Kaj se meduobroka tice ja dam voce, a cesto znam juhu dati ranije (al da ima dosta tjestenine, noklica i sl) i onda glavno jelo za vrijeme rucka...to sad tako prakticira i moja mama kad ga cuva...ili mu da neko varivo pa poslije jos nekaj...i dosta cesto mu iza spavanja damo ono kaj je bilo za rucak..pa ko ce svaki dan po ne znam kolko puta na dan izmisljat nove kombinacije 🤷😅
Kaj se meduobroka tice ja dam voce, a cesto znam juhu dati ranije (al da ima dosta tjestenine, noklica i sl) i onda glavno jelo za vrijeme rucka…to sad tako prakticira i moja mama kad ga cuva…ili mu da neko varivo pa poslije jos nekaj…i dosta cesto mu iza spavanja damo ono kaj je bilo za rucak..pa ko ce svaki dan po ne znam kolko puta na dan izmisljat nove kombinacije 🤷😅
Zato i pitam. Moja ima 25 obroka u danu 😅
Stalno bi jesto jela i ja vise ne znam sta joj dati, netko je napisao da daje kakao, jel to kakao kao Nesquic ili neki drugi 🤔
Ma obicni kakao, stavim malo na vrh noza u kasice sa grizom i vocem, bude isto kao cokolino 😁
Jel daje neko med, to jos nisam?
Veceras izlazim malo s drugaricama na muziku, ne znam kako i sta da mu ostavim da bude bar do pola 1 bez cice 🙈
Ma obicni kakao, stavim malo na vrh noza u kasice sa grizom i vocem, bude isto kao cokolino 😁
Jel daje neko med, to jos nisam?
Veceras izlazim malo s drugaricama na muziku, ne znam kako i sta da mu ostavim da bude bar do pola 1 bez cice 🙈
Budem i ja probala kakao, sjecam se da je mali mlatio po njemu 👍
Uzivaj vani, a tu brigu prepusti tati! 😄
Snaci ce se, a i mali kad vidi da nema cice nece ni traziti nego uzeti sta ima ako je gladan
Ja sam nakon godinu dana i nakon konzultacije s pedijatricom pocela davat med....on ce i tako sad u jaslice krenut, a tamo im daju caj s medom i limunom..
Ja sam nakon godinu dana i nakon konzultacije s pedijatricom pocela davat med….on ce i tako sad u jaslice krenut, a tamo im daju caj s medom i limunom..
Mi inace konzumiramo domaci, Velebitski. Ali sad ga nemam pa nisam se ni sjetila dati.
Inace, sad ona jede sve nase i nikakvih nuspojava nismo imali.
Mi isto domaci, znamo di su pcelice marljivo radile 😁🐝 Deckima dajem bagremov, a ja volim livadu, nekad i njima to dam...
Saljem svima pozdrave cisto da se digne tema :)
Ako ste za, mogli bi otvorit novu temu, bas na bebama
Cure /žene. Čestitam onima koje su uspjele u ostavarenju svog sna, a onima koje nisu želim i dalje puno sreće.
Eh sad imam ja pitanje, pokušavamo na bebi. Pošto je moj na terenu ne možemo pratiti sve kako treba.
Inaće mi je menstruacija u zadnje vrijeme nije Redovna ciklusi su 26-28-29-30…
Zadnju sam imala 26.01., koja je bila 4 dana, 31.01 smo imali odnos bez prekinutog snošaja, također i 01.02 i 02.02 isto tako.
Da li je koja uspjela zatrudniti u tom razdoblju? Puse :*
+ 26.12.2020🖤
Pozdrav zene
I ja sam za novu temu, a vidim da imam i imenjakinju ovdje 🤣🤣
Jel bila koja kod oftamologa s bebom? Mi imamo u obitelii ocnih problema, dalekovidnost, a sada vidim da je maloj pocelo jedno oko ici prema nosu, u kriz 🙄
Ne uvijek, vec kad je pomalo umorna i ima igracku blizu ociju
Uopce nemam iskustva s time , a ono sta sam citala na google bolje da i nisam 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji