Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    30. Siječanj 2020. 11:08

Po meni mozes probat i sa zdenka sirom (tj topljeni sir), maslac, pekmez (to bi me razapele sad one na fejs grupi, al ne vidim nista lose u tome), ja sam davala domacu pastetu... Neki dan radila pizzu na kruhu, ono umak od paradajza sa origanom, sir, sunka, zapekla par minuta u pecnici i to je htio isto papati...tak da po meni oni sad mogu i te sireve u snitama, sunke....u vrticu dobe i namaz od jaja, to nikak da pogledam neki receptic na internetu..

Zvonkica
    30. Siječanj 2020. 11:11

Ja svom cesto dam i samo pecivo uz jogurt...to za vrticu isto bude za uzinu...mali nije ljubitelj ali svjezi sir s vrhnjem po meni je super sad za njih i moze se namazati na kruh, stariji to tamani sa zlicom bez kruha..

busybee
    30. Siječanj 2020. 11:40

Ja sam jos uvike na kombinaciji voce plus zitarice plus jogurt ponekad.
    Kruske su sad fine i one su joj super u kombinaciji s palentom.
    Onda jabuke/banae/suhe marelice u kombinaciji sa svim zivim zitaricama (proso/kvinoja/palenta/pirov griz). Ja sam jos na tome. Naravno, nekad i kupovne kasice😅
    Nekad stavim jogurt u to, nekad ne. 

mmama2
    30. Siječanj 2020. 19:05

S jede nista sa nicim, ni za dorucak ni za rucak ni za uzinu nikako. Ima uskoro 13mj i zivi samo od sise 🙄🤣🤣

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    30. Siječanj 2020. 20:17

Moja jedino doručak pojede koliko toliko kak se spada, sve drugo joj je am am prvih 5 žlica a onda krene trljanje po stolu, bacanje po podu i hranjenje psa... Lakše mi je kad vidim da nije jedina koja samo daj sise 😂 najjače mi je kad mljacka neki ručak, danas npr leća, mrkvica i proso, i fino joj je, jede s guštom ali u nekom trenu ju nešto prebaci i doslovno se penje preko stola na mene i daaj sisu 😂

MareiKate
    30. Siječanj 2020. 20:18

Mene tješi jedino to što ona zbilja hoće sve probat i sve joj je kao fino, ali je sisa draža... Kad ju netko drugi hrani a ne ja, puno više pojede

• Marti8
    30. Siječanj 2020. 20:56

Meni je otkrice sir sa bananom i malinama,znaci vrh🔝sve to smiksam i okusa je kao sladoled..a moze se mjesati sa raznim vocem..Samo moj P to ne zeli jesti🤣 ali meni je odlicno.Mozda nekom bude dobra ideja za dorucak.Kod nas prolaze isto palacinke,muffini ,zobene sa bananom..ugl stalno jedno te isto.. Danas sam za veceru to ce i sutra za dorucak kao zdravi burek; sir,jaje,kornifleks,casa jogutra sve se pomjesa i zapece isto je bas fino😊 najvise prolazi taj finger food

Beba
    30. Siječanj 2020. 20:59

Mi smo također još na voće+ žitarice, eventualno voće + jogurt.
    Koji vi aspirator koristite ,a da ste zadovoljne? Danas nam je počeo curiti nosić pa da se opremim .
    Nadam se da je svim bolesnim bebicama bolje.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

_svjesna
    30. Siječanj 2020. 22:23

Uhh vrtim u krug, jabuke, suhe sljive, speltin griz sa malo kakoa, zobene s bananom sirom i mljevenim bademima i ljesnjacima, omlet sa spinatom, palenta s jajetom i sirom, proso i kruska, slani palacinci na tavici sa heljdinim i integralnim brasnom, mafini sa sirom i spinatom, ili sa sumskim vocem, hljeb s namazom i tako.. vise ne znam sta bih, on doduse fino jede, rotiram mu sve i svasta. Meni su vise problem ti medjuobroci tu se totalno pogubim. 
    Nijedna pumpica mi ne valja, nosi set i nekako, sprica i fizioloska zakletva 👍

Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 20:38

Beba

Mi smo također još na voće+ žitarice, eventualno voće + jogurt.
    Koji vi aspirator koristite ,a da ste zadovoljne? Danas nam je počeo curiti nosić pa da se opremim .
    Nadam se da je svim bolesnim bebicama bolje.

Mi imamo od omrona...nama je ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.