Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    11. Siječanj 2020. 13:36

Mi jos nismo imali temp. Ali inace mjerim onim sta ide u uho. On mi je nekako najprakticniji, a paracetamol cesto konzumiramo radi zuba, u kombinaciji s Gangigelom.
    Jos se dvoumim hoce li ici svekrvi ali vidim da su sve ocito iste, cim su dalje to su draze 🤪
    Sto se tice alkohola i dojenja, najbolje sam procijeniti, naravno da nije dobro ali necemo popiti 2 boce vina, ja ponekad popijem 2 gemista, maloj ne bude nista, a niti meni.

MareiKate
    11. Siječanj 2020. 14:40

Ja isto popijem nekad pivo navečer ili vina. Od jedne pive ili deci-dva vina ja smatram da joj neće bit ništa, ali svatko po svom 😁

busybee
    11. Siječanj 2020. 15:44

Slazem se💪🏻 Samo imaju sretniju mamu🤣

cvijetic12
    11. Siječanj 2020. 17:21

busybee

Slazem se💪🏻 Samo imaju sretniju mamu🤣

😁😁😁😁 ali ne spavaju bolje ni od vina, rakiju nisam probala 😂

Zvonkica
    11. Siječanj 2020. 21:34

Sretan rockas slavljenicima...sve vise bebica puni prvu godinicu! 🤗😇🎉🎊
    Zene moje, pa ja bih bila presretna da se meni neko ponudi preko noci cuvat moje decke...evo za novu godinu su bili kod bake, ali ja sam svjesna da su jako mali i mala je razlika medu njima pa cu se strpit da jos malo porastu vezano uz tu temu, al da je samo jedan, dala bih ga na spavanac cesce i bez griznje savjesti 😅🤷😂
    Inace ja mjerim temp usnim (u uho) toplomjerom, presuper mi je jer i usred noci izmjerim temp za 2 sek dok klinci spavaju a za skidanje temp isto dajem sirup na spricu i ak treba dati po noci to mi je isto super jer oni to znaju posisati u snu bez budenja...👍

Zvonkica
    11. Siječanj 2020. 21:35

Samo ispod usta stavim ubrus ako iscuri malo sirupa pa da ne ode na plahtu...

• Marti8
    11. Siječanj 2020. 22:20

Ja mjerim rektalno,to mi je nekako najsigurnije. Imam i onaj koji se prisloni na celo ali on uvijek drugo pokazuje🤷‍♀️
    Ovo za dojenje ne znam,moj je uvijek samnom. Nismo jos bili razdvojeni pa neznam kako bi to proslo nocu.
    A popijem si i ja casu vina🤭
    Sretan rockas slavljenicima🥳

_svjesna
    12. Siječanj 2020. 11:26

Imam i ja taj za uho, Romedov je, ali zaista mi nije precizan. Jucer naprimjer pokazuje 36,5, mjerim rektalno 38. Tako da uvijek treba dvaput provjeriti nazalost. Rektalno i ja najvise vjerujem, kad vidim da mi je bas vruc i dvoumim se da li dati lijek uvijek rektalno izmjerim da sam sigurna.
    Sinoc se probudio na doslovno svakih 20min, gosti nam bili. Ustala sam se milion puta, malo je smrcav nosic pa mozda ova tiha temperaturica i nije od zuba nego prehladica. 

cvijetic12
    12. Siječanj 2020. 14:30

_svjesna

Imam i ja taj za uho, Romedov je, ali zaista mi nije precizan. Jucer naprimjer pokazuje 36,5, mjerim rektalno 38. Tako da uvijek treba dvaput provjeriti nazalost. Rektalno i ja najvise vjerujem, kad vidim da mi je bas vruc i dvoumim se da li dati lijek uvijek rektalno izmjerim da sam sigurna.
    Sinoc se probudio na doslovno svakih 20min, gosti nam bili. Ustala sam se milion puta, malo je smrcav nosic pa mozda ova tiha temperaturica i nije od zuba nego prehladica.

Mi smo jucer bili na jednoj proalavi gdje je bio deckic od cca 1,5godine. Mali je bio sav smrkav a okice su mu bas bile suzave. Ja se nadam da necemo od njega nesto pokupiti a takvim se roditeljima divim na sebicnosti 😤 
    Inace mi evo zadnjih 5,6 noci spavamo od 20h do jedno 5h, kada dodje na cicu i nastavi do 7 spavati.
    To mi je odlicno i jako nerealno pa svako jutro s mizem raspravljam dali je moguce da je toliko spavala ili sam ja ipak umorna pa zaboravim da je dosla koji put prije tih 5 🤣

MareiKate
    12. Siječanj 2020. 15:07

cvijetic12

_svjesna

Mi smo jucer bili na jednoj proalavi gdje je bio deckic od cca 1,5godine. Mali je bio sav smrkav a okice su mu bas bile suzave. Ja se nadam da necemo od njega nesto pokupiti a takvim se roditeljima divim na sebicnosti 😤
    Inace mi evo zadnjih 5,6 noci spavamo od 20h do jedno 5h, kada dodje na cicu i nastavi do 7 spavati.
    To mi je odlicno i jako nerealno pa svako jutro s mizem raspravljam dali je moguce da je toliko spavala ili sam ja ipak umorna pa zaboravim da je dosla koji put prije tih 5 🤣

Ajme cvijetić čestitke na takvom spavanju! 🤩
    Mi smo nedavno došli u babinje, malo kasno smo to odrađivali, beba je malo mlađa od moje curke, mi dođemo tamo a beba šmrkava i kašlje 😱 ja sam bila u šoku da nam to nisu javili... Razbolile smo se obje naravno! 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.