Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    10. Siječanj 2020. 21:35

Ajme žene što vam svima zavidim, mi nikog u blizini, muž po cijele dane šljaka, tak da na dvije kud jedna tud i druga, vikendom također . . 
    Što se tiče štednje, danas je to sve slabo, možete komotno držati pare i doma u čarapi 😅

cvijetic12
    10. Siječanj 2020. 22:11

Pare kad bi bile u carapi bi dobile noge 😜
    Mislim da ce nakraju ici, sposobna je cuvati dijete ali mi nije najdraza osoba pa ono 😒 mozda stvarno kojim cudom zaboravi cicu pa pocnemo spavati, ali onda ce draga svekrva cijeli život pricati kako je mala prospavala od kad je bila kod nje 😏😏😏😏

cvijetic12
    10. Siječanj 2020. 22:13

Dojilice, jeste probale biti odvojene od bebe tokom noci, evo bas me zanima kako ce ona bez mene (...ili ja bez nje 😅😅)

_svjesna
    10. Siječanj 2020. 23:07

I ja malo zazirem od toga da ga sveki cuva ali moram pristati na to, nemam izbora. Pokazat cu joj sve, uvesti je u njegove navike, iskreno veci mi je problem sto ce biti tu s nama par dana nedjeljno, puno voli da prica, a malog davi cijela kuca odjekuje a ona samo nesto melje, niko do rijeci doci ne moze. Moram se strpiti.

Pa jel vi koje ostavljate djecu preko noci ne dojite jer i mene zanima kako to funkcionise? Ovaj moj je gori od novorodjenceta, formulu nece, a i kad mu u toku noci dam kravlje za dva sata opet trazi cicu 😱

E jel koja dojilja ovdje probala popiti koju casicu? 😁
    Sutra nam dolaze prijatelji na druzenje i bas bih voljela koju casu vina da popijem, da se i ova mama malo relaksira, ali kako on cesto doji izgleda da necu. 

Ovih noci nas muci donja dvojka, nikako da izbije, cijelu noc je nemiran i visi na meni, rado bih ga makla sa cice totalno jer fakat vise ne mogu, ali ne znam kako. 

pepillu
    11. Siječanj 2020. 00:32

Cvijetić totalno te razumim sto se sveki dijela tice 😅

Mama5
    11. Siječanj 2020. 08:00

Moja nije bila na cuvanju kod nekog po noci, ustvari nije ni preko dana, cuva ju njen tata kad ja nekud trebam pa to ni ne racunam. Ona je strasno vezana za mene i jedino kome ce ici je tati i nekome od seka ili braceka. Imamo svadbu jednu iduci mjesec i ici ce i ona jer nju ostaviti nekome je nenoguca misija, mozda da ne cica pa ajde..
    Ona je jucer napunila godinu dana, proslava je super prosla i na kraju sam nazdravila visnjevcem, ja nisam bas od alkohola pa ta casica slatke rakije mi je vrhunac 😂

_svjesna
    11. Siječanj 2020. 08:29

Nas sinoc zadesila prva temperaturica 😢
    Nikad do sad nije imao temperaturu, oko 1h mjerila ispod pazuha 37,5. Probudila se u 3h opet provjerila i pazuh i rektalno 38,5. Kad sam vidjela da raste i da je jako vruc dala sam cepic samo sam to imala. Jutros je 37 opet. 
    Kako vi njima sad mjerite temperaturu jer su vec veliki za rektalno, je li pouzdano pazuhom? Jel ima neki sirup za njih jer je cepic umetnuti bila kvantna fizika 😱

busybee
    11. Siječanj 2020. 08:43

Imas lupocet sirup, ali meni je cepic bio puuuno laksi.
    Ja dojim i po noci jaaako puno i bila sam bez male par puta. Obavezno bi se izdajala jednom oko 4 ujutro pa onda oko 8 i bilo je sve ok (i sa sisama i s dojenjem poslije). Cak smo bili 3 dana na putu i sve je bilo ok. Nije zaboravila sisu, cak suprotno😅

busybee
    11. Siječanj 2020. 08:43

Ne brini, to ti nije velika temperatura. Samo prati, bit ce ok, prvi put je najteze :)

mmama2
    11. Siječanj 2020. 09:03

Mi smo imali u cetvrtak rodendan, slavimo u nedjelju sada, jako sam emotivna oko toga 😭
    Ugl, temp mjerim od 6 tj starosti njegove ispod ruke, pa 100x mi je lakse 🤷‍♀️🤷‍♀️ isto imam sirup i uvijek u kut onom spricom dajem, u obraz da tako kazem, tako proguta. Izgleda da opet zub zajebava jer ne spava bas ponoci, tj, on spava ali cvili, stenje, milijun puta cica, bas je nervozan, a po danu kaziprstom bas ravno po toj dolje 2ikicii ceska 🙄

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.