Jucer smo bili po ducanima jer samo subotom mozemo kupiti sto treba, danas idemo u park, prosli put je plakao od kako smo izasli iz auta, cijelu setnju pa do auta. U voznji do kuce je zaspao... 😅
Inace sad ce biti 2 mjeseca i 3 tjedna od poroda i ja jos krvarim. Nikad mi nije prestalo, samo je malo manje, mjenjam cesto uloske. Bila na pregledu, savovi super zarasli i sve je dobro.
Dojim i pijem kontracepcijske mikropilule i tablete za stitnjacu. Svi mi govore da ce proci, treba vremena... Zbog toga jos uvijek pijem zeljezo jer mi je nisko od svog tog krvarenja. Sve zene koje znam su krvarile max.6 tjedana.... Zabrinuta sam 😳
@Orangina, ne brini, malac ce pomalo doci u svoj ritam uspavljivanja. Sto se krvarenja tice, jesi pitala ginekologa vezano uz to?
@Frau, sto se seksa tice, razumijem te u potpunosti, ja sam se htjela nakon 20 dana, 😂😂😂 Ali sam ipak cekala prvi pregled da mi dr potvrdi da je sve ok. Sad imamo drugi problem. Dragome je tesko opustiti se kad je mali u stanu.. Pa onda kad hocu moram maloga furati mami.. Skuzit ce zena, 😂😂😂 A jucer, ko za vraga, mali bio kod mame cijeli dan a mi isli u kupovinu a ja dobila stvari.. 😣
Aymee
Jucer smo bili po ducanima jer samo subotom mozemo kupiti sto treba, danas idemo u park, prosli put je plakao od kako smo izasli iz auta, cijelu setnju pa do auta. U voznji do kuce je zaspao… 😅
Inace sad ce biti 2 mjeseca i 3 tjedna od poroda i ja jos krvarim. Nikad mi nije prestalo, samo je malo manje, mjenjam cesto uloske. Bila na pregledu, savovi super zarasli i sve je dobro.
Dojim i pijem kontracepcijske mikropilule i tablete za stitnjacu. Svi mi govore da ce proci, treba vremena… Zbog toga jos uvijek pijem zeljezo jer mi je nisko od svog tog krvarenja. Sve zene koje znam su krvarile max.6 tjedana…. Zabrinuta sam 😳
Ja sam rodila 04.02 i prestala krvariti prije 2 dana.. sa prvim malim 58 dana krvarenja…Nekad je bilo jave, nekad slabije… tako da te razumijem u potpunosti.. kod nekih to ide brze, a kod nekih sporije, i nema veze sa tezinom poroda kako neki misle…
url=https://lilypie.com]
@Tea znaci tvrdoglava si, da nisi mozda ovan? 😛 Ako mozes sve sama obaviti svaka cast, ali nekad i mama treba odmora.. Lijepo od svekrve sto te iznenadila orhidejom!
@Frau za sex mozes cim su ti savovi zarasli ako ih imas i ako se osjecas spremno. Ali bolje cekati pregled za sigurnost.
@Mirjanos ne trebas ju buditi ako dobiva na tezini, mislim da je i ona premorena kad ju preko dana muce grcici. Probaj da papa dok spava tako da se ne razbudi, nama ne pali svaki put ali moram ga pristekati na cicu kad su mi pune haha!
Nisam ovan nego jarac… jos gore
Orangina, I ja sam krvarila do prošlog tjedna. sada je točno dva mjeseca kako sam se porodila.Sve je to individualno, tako da se ne brini. Željezo i ja pijem. Meni je sada malo pojačan iscjedak pa cu sutra na pregled da vidim sto je. I naravno jos uvijek su ulošci tu
Koliko ti malecki sada spava? Ima svoj ritam?
Uzivaj na selu 😙
Tokom dana spava po 3-4 puta oko 1,5h, jednom odspava 2h u komadu. Za noc zaspi oko pola 9 navecer i spava do 6-7h, sa 3-4 budenja za dojenje, ali se ne razbudi nego pocica i nastavi dalje.
Tea, imas super svekrvu, budi sretna da je takva. Muzeva mama je umrla kad je on zavrsavao srednju skolu tako da ju ja ni ne znam i bas mi je zao zbog tog..
Jucer smo bili po ducanima jer samo subotom mozemo kupiti sto treba, danas idemo u park, prosli put je plakao od kako smo izasli iz auta, cijelu setnju pa do auta. U voznji do kuce je zaspao… 😅
Dojim i pijem kontracepcijske mikropilule i tablete za stitnjacu. Svi mi govore da ce proci, treba vremena… Zbog toga jos uvijek pijem zeljezo jer mi je nisko od svog tog krvarenja. Sve zene koje znam su krvarile max.6 tjedana…. Zabrinuta sam 😳
Uf...to sam cula da neke zene duze krvare i da je to normalno... ja sam panicar pa bih otisla kod ginekologa, odi i ti pa si bar mirna....
Orangina, nije bas normalno toliko krvariti nakon poroda.. Da li je to onako kao svjeza krv ili vise tamna do smede, ima li ugrusaka? Da li ti je ikako prestalo pa da je opet krenulo? Jel ti dr radio uzv?
Ja sam nakon prvog poroda krvarila mjesec dana (znalo je stati na pola dana/dan pa opet), sad nakon drugog nepuna 3 tjedna. S tim da je u oba puta zadnjih tjedan dana bilo jako malo i smede boje..
Tea, imas super svekrvu, budi sretna da je takva. Muzeva mama je umrla kad je on zavrsavao srednju skolu tako da ju ja ni ne znam i bas mi je zao zbog tog..
Da, istina… Skidam kapu svojoj sveki…
@Aymee zar se dragi boji da vas mali cuje i gleda? 😄 Kad cete ako ne sad, kasnije ce vam dolaziti u sobu haha!
Ginekologica je rekla da je sve normalno i da ce proci, samo meni izgleda treba vise vremena.
@Tea jarcica uhuh znala sam mora da je nesto rogato 😛 sala mala... Ajoj znaci i ti si krvarila 2 mj. Sad vidim da to i nije bas rijetkost.
@Mela kako mislis iscjedak? Onak smede kao zadnji dan menge?
@Dea i moj si je poceo drzati raspored da oko 21, 21.30h zeli spavati. Pa mu u 3 ujutro nudim cicu, nekad popapa a nekad ne pa se probudi u 4, 4.30 i moram ga presvuci. Jeli vama propuste Pampers, Lupilu? Znam da je to puno sati u peleni ali kad spava...
Za krvarenje: obavljeni su pregledi osim papa testa, ceka da prestanem krvariti.. Stalno je crvena krv, bilo je par puta preko noci tamnije a ugrusci su bili na pocetku. Prosli tj.sam se ponadala da je gotovo jer ujutro nije bilo niceg a onda kroz dan opet crveno...
Moja ginekologica i patronazna misle da je to i od tableta
Sortiraj odgovore
Najstariji