Jutro ekipa. Mi cemo danas u savjetovaliste. 3 mjeseca su nam i 10 dana. Javim kako je sve proslo😗.
Mi se kupamo samo u kadi, imam tobogan ali ga nismo isprobali. Malena je toliko mirna pod vodom da nema potrebe 😉 i to nam je obiteljski ritual!! Svi uzivamo u kupanju.
Cure jeste bile na baby handlingu? Cula sam dobre komentare za to.
url=https://lilypie.com]
Mi se kupamo samo u kadi, imam tobogan ali ga nismo isprobali. Malena je toliko mirna pod vodom da nema potrebe 😉 i to nam je obiteljski ritual!! Svi uzivamo u kupanju.
ja ti ni nemam pojma sta je baby handling…
Eto, ja san jedna neuka majka.
url=https://lilypie.com]
Nisam bila, ali sam gledala par videa na youtubeu na tu temu. Cini se ok i ima smisla, ali ponekad sam toliko u zurbi da mi uopce nije bitno kako ga uzmem u ruke i sl, a nekad mi zna negodovati na polozake nosenja i dizanja..
Bili smo u savjetovalistu,cura je teska 7190 i duga 65cm. Danas joj 3mj i 10 dana.😀. Iskljucivo dojimo,bucka mamina. Rodila se sa 3800 i 56 duga.
I cijepljeni smo sa diteper,polio i hib. Nadam se kako nece biti nikakvih reakcija na cjepivo.
Teddy koji napredak! Bas je narasla! I ja se nadam da ce biti ok nakon cijepljenja ☺
Cure dali je moguce da skok u razvoju traje vise od tjedan dana? On bi samo cicao, slabo spava, sad se i po noci budi svaka 2h a bas sam se bila navikla kako je cicao jednom-dvaput po noci. I sad sam slomljeenaaa, spavam 3h, krvarenje nije prestalo, magli mi se, boli me vrat i ruke
Trajanje skokova, kao i pojava je individualno. Mozda traje tako dugo, a mozda se nadovezalo jos nesto..
Tebi krvarenje jos traje? Ja bi na tvom mjestu potrazila drugo misljenje ginekologa.. I mozda da pojacas nadoknadu zeljeza
Bili smo u savjetovalistu,cura je teska 7190 i duga 65cm. Danas joj 3mj i 10 dana.😀. Iskljucivo dojimo,bucka mamina. Rodila se sa 3800 i 56 duga.
Bravo bucka, samo neka tako nastavi! Strasne su te male lutke, mala mica cudesna bica
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji