Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    17. Prosinac 2019. 20:24

Mama5

Ja sam sebe zeznula jer ju nisam od pocetka vezala u hranilici, ono ispočetka kao nece ni kuda,jos ne moze i te fore i onda kad je krenula sa glupiranjem i dizanjem gotovo, jer sad kad ju stavim i vezem odmah vristi i nece jest. Jbg, sama sam se zeznula, kako mi zivce trenira mala😂😂

Isti problem! Već dva dana jede tako da stoji u hranilici ili sjedne na pladanj 🙈 spuštam ju naravno non stop ali ne odustaje... Čekamo novu hranilicu pa ju trenutno ni ne pokušavam vezati i nešto učiti u postojećoj hranilici 😂 ali trebala sam ju od starta vezati. ..
    M brblja nešto svoje često, preslatka je viče mama kad se ljuti ili nešto hoće, ali mislim da je to bezveze. Jedino što znam da nije bezveze je vau vau prepoznaje psa na slici i uživo i kaže vau vau, i am am kad je gladna. Pokazuje prstom što želi, plješće bravo, maše pa pa, izvodi neke gluposti koje smo ju naučili i to je to... Stoji sama kratko, počela je sama i imorovizirati guralice od raznih predmeta po stanu pa smo joj upogonili guralicu ali i dalje joj je draža košara za veš npr i kutija od igračaka... Obožava plesati! Stane pred zvučnik i plješće - traži da joj se pusti glazba i onda mrda 😄

MareiKate
    17. Prosinac 2019. 20:25

I ne znam tko je pisao da dugo izlaze četvorke... Nama isto 😵 dolje se bijele već sigurno mjesec dana ali nikako, a ona je koma. Za sad imamo 8 zubića.

Mama5
    17. Prosinac 2019. 20:38

Ja vodila malog u mcdonalds, obecala mu od kad, i nju stavila u onu njihovu hranilicu i za divno cudo u njoj je bila dobra, valjda joj je zanimljivo bilo🤷‍♀️
    Mojoj izbija druga gornja dvojka, mozda je cak i malo probila, neda bas vidit, a gornjih jedinica jos nema na vidiku, sad je bas smijesna kad gore strsi jedna dvojka, jos druga kad izbije kao mali vampir ce biti 😂😂

Zvonkica
    17. Prosinac 2019. 20:52

Mamice, muz i ja se rastapamo od slatkoce vec neko vrijeme hehe..mali nas je poceo grliti s rukicama oko vrata bas onak za pravo...a danas sam se rastopila totalka..imala sam nes za obavit pa su ga bake malo pricuvale i kad sam se vratila pruza mi rukice da ga uzmem i cim sam ga primila zagrlio me cvrsto s rukicama oko vrata, onda se okrene pogleda baku pa se okrene natrag meni i opet me zagrli i tako par puta 😍😍😍😍😇😇😇😇 ne  sjecam se opce kad je stariji to poceo radit..

cvijetic12
    17. Prosinac 2019. 23:30

Zvonkica

Mamice, muz i ja se rastapamo od slatkoce vec neko vrijeme hehe..mali nas je poceo grliti s rukicama oko vrata bas onak za pravo…a danas sam se rastopila totalka..imala sam nes za obavit pa su ga bake malo pricuvale i kad sam se vratila pruza mi rukice da ga uzmem i cim sam ga primila zagrlio me cvrsto s rukicama oko vrata, onda se okrene pogleda baku pa se okrene natrag meni i opet me zagrli i tako par puta 😍😍😍😍😇😇😇😇 ne sjecam se opce kad je stariji to poceo radit..

A slatko 🤗🤗🤗🤗
    Moja nama daje pusice, ali jedva cekam da pocnu zagrljaji pa da se grlimo u krevetu svi skupa ujutro ☺

zadranka86
    18. Prosinac 2019. 08:36

Mame evo i nas malo...mi hodamo ne skrzzz ali je blizu..recimo pusti se i odseta 3do4metra pa na guzu mislim da je to blizu onog skrozzz samostalnog..godinica nam je blizu mi smo 31.12. Napravit ce mo doma malo slavlje spremit rucak narucila tortu i kolace i eto grickalice i pice...imam veliku kucu to joj je prednost sto kod ovakvih stvari mogu radit proslave jer stane veci br ljudi..jedino sto posli se ubijem dok sve vratim na misto...ugl.on zove tata sa znacenjem bass kaze mamm mamm za papati mase papaa grli ljubi plese vozi autic po podu po zidu upire prsticom kad besto zeli jede relativno dobro i spava noc kako smo izbacili bili nocna natakanja...ugl.u konacnici ja san zadovoljna s njim...jedino se ne voli vozit autom nikakoo..jako je drustven ali vidim ono sto hoce ide do kraja to mora tako bit i tocka.. uporan i jakoooo tvrdoglav....jede ugl sve sto i mi osim ako je bass nesto posebno skuham onda njemu njegov rucak..ima 8 zubica krenile cetvorke gornje jakoooo otecene rekla bi kroz meso cak neka plavkasta modra boja..sto mi je jakoo cudno ali vidim da su obe takve pa racunam da je okk...spavamo jos uvik dva puta dnevno prvo u 11h jednu uru dr.u 15h sat ipo....jede i spava po rasporedu i toga se drzimo...etooo ide Bozic nezz sto bi mu pod bor prvi Bozic nam je ali san odlucila konjica za ljuljanje a za rockas patikice i jos neku sitnicu..bir kitimo za vikend..etoo ja se raspisala ali nisan se dugo javila oa eto..citam vas ali cesto mi se bas ne da pisat ali vas isto pratim..on spava jeo je bocu u 5h i sad ce vjerojatno do 10...ja pijem kavu i grijem se taman nalozila vatricu..pozz za sve od nas..

url=https://lilypie.com]

Zvonkica
    18. Prosinac 2019. 20:09

Mene pak zanima kako kod vas izgleda "citanje" slikovnica i koliko bebaci imaju strpljenja i koncentracije za to....?

Zvonkica
    18. Prosinac 2019. 20:10

I kolko cesto citate slikovnice...

cvijetic12
    18. Prosinac 2019. 21:20

Ne citam joj bas, ona sama to prevrce tj. Grize ih.. ponekad gledamo slikice jedino.
    Moja nema mira sjediti i slusati, jednostavno je stalno u pokretu.  Ona se zaigra s onim slaganjem oblika, ili one padelice su joj fora.

cvijetic12
    18. Prosinac 2019. 21:25

Hej, Zvonkice, kad si skidala maloga s cice, dali si po malo ukidala dnevno pa nocno ili si sve odmah? 
    Evo, moja opet nesto cendrava, vec 2h zaspe pa se budi, cica stalno, sad me pomalo vec nervira to njeno nacicavanje 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.