Mi smo po preporuci kupili violeru danaa, ima neki zastitni sloj dosta neobican, kao vatasti. Vudjet cu s ovima za sad. A nadam se skoro preci na platnene.
url=https://lilypie.com]
I nama se pampers nije pokazao dobrim, koristimo lumpi.
Ali puder sad nikako nebi trebao biti u igri jer ce se uhvatit za rane i nece se dati oprati osim trljanjem a za Lotu ce to bit uzasno bolno. Kada prode i koza se oporavi moze, naravno, koristiti puder, ali sad kazi treba nesto vlazno kako bi se oporavila..
Frau, nije nesiguran polozaj jer beba ledima ima naslon na tebi a noge povuces gore i guza se zarotira tako da se ne moze okrenuti naprijed.. A razlika je u vodoravnom i okomitom polozaju. Sila teza ioak radi svoje, a ovako okomito je zapravo pravilan polozaj obavljanja nuzde i za nas odrasle.
Dazi, mislis na bcg na ruci? Iako svi kazu da je to ''normalno'', ono nikako nije normalno vec je reakcija na cjepivo, odnosno nuspojava, ali je toliko cesta da je ljudima "normalno". Nista ne poduzimas, nemoj tiskati ili busiti, samo ce iscuriti. Tada mozes naspricati octeniseptom i pobrisati sterilnim gazicom.
Ja nisam bila zadovoljna s violetom. Ove lidlove su slicne, cijele su kao od vate.
Ahaa, e da. Nisam o tome razmišljala. U pravu si Dea.
Tako je. Okejj, necu dirati.
@Dea, ne brini, ici cu u ljekarnu i tamo kao luda baba citati sastojke, 🤣
@Frau, bas mi je zao Lote i male guze sto se toliko pati. Nadam se da ce se uskoro oporaviti, mora da ju strasno muci. A probaj razne varijante s kakanjem. Mozda ne bi bilo lose, ne znam, ja bi probala i neslanu domacu svinjsku mast. Nekada su time sve uspjesno lijecili.
@Dazi i Tea i ja smo imale taj gnojic, s time da je Tea pustila da cijedi a nama pedi istisnula. Pa kad mu se za tjedan dana opet napravilo onda smo mu mama i ja istisnule i tad je ispao taj gnojni cep. I jako mu je bilo krvarilo, bila sam se prepala. Al nakon toga mu se vec 2, 3 tjedna ne radi nista. I ne znam sto bi ti rekla, istisnuti ili ne.
Aymee
Ja nisam bila zadovoljna s violetom. Ove lidlove su slicne, cijele su kao od vate.
Ahaa, e da. Nisam o tome razmišljala. U pravu si Dea.
Tako je. Okejj, necu dirati.
Gle, ja isto ne bi dirala, ali pedica ga je iscijedila. Valjda zna sto radi. Meni je mama nekad radila u skolskom dispanzeru i tad se ni u ludilu nije diralo a sad su valjda neka nova pravila, ne znam sto reci.
Aymee
Mela meni se malena svako malo zagrcne i ostane bez zraka...pa ju preko ramena i malo lupkam... vec mi je to postalo nazalost normalno.
Frau, ja koristim orginal Pavlovicevu. sada ti bas nije za te kreme...ali ubuduce mozda da probas s tom (ta orginal s roza poklopcem je prozracna za razliku od onih iz ljekarne) sretno!
@Frau, zao nam je sto se mrvica muci s tim. Od srca zelimo da sto prije prodje.
Sto se tice pelena i ja moram reci da su nam Pampers propustili dva tri puta, i to svaki put kada je bebica na boku. Probat cu Lidilove ili Violetine pa budemo vidjeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji