Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    15. Prosinac 2019. 09:36

Sto bi crveni obrazi tribali tribali bit znak da izlaze zubi? Jer moj ima dosta cesto crvene obraze al to sam uvik povezivala sa necim drugim.

Beba
    15. Prosinac 2019. 10:06

Jutro ženice! 
    Enao🎉🎉🎉
    Šta se tiče zuba moj ima 9 mj i 6 zuba,spava sasvim normalno kao i uvijek pa ne bi to povezivala.
    Šta se tiče rumenih obraza i moj ih ima često,nekako kad mu se počne spavati kao da se nekako zagrije pa zacrvene,i kad ustane pogotovo strana na kojoj je ležao. Ja mislim da je od toga🤷

url=https://lilypie.com]
    DANTE

cvijetic12
    15. Prosinac 2019. 10:49

Mojoj su zadnjih 2,3 dana bas rumeni, i to je prvo bio jedan na strani gdje izlazi zub, pa sam s time povezala 🧐
    Drugo jutro je vec proslo

• Petra05
    15. Prosinac 2019. 13:00

Moj ima jos uvijek 2 zuba, ali izlaze mu i donje dvice obe, a gornjih nigdje znaci imat ce 4 donja zuba gornjih nista
    Moj je nespavalica ali od zubi to bude ravno katastrofi i crvene mu se obrazi bas zadnjih dana

Mama5
    15. Prosinac 2019. 14:22

Mojoj se ne crvene obrazi ali meni se bogme crveni lampica za zivce, nemam snage vise.. Ne znam vise ni koje doba njeno da cekam da bude lakse, mozda ono kad se bude udavala😂😂😂
    Ne znam koja me faza vise nervira, ova sa jelom, zubima, cicom, ne spavanjem ili opcenito njenim cendranjem🤷‍♀️🙄🙄
    A menga mi isto full razvucena, ono ciklus gotovo na 45 dana🤔🙄🙄pa ti budi normalna 🤷‍♀️sve simptome da cu dobiti osjecam po tjedan dva prije, za izludit 😩

cvijetic12
    15. Prosinac 2019. 14:43

Ej mame je zna koja kakva mi je procedura sada, sutra gotov porodiljni 🙄 imam oravo na biro, dobila rjesenje..sta sada, se moram ic javiti?

ancikaM
    15. Prosinac 2019. 16:30

Mom su bili crveni obrazi i suhi, pa nam je pedijatrica sa 6 mj rekla da mali ima dermatitis, sad to mazemo svaki dan nekom skupom kremom i ok je, a kad idemo van obavezno niveom mazem lice da mu nije suha koza

mmama2
    15. Prosinac 2019. 20:53

Sven ima 7 zubica, i bude kenjkaviji kada izbijaju novi. 
    Kakvi su vasi klinci sa brbljanjem sada kada se godinica blizi? 

mmama2
    15. Prosinac 2019. 20:54

I kaj sve rade od onog mahanja pa pa, daj, ili kada im nesto nudite da uzmu itd

_svjesna
    15. Prosinac 2019. 21:01

Ima 3 donja zuba, obje gornje jedinice crvene, nabubrile, samo sto nisu. Dobar je za sada, spava kako kad, nekad mirno, nekad manje mirno, ali spava. Doji cca dobrih noci 3 puta, losijih duplo vise.
    Place kada kazemo ne, ne, naucio je da ne voli zabrane 😁
    Zna reci pa pa, zna oponasati macu, cuku, i konja (cokce kao zvuk kopita hahahha) i to bas super razlikuje bez zabune kad ga pitam da oponasa zivotinje 😁
    Zove mamamamama, babababababab, dededede, mada jos zasigurno ne zna znacenje.
    Ni ne pokusava hodati, vjesto ide na sve cetiri i na dvije ali uz namjestaj 😁
    E da, uzme autic i vozi po podu, govori brm brm, i kad ga stavimo na tepih ljuti se jer autic tesko ide, onda ode trazi laminat gdje ide glatko i ode po cijelom stanu 😁
    Jao tako mali a tako su premazani 😎😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.