Aymee, moj mali se isto cese po tjemenu i po licu. Koliko god da mu odrezem noktice opet se uspije pogrebati. Kad spava onda trlja glavu po krevetu ili po tetrici kad mu stavim ispod glave..
Joj, a tak mi ga je zao gledati izgrebanog i ranjenog. Da, stalno trlja glavu o nesto.. Imam osjecaj i da ga taj svrab budi nocu. Ne mogu vise ta nocna budjenja povezati jer do nedavno se nije budio..
Aymee
Cure, zao mi je da se bebaci tako muce 😑 tesko ih jr gledat takve…
saljemo vam puse sa naseg prvog vikenda namoru 😚
Guza se opet upalila, ne prejako ali ipak je.. ubacila sam sudocrem pa opet izbacila zbog upale… borba i dalje!!
Uzivajte na moru..
Frau, promijeni pelene ako nisi. Ako koristis iste kao i kod zadnjeg osipa, promijeni ih (bar bi ja tako)
Slazem se Frau s Deom. Mijenjaj pelene, trazi koje joj najvise odgovaraju. Znam da si govorila platnene ali ja ne bi njih uvodila dok opip ne prodje.. neki okidac negdje imate. E sad sto i koji, morat cete naci.. Da li ti mozda pijes kakve lijekove posebne?
Aymee
Aymee, moj mali se isto cese po tjemenu i po licu. Koliko god da mu odrezem noktice opet se uspije pogrebati. Kad spava onda trlja glavu po krevetu ili po tetrici kad mu stavim ispod glave..
Joj, a tak mi ga je zao gledati izgrebanog i ranjenog. Da, stalno trlja glavu o nesto.. Imam osjecaj i da ga taj svrab budi nocu. Ne mogu vise ta nocna budjenja povezati jer do nedavno se nije budio..
Ja sam bila kupila A-dermu koja je za atopicnu kozu i koja smanjuje svrbez pa se mali jos vise trljao po krevetu od nje i nista nije spavao. Tako da je moguce da ga svrbez budi..
Dea, da li ti daješ bebici malo prokuhane vode na žlicu?
Mene je pedijatrica savjetovala da ukoliko samo dojim do 6-tog mjeseca joj je dovoljno samo moje mlijeko. Danas su me obasuli pitanjem i čudili se zasto joj ne dajem malo prokuhane vode.
Curke, kako provodite produzeni vikend...
Mi smo isli na more na 1 dan... kada smo se vracali malena je urlala od placa... a nismo mogli nigdje stati... bilo je prebolno ju slusati... na kraju je zaspala od umora. Ja sam se totalno pogubila od soka, MM se derao na mene da se smirim, iako se i on usrao. Jedini normalan 😂u toj situaciji je bila moja sestra koja je sjedila iza s bebom...
.imam traume... mislila sma dok se vozi u autu biti ce super...ali nije
Curke, kako provodite produzeni vikend…
Mi smo isli na more na 1 dan… kada smo se vracali malena je urlala od placa… a nismo mogli nigdje stati… bilo je prebolno ju slusati… na kraju je zaspala od umora. Ja sam se totalno pogubila od soka, MM se derao na mene da se smirim, iako se i on usrao. Jedini normalan 😂u toj situaciji je bila moja sestra koja je sjedila iza s bebom…
.imam traume… mislila sma dok se vozi u autu biti ce super…ali nije
Draga, da joj nije bilo vruce? Moj se jednom tako drecao jado mali od vrucine.. mi i nemamo dugi vikend, dragi radi danas.. 😣
Aymee
Ja sam bila kupila A-dermu koja je za atopicnu kozu i koja smanjuje svrbez pa se mali jos vise trljao po krevetu od nje i nista nije spavao. Tako da je moguce da ga svrbez budi..
Nama je jucer navecer, tj nocas lice opet buknulo. Mazala ga Babylovom.. jutros sam mu namazala Pavlovicevom masti.. Mislim da bi moja bebolina mozda i cijelu noc nanala da ga svrbez ne muci..
Aymee
Mela, ne dajem mu vode. I ne planiram dok ne krene sa kasicama sa 6 mj. U mlijeku je 89% vode, radije cesce nudim dojiti kad je toplije. Nisam davalani curi a rodila se u 14.7., pa nije dehidrirala.. Ako ti je pedica tako rekla, onda im tako i reci, tko god propitkuje tvoju odluku i savjet pedijatrice. Obozavam to guranje nosa svugdje. Ne brini, nece nista propustiti..
Mirjanos, zasto niste mogli stati? Ja sam se jednom tako posvadala sa muzem jer nije htio statdok je mali iza urlao do iznemoglosti. Stao je u zaustavnu traku na autoputu, ja ga smirila, dojila i dalje je spavao. Ja taj njihov plac ne mogu slusati, gdje god bili uvijek postoji nacin (bar za mene, muz se ne slaze uvijek samnom).
Aymee, sto god bilo nadam se da ce proci brzo..
Cure, zao mi je da se bebaci tako muce 😑 tesko ih jr gledat takve…
saljemo vam puse sa naseg prvog vikenda namoru 😚
Guza se opet upalila, ne prejako ali ipak je.. ubacila sam sudocrem pa opet izbacila zbog upale… borba i dalje!!
Uzivajte na moru..
Frau, promijeni pelene ako nisi. Ako koristis iste kao i kod zadnjeg osipa, promijeni ih (bar bi ja tako)
Slazem se Frau s Deom. Mijenjaj pelene, trazi koje joj najvise odgovaraju. Znam da si govorila platnene ali ja ne bi njih uvodila dok opip ne prodje.. neki okidac negdje imate. E sad sto i koji, morat cete naci.. Da li ti mozda pijes kakve lijekove posebne?
Cure, zadnji put sam promijenila pelene, imala sam violetine i uvela pampers zelene. Te kao vise upijaju... mijenjam ju cim cujem da se pokakala. Kad smo uzeli pampers, guza se unormalila uz svu terapiju.. upala se malo povukla pa sam one sitne krastice htjela zastitit sudocremom da sto prije zarastu... a na kraju se sve jos vise upalilo i sad se mucimo ispocetka... probat cu sa istom terapijom do 3.5 kad se moram javit dermatologu...
url=https://lilypie.com]
Curke, kako provodite produzeni vikend…
Mi smo isli na more na 1 dan… kada smo se vracali malena je urlala od placa… a nismo mogli nigdje stati… bilo je prebolno ju slusati… na kraju je zaspala od umora. Ja sam se totalno pogubila od soka, MM se derao na mene da se smirim, iako se i on usrao. Jedini normalan 😂u toj situaciji je bila moja sestra koja je sjedila iza s bebom…
.imam traume… mislila sma dok se vozi u autu biti ce super…ali nije
Draga, nasa malena je isto vristala kad smo krenuli. Bila je guzva na naplatnima pa sam je u koloni primila na ruke i smirila... inace bi stali, nema smisla mucit i sebe i nju.. kakav bi to bio vikend. Tvoja nervoza je vjerojatno samo pogorsala stvar, pa joj je bilo jos teze se smiriti.
Nama su jucer dosli frendovi a mala je podivljala... plakanje, stalno trazi sisu... sad sam izracunala da je proslo tocno 3 tjedna od skoka. Ali danas je opet dobro. Tko ce ga znati vise 😁 sta god da je, ima cicu na raspolaganju kad god hoce 😂😂😂 nista ni ne pitam samo ju pristekam. 😁
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji