Sretan rođendan 🎉
Cvjetić ima u Pepcu za 50 kn, ja sam htjela kupiti mome ali plava jer je mm Reko da mu prestanem kupovat stvari za curice 😂,a meni se čini da bi njemu to bilo fora.
Super, hvala!
Moja stavi na onu guralicu bebu pa gura, padne beba pa se ljuti, a vidim da stalno s tim bebama tramaka.. ako nisu bebe onda vucara torbe.. bit ce veselo 😆😆
A kupi i ti sinu, a muzu reci da ce mali biti dobar tata jednog dana ako se izvjezba 😉😁
Evo cure nama danas rodendan ♥️, ja inace nisam emotivna bas, ali danas gledam sve slike od rodenja i ne mogu vjerovati da je moja mala beba danas i sluzbeno dijete, pripremamo zabavu i cijela sam u zurbi
Sto se tice cjepiva mi se cjepimo u 2mj protiv toga, a u ponedjeljak ga vodim jos jednu turu protiv gripe
Sretan rockas i od nas...moze pitanje jel to bass protiv gripe??nisan znala da se tako mali mogu protiv gripe cjepit..mi smo dr turu protiv pneumoka i u 3mj ovo s godinu
url=https://lilypie.com]
Moja je dobila za rockas ona kao kisobran i igra se s time, stavlja bebu pa vadi, nekad se odvazi pa malo i gura kolica ali jos je nesigurna jer su ona lagana pa nema bas sigurnost kao npr na guralici, ali mi nju znamo staviti u ta kolica, koje je to smijanje😂😂😂
Ja sam imala zelju joj kupiti malo bolja ta kolica ali pretjerali su sa cijenama tako da su joj dobra i ova
Iako realno od svih mogucih igracki koje ima rijetko sta joj zaokuplja paznju duze od 5minuta,ja sam joj i dalje najdraža igracka😂🤗
Evo cure nama danas rodendan ♥️, ja inace nisam emotivna bas, ali danas gledam sve slike od rodenja i ne mogu vjerovati da je moja mala beba danas i sluzbeno dijete, pripremamo zabavu i cijela sam u zurbi
Sto se tice cjepiva mi se cjepimo u 2mj protiv toga, a u ponedjeljak ga vodim jos jednu turu protiv gripe
Sretan rockas i od nas…moze pitanje jel to bass protiv gripe??nisan znala da se tako mali mogu protiv gripe cjepit..mi smo dr turu protiv pneumoka i u 3mj ovo s godinu
Pneumokoka
Iz iskustva s malim mislim da ne treba bacati puno love na igracke, brzo se polomi i interes je dosta kratak. Ali ici cu do Pepca po ta od 50kn.
Kaze muz kad je vidio ta u Mulleru da joj kupimo prava sa Njuskala 😂😂😂
Moj se sa svime igra max 5 min kada donesem,sad je počeo pokazivati malo više interesa za autiće jer imaju kotače, bila sam mu počela i knjige kupovati,ali vidim da nije baš zainteresiran pa sad posuđujem iz knjižnice rađe.
DANTE
Sretno Petra 🎂🎂🎂
Javi kako ste proslavili, tvoje postove s gustim citam 🤗
Jel imaju vase curice kolica za lutke? Moja stalno nešto gura, i navlaci bebe po stanu, pa smo joj isli kupiti kolica. U Mulleru 259kn 😱😱😱😱 pa za tu lovu joj kupim polovna prava .. jel ima mozda u Pepcu?
Hvaala ♥️
I hvala svimaa cure ♥️♥️
Zadranka da od 6mj se mogu cjepiti bas protiv gripe, moraju prvi put 2 doze primiti, ja sam odlucila ove godine cjepiti sta ja znam bojala sam se gripe
I evo proslavili smo rodendan, bilo je puno ljudi, mali je iznenadujuce bio dobar i umjesto standardnih 21 sat za krevet, jedva sam ga u 23 uspjela uspavati, ja se lijepo opustila, svekrva i moja mama sve sredile 🙈🙈
Moj ima 2 guralice nista 0 bodova kao i sve, voli loptice i sve sta moze lupati po stolu, a za rodendan je dobio onaj auto na akumalator i to mu se svida, ali vjerovatno na par dana
Sretan rodendan i od nas ❤️
Mi isto uskoro slavimo iako je meni tlaka sve to pripremati i bla bla al eto mora se
Sortiraj odgovore
Najstariji