Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    30. Travanj 2018. 20:24

Curke, nisam bas u toku.. imam jedno pitanje, cime mazati suhu kozu na obrascicima? Prilozim sliku kasnije..

dea32
    30. Travanj 2018. 20:58

Dijana221

Curke, nisam bas u toku.. imam jedno pitanje, cime mazati suhu kozu na obrascicima? Prilozim sliku kasnije..

Bilo koja masna krema, za hidrataciju. Ja za malog koristim od babylove-a kreme sa uljem nocurka, plus uriage bebe cold krema, kombiniram ih..

• Frau_Mund6
    01. Svibanj 2018. 09:24

Dobrojutro!!! Cure kad ste pocele mazat bebice? Mi jos koristimo samo vodu... ni ne kupamo se jos s nicim drugim. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    01. Svibanj 2018. 16:00

Frau_Mund6

Dobrojutro!!! Cure kad ste pocele mazat bebice? Mi jos koristimo samo vodu… ni ne kupamo se jos s nicim drugim.

Hej..
    Nisam ga uopce mazala. Samo pregibe stopala sa hipp baby uljem jer je imao suhu kozu tamo. Kupala ga samo u vodi do puna 3 mj, nekad bi stavila pola zlice kokosovog ulja u vodu. Sad koristim Mixa za atopijsku kozu (za kosu i tijelo) , poslije ga namazem sa uriage kremom ovom sto imam za lice jaer moze i na tijelo

• Frau_Mund6
    01. Svibanj 2018. 21:49

Znaci jos nije potrebno nista stavljat 😉 meni se ni ne stavlja dok god joj je koza cista.. na licu je dobila sitne pristice, prvo se osulo uho a onda i cijelo lice. Imamo pregled kod pedijatrice za tjedan dana pa cemo vidjet od cega je to. Mislim da je od bljuckanja ali se ne povlaci... 
    Vec nam je danima nervozna popodne, iznenada pocne plakat, nista ju ne smiruje osim cice... i nocu je stavim na cicu i tako spavamo satima. Prije sam znala kad se treba pokakat pa ju muci, sad place bez nekog posebnog razloga. Ima one fore bacanja cice pa ju lovi opet.. ujutro stalno spava. Usli smo u 9ti tjedan, mozda je skok! Ali ne traje cijeli dan. Sta vi mislite? Frustrira me kad joj ne mogu pomoci, a ne mogu je ni drzat na sisi cijelo popodne i noc.

dea32
    01. Svibanj 2018. 22:27

Frau, ja sam ovako. Ti radi prema svojem instinktu, nigdje ne pise da se netko mora drzati onog sto sam ja napravila. 
    Ako mislismda bi trebala namazat, namazi ju.
    Meni je cura imala bas izrazene skokove, doslovno ne znala visit 22h na sisi jer bi inace probijala prozore. Mislila sam da ce mi bradavice otpast. Jela sam lezeci ili za stolom drzeci nju na sisi. Na laptopu sam si znala izmjenjivat filmove da mi prolazi vrijeme. Pustila bi je da odem na wc i na tusiranje pa opet iznova. Sa 3 mj sam rekla muzu da cu je ostavit ispred vrata da ju uzme tko prvi naleti 
    Znaju bit grozni, da, ali dobra stvar je da produ.
    Sa Noom uopce nisam imala dojam da je u skokovima..
    I da, danas je malome punih 5 mj!! 
    Kad je to vrijeme proslo??

• Frau_Mund6
    01. Svibanj 2018. 22:47

Ajme Dea 5 mjeseci!!!! Ne mogu vjerovat! 😁 pa Noa sretnih ti tih 5 mjeseci 😍
    Sad je zaspala napokon! Cudno mi je jer preko dana dosta spava. Vratili smo se oko16 s mora i jos sam komentirala da nije bila budna cijelih 10 min i onda show... plakanje, nervoza, nikako se smirit ni na rukama, ni kad ju skinem.. pa na cicu, pa lamace rukama i nogama, cupa me za cicu, ispljune pa ju hvata, navlaci... bas neko cudno ponasanje. Vidjet cu hoce li se to uskoro smirit. Evo opet se meskolji i budi...

Mela
    02. Svibanj 2018. 06:54

Noa sretno ti 5 mjeseci, kako vrijeme prolazi ne mozes vjerovati. 
    Frau, nadam se da je Lota bolje i da vam je bilo lijepo na moru. 
    Nama su dolazili prijatelji s klincima. Ona ih je samo posmatrala i gledala sto rade. Dugo nije htjela zaspati. I evo sada pravi smo rano ranioci 

dea32
    02. Svibanj 2018. 07:58

Da vrijeme prolazi kao ludo, necu se okrenuti i vec cu morati natrag na posao.. 
    Nou muci nos, nikako ga pocistit do kraja, tako da cijelu noc nismo spavali on i ja..

-Tea-
    02. Svibanj 2018. 09:30

Frau-baa mo je zao da se stalno mucis sa malenom… Pa guza, pa osip, pa skokovi… Sigurno ti nije lako…
    Dea-Mate puni 3 mj.za 2 dana i NRMAM POJMA KAD JE TI PROLETILO!!! Ja se samo nadam da cu se imati di vratiti nakon porodiljnog jer nam je firma u rasulu…

Mi smo jicer bili ma krizmi od necakinja od dragog. Klinci su oboje bili super! Iako sam mislila da ce bit "nereda"jer amo krenuli u 9.30 ujutro i vratili se kuci u 21,ali super su to podnijeli. Malenog su svi odusevljeno nosali okolo jer se stalno smijao. Plakao je samo kad je bio gladan! A veci je imao drustvo, jednu curicu 3 dana stariju od njega pa su zajedno radili šou! :) Preslatki su bili! :) Tako da danas imamo ciscenje, pranje robe i ostalo s obzirom da jucer nista nismo radili po kuci… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.