Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    07. Siječanj 2020. 20:36

_svjesna

Cvijetic tacno to isto mi se desi kad treba stici menga, cice kao lude, nikad krenuti to mlijeko, nista ne ide, on strasno nervozan, prazne … kad dobijem potpuno druga prica vrati se u normalu.

Da jer bas se budila ono svaka 2h valjda, uzas, sva sam ukocena i jos me trbuh bas boli. A menga je sad jako slaba sta mi se i svidja

Mama5
    08. Siječanj 2020. 16:34

Mame pitanje, dajete li bebama ista od slatkog tipa kinder pingvi, kinder cokolada, bananko ili tako nesto??
    Imamo sad dosta jednogodisnjaka pa me bas zanima to za slatkise i opcenito za hranu dal ste sad pocele davat nesto sto prije pune godine niste

pepillu
    08. Siječanj 2020. 17:16

Nemamo jos godinu dana al mislim da cu izbjegavati te slatkise po ducanima. Sigurno ima neki recept na fejsbuk grupi za slatko 

zadranka86
    08. Siječanj 2020. 19:23

Mi ponekad tipa poide jedan prutic kinder cokolade u nekih 15/20 dana....izbjegavam a dr nije neki slatkoguzac pa samim tim i bolje...

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    08. Siječanj 2020. 20:35

Ja ne dajem, naravno da joj nebi nista bilo i da ce probati kad tad ali jednostavno ja jedem jako rijetko slatko i ne kupujem ga pa onda ni djeca ne jedu jer nikad nema doma 😂 ali zato jede one slane stapice, i smoki kad otvorimo.
    Nas i dalje muce zubi, ovih dana je extra nervozna, stalno se budi, trazi cicu po noci a cice nikad praznije... uzas. 

_svjesna
    08. Siječanj 2020. 21:06

Nije nijednom do sada probao, nisam dala ni rodjendansku tortu da proba 😂
    Jednom je pojeo Monte iz case, i to je sve. Mislim da nece jesti slatkise bar do dvije godine ili kad mu vise ne budem mogla zabraniti niti ga prevariti alternativama. 
    #babaroga

Zvonkica
    08. Siječanj 2020. 21:48

Moj hoda vec neko vrijeme, sad vec i trckara polako, sredinom mjeseca ce napuniti 14 mjeseci....
    Mi smo ipak uspjeli dobiti vrtic, krenut ce od sljedeceg mjeseca jer se tek krajem prvog mjeseca cjepi s onim cjepivom za godinu dana pa kao ne moze prije toga, a i zima je pa mi se ne zuri zbog bolestina. Ja sljedeci tjedan krecem raditi nakon koristenja starog godisnjeg, a do pocetka vrtica ce ga cuvati moja mama (i baka), nije predugo pa mislim da ce svima biti ok...
    Sto se hrane tice ja svojem dajem sve ukljucujuci i slatko..ali sto se bas slatkog tice to je jako rijetko, i jednostavno draze mi je da se najede neceg konkretnog a ne da se trpa slatkim, ukljucujuci i ostale grickalice...no sad za Bozic naravno da su bake pekle kolace i jednostavno je bilo takvo vrijeme i ja nisam branila...ili nekad ih moj muz ima potrebu pocastiti slatkim pa se decki gustaju ali to je stvarno rijetko...ali i kad dobije slatko uvijek pazim da je iza obroka..

Mama5
    08. Siječanj 2020. 23:51

Ja cu njoj povremeno dat kinder pingvi iza rucka ako lijepo poruca, i ovako vec ludi kad starije vidi da nes jedu, ne svaki dan to sigurno. Ni veliki ne dobiju svaki dan a cesto pecem palacinke, muffine, kiflice ili kuham puding tako da bude i ona jela s njima uskoro sve.
    Nju isto muce gornje jedinice ali nikako izbit🤷‍♀️
    Sretno mamama koje pocinju radit🤗

MareiKate
    09. Siječanj 2020. 16:49

Ja za sad ne dajem čokoladu. Dobije plazma keksiće ponekad, ali ona s njima više žulja zube nego jede. Povremeno joj tata nešto uvali da ja ne stignem reagirati, ili svekrva, ali njoj prešutim jer ju tako rijetko vidi d Ami se ne isplati raspravljati 😅 ali dat ću joj nekad, možda iza godine i pol ili kad počne jest ovu hranu koja se spada, još uvijek ona dosta mrljavi pa smatram da ne može dobit čoksu iza toga 😁

cvijetic12
    10. Siječanj 2020. 10:13

Hej mame, jel otvarao tko djecju stednju? Mi planiramo da joj polozimo novce koje je dobila za rodjendan i krstitke, gledala sam Medo stedo jer tamo i mali ima, znate li neku bolju? Kakva je Pbz?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.