Jutro cure. Sretno svima na pregledima :) Lily, drzim fige za ogtt, ali vjerujem da ce bit super.
Joj vi se sve zalite na nespavanje, mene je sram pisati koliko ja spavam -.- min 9 sati svaki dan😂
Hvala curama koje su mi napisale za porodiljni.
Jutroo curee...ja se probudila ja sam isto od onih koji nema probleme s spavanjem...mogla bi bila i jos ali muz me probudio na mobac..starija cura mi je u temp.od jucer nadam se da ce biti bolje vec danas jucer je imala jakooo visoku temp.pipam jutros skrozz mi se cini ok...nego da vas pitam svako koliko vi sad imate preglede vi koje ste otp u tjednima kao ja..ja imam vec sl.cetvrtak ctg i pregled i dobila san i uputnicu za porod tj pise radaona i dr.za ctg u bolnici i amnioskopija..ali kao to mi je tu kad tatreba to daju mj.dana ranije...zab.sam juce vass pitat jel i u vas takva praksa??ja kad dobijem tu za radaonu znam da san finalistica i da sljedi odbrojavanje...☺☺
url=https://lilypie.com]
Jutro cure ja na komplikacijama od ponedjeljka i nista ne stizem citam vas redovno ali nikako vam pisati .... dok je L u vrticu ja rintam po doma a mislila sam ovaj tjedan odmoriti malo i izlezavati se ali ne ide...sljedeci tjedan je u planu sortiranje robice i pranje bas se veselim 😍
Jutro cure.. ja sam nocas sanjala prvi put svoju bebu❤ naravno, poucena prijasnjim iskustvom znam da mu nece biti ni slican kao u snu 😂😂 al bitan je osjecaj
Sanjala sam da sam rodila i da nista nemam spremljeno
Odoh se bavit pripremama
Zadranka... ja sam sada svako 2 tjedna na kontroli,a uputnicu daje u 36 tt i tada krecemo i sa CTG-om. A za sad je kontrola svako 2 tjedna
Blaza ja san do ovog tj bila na svako 3do4tj.sad mi je rekla sestra svaki tjedan..znaci u 36tj.na kraju skroz imam kontrolu tocnije 36+4 to je sl cetvrtak...od jucer san krenula s ctgom....a uputnice mi je dala jucer..to je to ubiti...
Dobro jutro cure, sretno svima danas, Lily izdrži na ogtt, nije tako strašno, bar većini. Vjerujem da si dasad možda i gotova.
Ja sam sva neka usporena svako jutro, što mi zapravo i paše Danas odspavala do 9, bila budna od 5 do pola 7, nešto se mali razbudio pa i ja s njim. ali smo nadoknadili . Ali kako sam punih 35, odlično spavam zapravo. Ne mogu se požaliti uopće.
Ne znam kako kod vas, ali kod mene zabijelio snijeg ujutro, i sad pada, baš je prelijepo vani
Jutroo curee…ja se probudila ja sam isto od onih koji nema probleme s spavanjem…mogla bi bila i jos ali muz me probudio na mobac..starija cura mi je u temp.od jucer nadam se da ce biti bolje vec danas jucer je imala jakooo visoku temp.pipam jutros skrozz mi se cini ok…nego da vas pitam svako koliko vi sad imate preglede vi koje ste otp u tjednima kao ja..ja imam vec sl.cetvrtak ctg i pregled i dobila san i uputnicu za porod tj pise radaona i dr.za ctg u bolnici i amnioskopija..ali kao to mi je tu kad tatreba to daju mj.dana ranije…zab.sam juce vass pitat jel i u vas takva praksa??ja kad dobijem tu za radaonu znam da san finalistica i da sljedi odbrojavanje…☺☺
Ja ne znam kako se kod vas ide u trudničku ambulantu, i dali se ide, kod mene me šalje sa punih 38.
Ja dakle još imam jedan pregled kod svog ginekologa, za 2 tjedna me naručio, bit ću 37, i onda je rekao da ću dobiti sve uputnice i idem tjedan poslije u bolnicu u ambulantu na ctg. i ne znam šta još.
ali nije ti svugdje ista praksa
Jutro curee 😊
Sta je ovo, cure su se razbacale sa pisanjem na fejsu, tj messengeru i sad ovdje nema nikoga 😂 ja ih tamo bome ne mogu popratiti kojom brzinom to ide 😂
Evo mi smo danas punih 37 😍😍 nadam se da ce uskoro, sutra sam na kontroli pa da mi bar kaze da je omeksano ili skraceno ili bilooo staaaa 😁
Do 34 tjedna sam bila svako 4 tjedna, onda mi je stavila nakon 2 i evo od proslog tjedna mi ide svaki tjedan. Nije mi jos dala uputnicu za rodiliste, nadam se da ce sutra pa da ja to imam za svaki slucaj. Stigao mi je nalaz brisa, nemam streptokok 💪
Uputnicu dobila u 36 tjednu. Kod nas je praksa da do 40 tjedna vodi primarni ginekolog, ne ide se u TA. Jedino u slučaju da se prenese onda. To je praksa Osiječke bolnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji