Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    10. Siječanj 2020. 10:38

Ja sam otvorila,  mi imamo u otp banci, ali je muz otvarao pa ne zna previse, uglavnom je bilo bolje nego pbz, polozili smo novce od krstenja i djecji doplatak svaki mjesec

cvijetic12
    10. Siječanj 2020. 12:53

Petra05

Ja sam otvorila, mi imamo u otp banci, ali je muz otvarao pa ne zna previse, uglavnom je bilo bolje nego pbz, polozili smo novce od krstenja i djecji doplatak svaki mjesec

Ma cini mi se da je to isti klinac sve, mali je u Esrtr i ima finu svotu a dobio od kamata 14kn 🙈
    Zapela mi je stambena stednja u Pbz pa cu ici vidjeti.
    Mene je svekrva pitala da joj dam malu za vikend, muz je sretan jer bi isli van a ja bi radije da joj nedam malu, nije ona losa, ja sam posesivna oko male i mislim da se nebi njoj usudila pustit dijete na cijelu noc 😅a jos bi i ja bila napeta, iako realno nece nista faliti maloj, mozda bi joj cak i spavala jer nema sveki cicu kakvu imam ja 😜😂

• Marti8
    10. Siječanj 2020. 13:52

Mi cemo novce poloziti na obicnu stednju..tj orociti ih. To nam se cinila najbolja opcija.
    Ps. Drago mi je cuti da ima jos posesivnih mama i da nisam jedina🙈😂

cvijetic12
    10. Siječanj 2020. 17:29

Marti8

Mi cemo novce poloziti na obicnu stednju..tj orociti ih. To nam se cinila najbolja opcija.
    Ps. Drago mi je cuti da ima jos posesivnih mama i da nisam jedina🙈😂

😁😁😁😁 rekla sam da mala moze ici samo ako me napiju 🙄😊😜

• Petra05
    10. Siječanj 2020. 17:31

Ja sam i dalje crno pace ovdje
    Moj je svaki vikend kod svekrve 😂, a ja cekam nekad vikend kao ozebli sunce 

pepillu
    10. Siječanj 2020. 19:02

Mislim da nas je ovde dosta posesivnih 😅 da mi je biti bar ka petra 👍🏽

mmama2
    10. Siječanj 2020. 19:10

Ja samo svoje velike dam bakama🤣 mali ne bude nikam jos koju godinu ziher

url=https://lilypie.com]

busybee
    10. Siječanj 2020. 20:43

Moja je pocela ici kod bake na nocenje povremeno (svaka 2-3 tjedna) i iako jedva cekam da dode doma, bome uzivamo i bez nje🤭🤭

busybee
    10. Siječanj 2020. 20:44

Btw Petra, sjecam se kad sam prvi put procitala da je tvoj kod bake da sam pomislila- blago joj se🤣 

• Marti8
    10. Siječanj 2020. 20:48

Ajde super! I ja bi da sam kao Petra ali ne mogu protiv sebe🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.