Ana ti si cudo..svaka cast zenoo..ljubac za Mikaela
url=https://lilypie.com]
Lily, a joj, topla šećerna voda, uh.. 😵 Uskoro stiže nalaz pa javi, al očekujemo dobre rezultate ☺
Ptičice, razbudit će se i Antonela već tijekom dana..tako je i meni Mila jučer cijelo popodne bila skroz mirna..nisam brinula, al draže mi je kad je aktivna, makar i bole njeni udarci. Još navečer stigao muž s posla i priča o smrtnom slučaju za koji mi nitko nije smio javiti jer sam bila sama. S njegove je strane al me baš šokiralo. Inače sam teški emotivac, još me onda i trbuh počeo boljeti od plakanja..
M.girl, uživaj u peglanju.. A ove pregradice mi se baš čine praktične. Ja imam male tri ladice na ormaru pa bi mi to baš bilo zgodno, bar za jednu ladicu u koju će ići čarapice, kapice i te sitne stvari.
Ana, mislim da ti možeš njemu reći ako ti ne treba više.. Ako ti samo stvara stres a ništa novo ne saznaš, onda nema smisla ni da dolazi više..
A za trapke nemam riječi 😍
Ja sam se sredila za sutrašnji pregled, muž je sve prekontrolirao, ja ni s ogledalom više ne mogu niš vidjeti 😁 i sad idem popiti čaj od lista maline 😉
Duda joj spremanje sutra za pregled....to mi je mukaa, horor rekla sam da sam trebala krenuti na depilacije voskom odvano i to tako obavljati u trudnoci. Sada me bilo strah kreniti jer je sve osjetljivo pa muku mucim svako malo. Ana, znam da nisi iz dobrih razloga skinula tolike kg ali jao nadam se da ce kg ici dolje....pristojnim tempom i kod mene da nece morati pod dijetama biti za trudnicke kile...M.girl ove prve za 50ak kn su pregradice za malmicu
Klikerice, to je ovo kaj ti imaš? Jer moja je komoda sličnih dimenzija ko u malmica, širina 80cm
Da,da... ove kutije ja imam. I super su jer ih donesem na dasku za peglanje i sve složim...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
bok cure, ja od jutros na gasu. Muz se vratio iz Slavonije s delicijama pa smo to sortirali, robe za pranje hrpa i sad se trebam okupati i depilirati, pregled je u 17h pa se javim iza s novostima! lily, javi kakav je nalaz! m.girl, vidjela sam preslatke vrece platnene u pepcu. Ima motiv i za curu i za decka, mislim da je 50 kn. Mogu posluziti i za rublje i za igracke! Imaju i preslatke police i ukrase za vas koji imate posebnu sobicu za bebace. Mi nazalost nemamo pa ne kupujem!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Sretno svima danas na pregledima.
Ja sam svoj u ponedjeljak odgodila zbog konjuktivitisa, rekla ja doktorica da joj se javim kad prode pa cemo se dogovoriti kad da dodem.
Inace kopajuci po bespucima interneta upravo sam naisla na ovu grupu na fejsu i moram ovo podijeliti a vama jer je genijalno! Salatica tebi ce se posebno svidjeti. Poslala sam im zahtjev za uclanjenje, nadam se da ce me primiti. 😂
Ana ti si bomba. Nakon svega, bila bi krajnja nepravda da te i kile muče.
Duda znam taj feeling 😅 al evo, cim sam ja usporenija, uspavanija i tromija, i ona je. Ima svoje dane 😄
Danas mi se muz smijao kad je vidio kako ogledalom provjeravam stanje dole 😂😂 sveti vosak. Vec godinama mi je spas. Al sam primijetila u trudnoci da, koliko god vodim bitku s masnom kosom i tenom, toliko mi sporije rastu dlake. Wuhu bar nesto 😎
I koliko sam se hvalila da mi je muz bio u Ikee..ugl., umjestu skubb od 6 komada, donio mi je skubb 1 komad sa odjeljcima za malu ladicu 😓😓
Sat vremena peglanja i odmor jer lagano osjećam pritisak u leđima i "dolje". Tak da neću opet ubrzavati tempo do pon jer nema smisla se igrati. Muževa mama skuhala ručak, a ja si mislim kak bi mogla barem palačinke speći (par komada za nas 3), jer mi nejde iz glave ona slika od neku večer, hrpa palačinka ispred Tv-a, ali mužić mi već javlja da nas poslije posla vodi na štrudlu od višanja sa šlagom i sladoledom, njami nnjami. tak da ću vidjeti.
Klikerice, e super, treba mi tih pregradica tj kutija baš za te male stvarčice, pogotovo čarapice i kapice
Duda, hvala ti, da trebaju ali fakat. Mislim da ću uzeti jedan komplet taj od 50kn i 2kom ovih kaj se režu.
Btw,ovi iz etherala mi nisu paketić niti spakirali a kamoli poslali (naručila u ned), a bome ni naručilica sa fejsa nije ni mustelu, a jedva čekam da dođe da se istuširam u njoj, jedino mi trebaju prenatali sa iherba doći u pon, valjda budu.
Bože još ne vjerujem da sam doživjela napokon da peglam robicu za naše dijete, ponekad se bojim da me netko ne probudi iz sna
Noa 💙
Ptičice, hahahaha sory moram se smijati za muža i skubb ja svojeg ne mogu ni dobiti u ikeu, tj možemo mi ići ali on prvo pita a po kaj idemo? I ako mu kažem da idemo po tih 6 kutija i još par stvarčica samo će očima okrenuti, tak da mi se druga šogi ponudila da će mi uzeti jer ide svojoj curki po vreću za igračke. A o stanju i depiliranju dolje bolje da ne komentiram, jucer se obrijala i pogledam se ispred ogledala u sobi i Bože pomozi na kaj to liči, ali dobro sad u ned ću si dati truda i muž se iskontrolirati tak da bude kolko tolko ok.
du, hvala ti puno. Ma nemam ni ja u blizini pepco, mislim i bolje da nemam :))) ali često smo u zg pa ćemo do supernove u dubravu smo kaj je tamo jako mala. Nemamo ni mi sobu za bebija, ali naša je dosta velika pa će imati svoja sva kutka naš miško.
Uspori i ti du, nije da imaš još 100 dana do poroda i sretno na pregledu, javi kak je bilo!
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji