Cure, evo nas sa lijepim novostima 😊 malena se jucer prvi put okrenula sa trbuha na leda 😀 mama presretna!!! Sad hoce li nastavit ne znam ali prvi put smo ulovili 😉 fotka je pala za album!!
Tea, ma mi uzivamo! Nije nam lose.. prate nas ti neki problemcici ali generalno je dobra i vesela. Tu mozda djeluje da sam u problemu 😁 ali vise zato sto dijelim svaki detalj s vama, kad vas vec imam 😚
Na moru smo bas uzivali! Veselim se iducem dugom vikendu 😉 setnjice uz more nam puno znace.
Nama je za 3 dana 2 mjeseca!! A najmlada sam i imam najstariju mamu medu kookanicama 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mamice!
Da vas i ja pozdravim i zazelim sve naj. Dobro mi to hendlamo, bebani vec veliki.😎
I nas dvije muci nosic i obicno kad mi bude tako odem u uparenu kupaonicu pa mi bude lakse.
E, sad... posto klasicne metode nisu pomagale, ja sam malu uzela par puta sa sobom u paru ali samo na minutu dvije i odmah van (vruce bude bebici)! Nakon toga je stavim na trbuscic u krilo i puno toga iscuri. Obje smo balave ali i vesele kada nosic konacno proradi 😁
Radosna, odlicna idea ;)
Dea, sljez?!?!? Ja razmisljam da to probam.. ujutro joj je stalno pun nos.
Sa cim pokrivate djecu nocu? Meni se poplon cini predebeli, a dekica pak premalo za ovo vrijeme...
Cure, evo nas sa lijepim novostima 😊 malena se jucer prvi put okrenula sa trbuha na leda 😀 mama presretna!!! Sad hoce li nastavit ne znam ali prvi put smo ulovili 😉 fotka je pala za album!!
Tea, ma mi uzivamo! Nije nam lose.. prate nas ti neki problemcici ali generalno je dobra i vesela. Tu mozda djeluje da sam u problemu 😁 ali vise zato sto dijelim svaki detalj s vama, kad vas vec imam 😚
Na moru smo bas uzivali! Veselim se iducem dugom vikendu 😉 setnjice uz more nam puno znace.
Nama je za 3 dana 2 mjeseca!! A najmlada sam i imam najstariju mamu medu kookanicama 😂😂😂😂
A meni djeluje kao problem jer ja (za sada!!) cesto ni neznam da imam dvoje malenih u kuci… jedu, spavaju i smiju se po cijele dane.. starijem izlazi sad odjednom 4 zuba i od toga su dva "petice" pa jedino po cemu znam da izbijaju jer slini ko buldog! :) Nema temperature, kenjkanja, vriskanja i slicno…
ma kako najstariju? Koje si godiste?
Kod nas je Aktuelno guranje šake u usta i to obje ako ikako moze
Tea, samo uzivajte.
Kod nas je Aktuelno guranje šake u usta i to obje ako ikako moze
Tea, samo uzivajte.
Joj Mela sto mi je to poznato, 🤣🤣🤣 Cek da pocne pokusavathi, mi sad u toj fazi, paralelno u ustima imati saku, dudu i zveck. Pa kad skuzi da ne ide, krene vriska, 😂😂😂
Aymee
Para u kupaonici moze pomoc da se taj slajm odlijepi od sluznice.
Nama slijez ne pomaze bas nesto, pocela sam ga inhalirati sa fizioloskom uz konstantno ciscenje nosa.
Mela, Noa gura palac uz cicu i onda pocne plakat kad mu ga maknem. Neki dan je gurnuo saku do zapesca skoro i povratio. Kao i kod Aymee, gura prste uz dudu pa cacla oboje.. Poceo je i vuci carapu do usta, noge su mu jos prekratke da ih stavi u usta ali malo mu fali
Frau, ja malog obucem u bodi kratkih rukava i na to pidzamicu sa zatvorenim nogama i dugim rukavima. Pokriven je dekom. Ali nama je balkon otvoren cijelu noc i bude frisko u stanu.
@Mela tko te pitao za vodu, familija? Tako meni moji govore da sad je vruce, mora piti malo vode i caja pogotovo po ljeti....
@Mirjanos grozno je kad tako placu u autu i nista ih ne moze smirit. Nemojte da vas to obeshrabri da opet negdje odete ☺
@Frau da nisu ti sitni pristici mozda od vrucine (toplinski osip)?
Vec se okrece s trbuha na leda, bravo, meni se to cini napredno!
Moj spava u vreci za spavanje ali kad bude toplije u stanu mozda samo dekicu ili nabaviti tanju vrecu, imam samo zimske 0-6mj 70cm.
@Dea vec ima 5mj, pa kud je brze vrijeme proslo! 😃 jos malo pa cete krenuti s kasicama? Bas ce biti puno sezonskog voca i povrca, njam njam!
@Tea a bas super da se dao nositi i bio dobar, moj place kad ga netko nepoznati uzme 😂
@Tea a bas super da se dao nositi i bio dobar, moj place kad ga netko nepoznati uzme 😂
Od rođenja sam oboje uvijek dala da ih nose tako da nemamo problema s tim.. A i to na fešti su mi sve familija od dragog bili tako da nisu neki "bilo koji" ljudi. Nebih ga bas dala svakom da ga nosa… :)
Ali s obzirom da dragi ima 11 teta i striceva i 27 prvih bratica, to je veeeelika obitelj i puuuno lica :)
Dea, i moja je u bodiju kratkih rukava i pidamici. Veceras cu je pokrit sa dvije tanje dekice.. nekako mi se cini da je vlazna ujutro. A cula sam i da zakaslje koji put... kihanje redovno 🤔 sta da radim ako se prehladila? Preko dana joj stavim bodi dugih rukava i carapice, kod nas 26.5 stupnjeva danas bilo...
Pocela je i jako slinit, nece valjda i zubi sad krenut.. 😂😂😂😂 to bi bilo bas napredno!!
Tea, super da su tako dobri! Mozda se odlucis na jos koje 😉
Orangina, danas se jos 2x okrenula, izgleda da je otkrila da to moue sama 😊 ali samo na lijevu stranu, koja joj inace bolje lezi, sad moramo desnu razradivat 😁 a pristici bi mogli biti od topline, bas cu pogledat na netu o tome 😀 thnx, nisam se sjetila!
Kako je tvoj maleni?
Sortiraj odgovore
Najstariji