Cvijetic tacno to isto mi se desi kad treba stici menga, cice kao lude, nikad krenuti to mlijeko, nista ne ide, on strasno nervozan, prazne … kad dobijem potpuno druga prica vrati se u normalu.
Da jer bas se budila ono svaka 2h valjda, uzas, sva sam ukocena i jos me trbuh bas boli. A menga je sad jako slaba sta mi se i svidja
Mame pitanje, dajete li bebama ista od slatkog tipa kinder pingvi, kinder cokolada, bananko ili tako nesto??
Imamo sad dosta jednogodisnjaka pa me bas zanima to za slatkise i opcenito za hranu dal ste sad pocele davat nesto sto prije pune godine niste
Nemamo jos godinu dana al mislim da cu izbjegavati te slatkise po ducanima. Sigurno ima neki recept na fejsbuk grupi za slatko
Mi ponekad tipa poide jedan prutic kinder cokolade u nekih 15/20 dana....izbjegavam a dr nije neki slatkoguzac pa samim tim i bolje...
url=https://lilypie.com]
Ja ne dajem, naravno da joj nebi nista bilo i da ce probati kad tad ali jednostavno ja jedem jako rijetko slatko i ne kupujem ga pa onda ni djeca ne jedu jer nikad nema doma 😂 ali zato jede one slane stapice, i smoki kad otvorimo.
Nas i dalje muce zubi, ovih dana je extra nervozna, stalno se budi, trazi cicu po noci a cice nikad praznije... uzas.
Nije nijednom do sada probao, nisam dala ni rodjendansku tortu da proba 😂
Jednom je pojeo Monte iz case, i to je sve. Mislim da nece jesti slatkise bar do dvije godine ili kad mu vise ne budem mogla zabraniti niti ga prevariti alternativama.
#babaroga
Moj hoda vec neko vrijeme, sad vec i trckara polako, sredinom mjeseca ce napuniti 14 mjeseci....
Mi smo ipak uspjeli dobiti vrtic, krenut ce od sljedeceg mjeseca jer se tek krajem prvog mjeseca cjepi s onim cjepivom za godinu dana pa kao ne moze prije toga, a i zima je pa mi se ne zuri zbog bolestina. Ja sljedeci tjedan krecem raditi nakon koristenja starog godisnjeg, a do pocetka vrtica ce ga cuvati moja mama (i baka), nije predugo pa mislim da ce svima biti ok...
Sto se hrane tice ja svojem dajem sve ukljucujuci i slatko..ali sto se bas slatkog tice to je jako rijetko, i jednostavno draze mi je da se najede neceg konkretnog a ne da se trpa slatkim, ukljucujuci i ostale grickalice...no sad za Bozic naravno da su bake pekle kolace i jednostavno je bilo takvo vrijeme i ja nisam branila...ili nekad ih moj muz ima potrebu pocastiti slatkim pa se decki gustaju ali to je stvarno rijetko...ali i kad dobije slatko uvijek pazim da je iza obroka..
Ja cu njoj povremeno dat kinder pingvi iza rucka ako lijepo poruca, i ovako vec ludi kad starije vidi da nes jedu, ne svaki dan to sigurno. Ni veliki ne dobiju svaki dan a cesto pecem palacinke, muffine, kiflice ili kuham puding tako da bude i ona jela s njima uskoro sve.
Nju isto muce gornje jedinice ali nikako izbit🤷♀️
Sretno mamama koje pocinju radit🤗
Ja za sad ne dajem čokoladu. Dobije plazma keksiće ponekad, ali ona s njima više žulja zube nego jede. Povremeno joj tata nešto uvali da ja ne stignem reagirati, ili svekrva, ali njoj prešutim jer ju tako rijetko vidi d Ami se ne isplati raspravljati 😅 ali dat ću joj nekad, možda iza godine i pol ili kad počne jest ovu hranu koja se spada, još uvijek ona dosta mrljavi pa smatram da ne može dobit čoksu iza toga 😁
Hej mame, jel otvarao tko djecju stednju? Mi planiramo da joj polozimo novce koje je dobila za rodjendan i krstitke, gledala sam Medo stedo jer tamo i mali ima, znate li neku bolju? Kakva je Pbz?
Sortiraj odgovore
Najstariji