Ja sam otvorila, mi imamo u otp banci, ali je muz otvarao pa ne zna previse, uglavnom je bilo bolje nego pbz, polozili smo novce od krstenja i djecji doplatak svaki mjesec
Ja sam otvorila, mi imamo u otp banci, ali je muz otvarao pa ne zna previse, uglavnom je bilo bolje nego pbz, polozili smo novce od krstenja i djecji doplatak svaki mjesec
Ma cini mi se da je to isti klinac sve, mali je u Esrtr i ima finu svotu a dobio od kamata 14kn 🙈
Zapela mi je stambena stednja u Pbz pa cu ici vidjeti.
Mene je svekrva pitala da joj dam malu za vikend, muz je sretan jer bi isli van a ja bi radije da joj nedam malu, nije ona losa, ja sam posesivna oko male i mislim da se nebi njoj usudila pustit dijete na cijelu noc 😅a jos bi i ja bila napeta, iako realno nece nista faliti maloj, mozda bi joj cak i spavala jer nema sveki cicu kakvu imam ja 😜😂
Mi cemo novce poloziti na obicnu stednju..tj orociti ih. To nam se cinila najbolja opcija.
Ps. Drago mi je cuti da ima jos posesivnih mama i da nisam jedina🙈😂
Mi cemo novce poloziti na obicnu stednju..tj orociti ih. To nam se cinila najbolja opcija.
Ps. Drago mi je cuti da ima jos posesivnih mama i da nisam jedina🙈😂
😁😁😁😁 rekla sam da mala moze ici samo ako me napiju 🙄😊😜
Ja sam i dalje crno pace ovdje
Moj je svaki vikend kod svekrve 😂, a ja cekam nekad vikend kao ozebli sunce
Mislim da nas je ovde dosta posesivnih 😅 da mi je biti bar ka petra 👍🏽
Ja samo svoje velike dam bakama🤣 mali ne bude nikam jos koju godinu ziher
url=https://lilypie.com]
Moja je pocela ici kod bake na nocenje povremeno (svaka 2-3 tjedna) i iako jedva cekam da dode doma, bome uzivamo i bez nje🤭🤭
Btw Petra, sjecam se kad sam prvi put procitala da je tvoj kod bake da sam pomislila- blago joj se🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji