ne i obrnuto. Nadam se da to nije od hipertonusa…

Bitno da se guza oporavila!! :)) 
    Joj moj isto tako, bojkotira spavanje preko dana 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.