Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    15. Travanj 2018. 21:07

Orangina draga, nemam pojma cega se boji, 🤣🤣🤣
    Sto se tvog malca tice i spavanja, ajde probaj investirati u ovcicu Ewana. Moj navecer zaspe uz njega a ponekad i po danu. Nas u vezi spavanja muce druge brige i to me zna sluditi. Nije nam noc problem nego dan. Najede se, zaspe, probudi nakon pola sata, sat odmoran i naspavan. Za cca sat i pol mu se opet pocne spavati pa ga moram hvatati da ne postane preumoran jer je onda cirkus.. i nemam ideju kako da ga potaknem da malo duze spava.. 

Aymee

dea32
    16. Travanj 2018. 08:38

Aymee, treba mu valjda vremena da se prilagodinq cinjenicu da sad niste samiu stanu. I mom je trebalo, al kak je mala cicala nisam je mogla nigdje ostavit. Kao sto kaze Orangina, za par god ce vam uletit u sobu jer je ruzno sanjao..
    Orangina, pelena mu ne propusti od 20-7h, zna ako kaka kad lezi na boku al je onda problem polozaj ne prepunjena pelena

-Tea-
    16. Travanj 2018. 10:03

Orangina

Jeli vama propuste Pampers, Lupilu? Znam da je to puno sati u peleni ali kad spava…

I kod starijeg i kod mlađeg su mi pampersice, lupilu, puffies, violeta…propustale preko noći. Jedine koje ne propuste su mi babylove… I vise nista necu isprobavati, samo njih uzimam! 

url=https://lilypie.com]

ina90
    16. Travanj 2018. 10:13

Evo i nas velikih i debelih😂s kontrole od pedijatrice...Nosić nam još ima sline ali je puno bolje....svejedno se još nismo cijepili pričekati ćemo još par dana pa onda vaditi krv i cijepiti se...u mjesec dana smo narasli 5 cm i dobili točno 1 kg...sad princeza ima 8.700 kg i 66 cm...jadna moja leđa😁😂😁

dea32
    16. Travanj 2018. 11:51

ina90

Evo i nas velikih i debelih😂s kontrole od pedijatrice…Nosić nam još ima sline ali je puno bolje….svejedno se još nismo cijepili pričekati ćemo još par dana pa onda vaditi krv i cijepiti se…u mjesec dana smo narasli 5 cm i dobili točno 1 kg…sad princeza ima 8.700 kg i 66 cm…jadna moja leđa😁😂😁

Prava mala buhtlica 

• Mirjanos
    16. Travanj 2018. 12:54

Cure koje vjezbice treba raditi s bebicama?
    Dobila sam upute da prebacujem malenu s bokica na bok... sto vi radite?

dea32
    16. Travanj 2018. 17:39

Mirjanos

Dobila sam upute da prebacujem malenu s bokica na bok… sto vi radite?

Kako mislis da ju prebacujes sa boka na bok?
    Ako beba nema hiper/hipotoniju nema potrebe vjezbati. Stavis ju na pod u baby gym i sama ce skuzit kako se okretati sa leda na trbuh i natrag..

• Mirjanos
    16. Travanj 2018. 22:49

dea32

Mirjanos

Dobila sam upute da prebacujem malenu s bokica na bok… sto vi radite?

Kako mislis da ju prebacujes sa boka na bok?
    Ako beba nema hiper/hipotoniju nema potrebe vjezbati. Stavis ju na pod u baby gym i sama ce skuzit kako se okretati sa leda na trbuh i natrag..

Pedijatrica mi je to rekla...rekla je da to svima govori...inace beba je ok...

• Mirjanos
    16. Travanj 2018. 22:50

Dea, kupila sam elasticnu maramu... 😁 javim kada isprobam

• Frau_Mund6
    16. Travanj 2018. 22:51

Ina, super za malicku da tako raste 😉 a da, osjetit ce leda onak posteno 😁 
    Mirjanos, imam neki salabahter za vjezbice, ovo ti je za drugi mjesec 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.