Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    02. Travanj 2018. 23:42

Cure hvala na podrsci!!! 
    Dazi, nema mi sad svrhe opet nesto novo uvodit.. od 16og sam probala 5-6 krema... vise ni ne znam na sta reagira 😣 drzat cu se ovoga do pregleda pa cemo vidjet sta dalje ako se ne povuce. Mala ima ojedine i mislim da prvo niih moram sanirat pa sve ostalo. 
    Pavlovicevu sam koristila iz ljekarne, vec sam cula da je razlika od org ali mi je pedica rekla da to sad ne stavljam... 
    U 22 smo se piceli presvlacit, stavila oblog, u 23.10 hranit i tek sad sam joj stavila bepanthen i pelenu. Sad bi za pol sata trebala opet sve ponovit. Malena je umorna od svega nakon cijelog dana, kad ju uspavam krecemo iz pocetka 😥😥😥😥

url=https://lilypie.com]

03. Travanj 2018. 07:52

Jojjj vjerujem ti. Ahhh. Ajde nadam se da cw sto prije proci i da ce Lotica biti super.  🙂

Teddy Bear
    03. Travanj 2018. 08:53

Mela

@Frau, zao nam je sto se mrvica muci s tim. Od srca zelimo da sto prije prodje.
    Sto se tice pelena i ja moram reci da su nam Pampers propustili dva tri puta, i to svaki put kada je bebica na boku. Probat cu Lidilove ili Violetine pa budemo vidjeli.

Jutro cure,i meni bi pampersice propustile dok je beba na boku,inace sam koristila bijele i dobre su,a zelene su mi propustale na boku,a od svega mi je najsmjesnije da imam osjecaj kako je zeleni pampers 3 manji od bijelog 3,pogotovo mi se to cini kad preko pupe lijepim,isto kao da ga fali🤔😁.
    Sada koristim od dm babylove,i dobre su,znam kupiti i violeta isto su mi dobre.
    Generalno sa starijom sam svasta kupovala i koristila,jer cim su veci odmah im sve i pase,srecom nismo imali pelenskih osipa,a nadam se kako ni necemo i sa ovom bebicom.
    *Frau,bas mi je zao da se Lotici guza upalila i da to traje vec duze vrijeme. Moje kumce je isto tako imalo upalo,pa bi joj mama po preporuci pedijatra na peleni stavljala i gazicu da joj ne dira guza direktno pelenu,a sad koje kreme je stavljala isto sve po preporuci pedijatra. Ali znam da je sudocrem ekstra krema,pa mozda kad se smiri i da sa njome probas malo. 
    Ja inace koristim Iva kremu(to se kod nas u apoteci pravi,masna lijepo se razmazuje).

-Tea-
    03. Travanj 2018. 08:57

Dazi-sta se tice pristica od cjepljenja- ne dirati,a kad pukne, naspricati octeniseptom.

Sta se tice pelena, s prvim malim sam isprobala sve zivo.. Pampers, Puffues, Violeta, ibe iz Lidla, Bille…… Nakraju su mi se najbolje pokazale Babylove iz DM-a. Sad smo potrošili sve sta smo dobili za poklon (uglavnom Pampers) i kupila sam Babylove. Pampers mi je redovno propustao, cak vec nakon sat i pol (inace ga presvlacim svaka vca 2-3 h po danu, i prije hranjenja po noci). Babylove mi niti kid starijeg ne propusti, a bude po noci i po 10-12 h u istoj peleni (spava bez buđenja).

• Frau_Mund6
    03. Travanj 2018. 09:59

Jutro cure!!! Nama su jutros Violeta propustile..  a do sad smo probali dm-ove, pampers bijele i muiller-ove i jos niti jedne nisu propustile 😑 ali mi se violeta svidjela zbog ovog sloja koji ide direktno na kozu. Potrosit cu ih pa cemo vidjet kako ce guza reagirati. To sto propusti mi i nije problem, ionako  perem svaki dan... 
    Narucila sam se kod dermatologa privatno, sutra ujutro nam je termin. Cini mi se da se malo zacrvenila naprijed, sad sam u panici da se ne prosiri pa da jos i napred dobije ojedine. Sad koristimo samo bepanthen a on ne stvara nikakvu zastitu... 

• Aymee
    03. Travanj 2018. 13:03

Dea, cure. Danas sam u ljekarni dobila neku tester kremu za razne vrste dermatitisa. Radi se tu u Ri. Saljem sastojke i naziv. Ja cu sad probati par dana cisti vazelin pa ako ne upali, kupujem ovo.

Aymee

• Aymee
    03. Travanj 2018. 13:04

Aymee

• Aymee
    03. Travanj 2018. 13:05

Aymee

• Aymee
    03. Travanj 2018. 13:08

Aymee

• Aymee
    03. Travanj 2018. 13:09

Malo sam ubila sa slikama, ali nije lose imati jos neke opcije.

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.