Mela draga, kupi tobogancic. Ja maloga kupam sama. Stavis rucnik na to da ne klizi. Odlicna stvar!
Aymee
Mela draga, kupi tobogancic. Ja maloga kupam sama. Stavis rucnik na to da ne klizi. Odlicna stvar!
I bez beda mogu sama.
Aymee
A moj malac danas uopce nije spavao. Od 6.30 ujutro do sad je spavao sve skupa sat i pol. I nece da jede. Zadnji put u 13.30h. Nudila mu oko 17.15, par gutljaja i nece vise. I budan je i igra se. Je li to normalno?
Aymee
Aymee draga nisam dovršila poruku. Uzela sam Hipoov naslon za kupanje, ali kad je sama kupam dosta se namučim.
I moja je danas spavala samo sat vremena.
Drage moje kako vi s kupanjem bebice? Pomaze li vam ko prilikom kupanja? Meni je doista tesko samoj. Uzela sam
Ja ih kupam sama jer sam uglavnom sama doma. (Kad je tata slobodan iskoristimo maximalno za setnju, igranje i sl). Starijeg u velikoj kadi, a malenog u obicnoj plasticnoj kadici koju stavim u veliku kadu. Od prvog kupanja je odusevljen vodom, pa stavim otprilike 4 prsta vode i onda ga legnem unutra da se malo sam bućka. Obožava to. A dok njega kupam, imam još dvije male rucice koje mi pomazu jer stariji braco MORA dirati vodu di god ju vidi! :)
url=https://lilypie.com]
Aymee draga nisam dovršila poruku. Uzela sam Hipoov naslon za kupanje, ali kad je sama kupam dosta se namučim.
I moja je danas spavala samo sat vremena.
Ne znam kako to izgleda, ali mogu ti svoju sliku poslati. S tim da ja njemu kadicu stavim u veliku kadu pa taj tobogan i jos se ne brcka pa ga vise tusiram.
Aymee
A i danas mu je bilo vruce pa sam ga u kratko skinula. U dugom bodiju i dugim tankim pamucnim hlacicama je urlao..
Aymee
Jutro.
Ja imam kadicu koja ima u sebi naslon, prebacim tetra pelenu preko toga i njega na nju. I tako ga polijevam, malo ga dignem i prebacim preko podlaktice i tako ga polijevam po ledima a on pliva nogama. U zadnje vrijeme postaje tesko ga zadrzat na tom naslonu jer se nasloni na pete i dize guzu u zrak. Za kupanje iskoristim vrijeme kad je cura u vrticu, jer je inace kaos jer bi sve ona, i polijevala ga i sapunala i brisala..
Jutro.
Ja imam kadicu koja ima u sebi naslon, prebacim tetra pelenu preko toga i njega na nju. I tako ga polijevam, malo ga dignem i prebacim preko podlaktice i tako ga polijevam po ledima a on pliva nogama. U zadnje vrijeme postaje tesko ga zadrzat na tom naslonu jer se nasloni na pete i dize guzu u zrak. Za kupanje iskoristim vrijeme kad je cura u vrticu, jer je inace kaos jer bi sve ona, i polijevala ga i sapunala i brisala..
Ha ha, to mi je poznato… Oni bi sami kupali bracu!! ;) Nakon kupanja-kupaona bude u kaosu... Ali nema veze, samo nek oni uzivaju! :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji