Dea i ja sam pregledala filmice za nas uzrast ;) fora mi je!!! Ne znam koliko se toga uzivo moze nauciti.
Teddy super za curku, bome je velika 😉 kakvo je to savjetovaliste?
Orangina, menise isto cini dugo to tvoje krvarenje, mozda je vezano za tablete, ali ako se ne osjecas dobro onda potrazi pomoc. Ne mozes krvarit zvbog pilula, sad se vec organizam trebao vratit u normalu
url=https://lilypie.com]
Dea i ja sam pregledala filmice za nas uzrast ;) fora mi je!!! Ne znam koliko se toga uzivo moze nauciti.
Teddy super za curku, bome je velika 😉 kakvo je to savjetovaliste?
Orangina, menise isto cini dugo to tvoje krvarenje, mozda je vezano za tablete, ali ako se ne osjecas dobro onda potrazi pomoc. Ne mozes krvarit zvbog pilula, sad se vec organizam trebao vratit u normalu
Jutro. Savjetovaliste je u sklopu odjela za zdravstvenu zastitu dojencadi i djece,tu dovodimo bebe na redovne kontrole kako bi se pratio napredak bebe,cijepljenje,u biti za sve sto nas zanima u vezi beba.
Teddy bravo za bucku dragu.
Orangina, tako je i meni bilo. Molim te pojačaj unos željeza sto vise. Pisala sam ranije kako mi se manta i zaista je sve bilo od željeza. Kada sam pojačala unos , prestalo krvarenje i mantanje.
Ugodan vikend drage mame.
Dea, pls ime kreme na bazi nocurka. Balea ili Babylove? Mi se mazali, mazali i mazali i bilo nam je bolje a sad nam se opet pogorsalo. Poceo se opet jako grebati, cesati i po glavi a i iza uha mu je koza malo ispucala. Sav je u krastama, 😓 I tjedan dana bez tv-a i dalje se budi nocu izmedju hranjenja.. Svi me uvjeravaju da je to ok, i budjenja i cesanje, ali ja mislim da nije. Kao i bljuckanje satima nakon jela.. Kome god to kazem, svima je normalno osim meni. Veseo je i raspolozen, mazi se, igra se, zaspe igrajuci ali "instinkt" mi kaze da sve to skupa nije ok..
Aymee
Aymee babylove kreme su. Jedna je sa plavim cepom, na njoj pise ULTRA SENSITIVE SPEZIALPFLEGE, na sastojcima stoji da je sa uljem nocurka i da njeguje i umiruje osjetljivu kozu. Druga je sa zutim cepom i manja, na njoj pise ZARTCREME sa uljem nocurka i pantenolom, pise da daje kozi mekocu i stiti od isusivanja.
Ne mogu stavit sliku, mobitel mi nesto steka
Aymee babylove kreme su. Jedna je sa plavim cepom, na njoj pise ULTRA SENSITIVE SPEZIALPFLEGE, na sastojcima stoji da je sa uljem nocurka i da njeguje i umiruje osjetljivu kozu. Druga je sa zutim cepom i manja, na njoj pise ZARTCREME sa uljem nocurka i pantenolom, pise da daje kozi mekocu i stiti od isusivanja.
Prvu sam upravo kupila.
Aymee
Prvu sam upravo kupila.
Pa cu zasad s njom. I neko ulje sam mu kupila s bademovim pa cu mu time malo mazati glavicu. Jer nema tjemenicu, svaki dan ga gledam al dijete rascesa glavu do krvi.. 😢
Aymee
Aymee, moj mali se isto cese po tjemenu i po licu. Koliko god da mu odrezem noktice opet se uspije pogrebati. Kad spava onda trlja glavu po krevetu ili po tetrici kad mu stavim ispod glave..
Cure, zao mi je da se bebaci tako muce 😑 tesko ih jr gledat takve...
saljemo vam puse sa naseg prvog vikenda namoru 😚
Guza se opet upalila, ne prejako ali ipak je.. ubacila sam sudocrem pa opet izbacila zbog upale... borba i dalje!!
url=https://lilypie.com]
Cure, zao mi je da se bebaci tako muce 😑 tesko ih jr gledat takve…
saljemo vam puse sa naseg prvog vikenda namoru 😚
Guza se opet upalila, ne prejako ali ipak je.. ubacila sam sudocrem pa opet izbacila zbog upale… borba i dalje!!
Uzivajte na moru..
Frau, promijeni pelene ako nisi. Ako koristis iste kao i kod zadnjeg osipa, promijeni ih (bar bi ja tako)
Sortiraj odgovore
Najstariji