Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    27. Travanj 2018. 08:12

Jutro ekipa. Mi cemo danas u savjetovaliste. 3 mjeseca su nam i 10 dana. Javim kako je sve proslo😗.

• Frau_Mund6
    27. Travanj 2018. 08:24

Mi se kupamo samo u kadi, imam tobogan ali ga nismo isprobali. Malena je toliko mirna pod vodom da nema potrebe 😉 i to nam je obiteljski ritual!! Svi uzivamo u kupanju. 
    Cure jeste bile na baby handlingu? Cula sam dobre komentare za to. 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    27. Travanj 2018. 09:23

Frau_Mund6

Mi se kupamo samo u kadi, imam tobogan ali ga nismo isprobali. Malena je toliko mirna pod vodom da nema potrebe 😉 i to nam je obiteljski ritual!! Svi uzivamo u kupanju.

ja ti ni nemam pojma sta je baby handling… 
    Eto, ja san jedna neuka majka. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    27. Travanj 2018. 10:12

Frau_Mund6

Nisam bila, ali sam gledala par videa na youtubeu na tu temu. Cini se ok i ima smisla, ali ponekad sam toliko u zurbi da mi uopce nije bitno kako ga uzmem u ruke i sl, a nekad mi zna negodovati na polozake nosenja i dizanja..

Teddy Bear
    27. Travanj 2018. 10:59

Bili smo u savjetovalistu,cura je teska 7190 i duga 65cm. Danas joj 3mj i 10 dana.😀. Iskljucivo dojimo,bucka mamina. Rodila se sa 3800 i 56 duga.

Teddy Bear
    27. Travanj 2018. 11:32

I cijepljeni smo sa diteper,polio i hib. Nadam se kako nece biti nikakvih reakcija na cjepivo.

dea32
    27. Travanj 2018. 11:34

Teddy, bravo za curu i mamu.. 

Orangina
    27. Travanj 2018. 11:40

Teddy koji napredak! Bas je narasla! I ja se nadam da ce biti ok nakon cijepljenja ☺ 

Cure dali je moguce da skok u razvoju traje vise od tjedan dana? On bi samo cicao, slabo spava, sad se i po noci budi svaka 2h a bas sam se bila navikla kako je cicao jednom-dvaput po noci. I sad sam slomljeenaaa, spavam 3h, krvarenje nije prestalo, magli mi se, boli me vrat i ruke

dea32
    27. Travanj 2018. 13:16

Trajanje skokova, kao i pojava je individualno. Mozda traje tako dugo, a mozda se nadovezalo jos nesto..
    Tebi krvarenje jos traje? Ja bi na tvom mjestu potrazila drugo misljenje ginekologa.. I mozda da pojacas nadoknadu zeljeza

• Aymee
    27. Travanj 2018. 14:35

Teddy Bear

Bili smo u savjetovalistu,cura je teska 7190 i duga 65cm. Danas joj 3mj i 10 dana.😀. Iskljucivo dojimo,bucka mamina. Rodila se sa 3800 i 56 duga.

Bravo bucka, samo neka tako nastavi! Strasne su te male lutke, mala mica cudesna bica

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.