Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    17. Travanj 2018. 09:14

Mirjanos, mozes probati vjezbati, nece joj skoditi.
    Osobno sam misljenja da je bolje da motoriku sami vjezbaju kad su spremni (pod uvjetom da su zdravi).
    Za maramu imas dobar video na YouTubeu na stranici Nosi me-carry me (video se zove Hug bug vezivanje marame)

• Aymee
    17. Travanj 2018. 10:21

Frau_Mund6

Ina, super za malicku da tako raste 😉 a da, osjetit ce leda onak posteno 😁
    Mirjanos, imam neki salabahter za vjezbice, ovo ti je za drugi mjesec

Frau,  te vjezbice imam i ja. To je iz knjige dr. Milivoja mislim da je Jovancevic il tak nesto. Ja s malcem povremeno vjezbam ali ga generalno pustim da sam izvodi fitness.. 😂🤣

Aymee

• Frau_Mund6
    17. Travanj 2018. 11:13

Da, od jovancevica 😉 dobra mi je knjiga!!! Ma i mi ne vjezbamo previse, sad su nam rekli da kukove razgibavamo pa mi je dobro dosao ovaj salabahter 😊
    Mi smo prestali sa terapijom i ponovno nam se upalila guza... 😣 bas mi je to koma.. sad ima pelenu na nju 2 tetre i svedsku..  tu zrak nikako ne prolazi.. 
    Zvala sam dermatologa jos prosli tjedan i rekao je da je dosta terapije i da ga zovem ovaj cetvrtak, guza se sva zacrvenila.. kaj da vratim terapiju ili da cekam cet? Bojim se da ce se stanje samo pogorsati

url=https://lilypie.com]

Orangina
    17. Travanj 2018. 12:29

ina90

Evo i nas velikih i debelih😂s kontrole od pedijatrice…Nosić nam još ima sline ali je puno bolje….svejedno se još nismo cijepili pričekati ćemo još par dana pa onda vaditi krv i cijepiti se…u mjesec dana smo narasli 5 cm i dobili točno 1 kg…sad princeza ima 8.700 kg i 66 cm…jadna moja leđa😁😂😁

Bravo malena, koliko sad ima mjeseci? Mozda ce nosic proci i kako zima prolazi, bas je lijepo vrijeme sad 😊 

@Mirjanos nista nam nisu rekli za vjezbe, ja mu pomazem da se isprdi voznjom "bicikla" , i stavljam ga na trbuh da dize glavu. Jos se ne okrece sam.
    Javi dojmove za maramu, mislim da i meni treba s ovim prdonjom 😅 

Orangina
    17. Travanj 2018. 12:32

@Frau a bas mi je zao malene...ne mozes do nekog pedijatra danas? Kakvu terapiju si prekinula, Rojazol? Kojom kremom si mazala? Imas sad neku na bazi cinka da stavis, tipa Bepanthen?

@Dea kako vama lice kod malenog? 

• Frau_Mund6
    17. Travanj 2018. 12:51

Dobili smo deflamol za svako previjanje, to je na bazi lanolina, bez parabena i za prevenciju i lijecenje od pekenskog osipa. To koristim stalno! A uz to smo dobili navecer neku plavu, izgleda kao tinta, pise gentianaviolett i pise da sadrzi metilrozanilinijev klorid. Sta god to bilo... to je protiv gljivica. Koristili smo tjedan dana, omoglo je, guza je izgledala super. U petak sam ga zvala i rekao je da prekinem s tim plavim i da tu i tamo namazem bepanthen. Ali evo sve se vraca, zacrvenilo se.. dermatologa nema do cet, hvata me panika da joj se nebi opet stvorile rane.. ne znam koliko to plavo smijem mazati, da ne napravim jos vece probleme?@,!?! Dali da probam s plimycolom? Al me strah opet na svoju ruku ista radit..  pedijatri ionako nece nis panetno napravit, oni su jos pogorsali stvar sa kortikosteroidima i antibiotskim kremama. 😑 

Orangina
    17. Travanj 2018. 13:22

@Frau znaci od petka je bez tog plavog i sad se vraca? Ja bi opet namazala s time jer je protuupalno i protiv gljivica pa do cetvrtka, onda reci kad si prestala, kad se vratilo...bolje to nego pocet neku drugu kremu. neznam jel bebama mogu uzet kakav bris da se vidi koje gljivice ima... A jadnica 😳

dea32
    17. Travanj 2018. 14:23

Frau, koje pelene koristis? Mozda ne odgovaraju te koje trenutno koristis.
    Deflamol imam i ja, dobila je kao gratis uzorak uz sterimar sprej. Meni je ok krema, lijepo mirisi po naranci. 
    Mislim da tu tekucinu mozes koristiti i dalje, to je obican antiseptik koliko sam shvatila sa googla, ne moze stetiti (bar ne do pregleda kod dermatologa). Svakako bi ti savjetovala sto vise luftat guzu. Znaci stavit podlogu nepropusnu ispod nje, spustit bodic preko trbuha i ostavit bez pelene. Jos bolje ako hoce biti na trbuhu pa nek guza bude na zraku..

• Frau_Mund6
    17. Travanj 2018. 14:40

Ma to radim kad god stignemo... imam muellerove pelene, dmove su mi se cinile lose.. ali moramo siroko povijati kukove pa ima 5 slojeva jos na pelene. 
    Nekoliko puta ju stavljam na trbuh, i svako previjanje ju ostavim da se susi.. jako me muci ovo sa guzom.  Poslikala sam neki dan, danas cu opet da mogu pokazat dermatologu i ponovno pocet mazat to plavo.. u cetvrtak cemo vidjet sta kaze. 

ina90
    17. Travanj 2018. 14:51

Orangina

ina90

Evo i nas velikih i debelih😂s kontrole od pedijatrice…Nosić nam još ima sline ali je puno bolje….svejedno se još nismo cijepili pričekati ćemo još par dana pa onda vaditi krv i cijepiti se…u mjesec dana smo narasli 5 cm i dobili točno 1 kg…sad princeza ima 8.700 kg i 66 cm…jadna moja leđa😁😂😁

Bravo malena, koliko sad ima mjeseci? Mozda ce nosic proci i kako zima prolazi, bas je lijepo vrijeme sad 😊

@Mirjanos nista nam nisu rekli za vjezbe, ja mu pomazem da se isprdi voznjom "bicikla" , i stavljam ga na trbuh da dize glavu. Jos se ne okrece sam.
    Javi dojmove za maramu, mislim da i meni treba s ovim prdonjom 😅

U subotu napunila točno 4 mjeseca...sad smo u fazi kad sve hvatamo i stavljamo u usta i sve je zanimljivo dojenje kad joj se nespava je postalo akrobacijsko još malo ce naglavačke jest kako je krenula...taman se ponadala da je lipo uhvatila ritam po noći bi se budila jedno možda dva puta papati sad se opet vratila na 4-5 puta tijekom spavanja...ali veselo nam je svakako nosic je bolje i jedva smo docekali ovo proljeće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.