Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    26. Prosinac 2019. 10:04

Sretan Božić i od nas !

url=https://lilypie.com]
    DANTE

ancikaM
    26. Prosinac 2019. 11:51

Sretan i blagoslovljen Božić i od nas 🎁🎄🎅 evo u pripremi smo rockasa i krstenja, sve u jednom, dani su nam ispunjeni gostima 🤣 nadam se da ste se lijepo provele za blagdane 

Beba
    26. Prosinac 2019. 13:30

ancikaM

Sretan i blagoslovljen Božić i od nas 🎁🎄🎅 evo u pripremi smo rockasa i krstenja, sve u jednom, dani su nam ispunjeni gostima 🤣 nadam se da ste se lijepo provele za blagdane

Ma baš sam i ja mislila o toj kombinaciji,nama je 
    5.3 rođ

DANTE

zadranka86
    26. Prosinac 2019. 14:01

cvijetic12

zadranka86

cvijetic12

Sretan Bozic mamice i bebice, nadam se da ste ga proveli uz toplinu dona i svoje najdraze 💗
    Evo mi imali doma rucak a onda kod obitelji i evo sad se uspavljujemo, dan joj je ispunjen 100%, dobila je svasta divno, najela se purice i ima da spava sutra do 9 😁😂😂
    Jel bilo kome da na mjestu gdje izlazi zub bude tamno plava-crna tocka??

Njemu su cetvirke ko tamno plave boje onako vidi se ta neka cudnjikava boja kroz meso…vidim na obe tako….

Ista stvar, valjda ce izbiti brzo jer ovo boli na pogled, mogu misliti kako je njoj. Vec sam se prepala da nije nesto drugo

Ma i ja isto kad san vidila pomisla da se nije negdi udarija..a onda san skuzila i dr.strana ista stvar tako da vjerujem da je to od nicanja i jako su mu natecene ko mali baloncici..bas mu je mesto oteknuto..sad koliko ce trajat pojma nemam..moj je danas posebno nervozan..mi smo u rodendanu..u pripremama...tako da bas sad kad triba bit dobar on je jakoo zahtjevan njunjav i nervozan...

• Enna010
    26. Prosinac 2019. 14:11

Sretan Bozic i od nas🎁🥂❤️

Mama5
    29. Prosinac 2019. 11:40

Mame drage nasa tema zapela na 5.toj stranici, jedva nas pronasla🤔🤷‍♀️
    Kako ste mi, kako provodite blagdane? Ovo su nam posebni jer vecina ili tek napunila ili ce tek ovih dana, tjedana puniti prvu godinicu😊mi cemo ipak doma proslaviti rođendan, necemo svi odjednom biti i nekako cemo to progurati, ako treba po svim sobama😂
    Bome je proletjela godina 😲😲

pepillu
    30. Prosinac 2019. 08:48

Mi smo imali sad izmedu bozic i nove jos vjencanje jedne tako da se nikako naspavati😅
    Bas vrime leti, ja iz dana u dan sad kuzim kako sve vise zna i kako brzo uci, sad npr zna toliko toga a doalovno do jucer skoro nista nije zna 🤣

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 09:25

Mama5

Mame drage nasa tema zapela na 5.toj stranici, jedva nas pronasla🤔🤷‍♀️
    Kako ste mi, kako provodite blagdane? Ovo su nam posebni jer vecina ili tek napunila ili ce tek ovih dana, tjedana puniti prvu godinicu😊mi cemo ipak doma proslaviti rođendan, necemo svi odjednom biti i nekako cemo to progurati, ako treba po svim sobama😂
    Bome je proletjela godina 😲😲

Ja sam jucer trazila ali nisam mogla naci nasu temu 😂 a ovo vrijeme je tako da smo stalno u nekom djiru i okolo pa se ni ne sjetim foruma .
    Mi smo se cijepili neki dan, ima 9,5kg i 80cm, cijepivo je podnjela odlicno. 
    Divlja, skace, hoda po nekad 😁 i jaaako je ljubomorna ako uzmem neciju bebu 😅

zadranka86
    30. Prosinac 2019. 15:11

Cureee..nama je sutra prvi rodendan..danas san turbo...do veceras sve mora biti na svom mistu tako da sutra zapravo nemam sto nego nas sredit za rodendan a ujedno i docek....godinica je tu hvala Bogu na tome i malo sam nistalgicna peru me emocije kako je brzo proslo to sve a kao da je jucer bilo....pogot9 prisjecam se danasnjeg dana prije godinu dana sto san radila tocno se svega sicam jer je ovo bio dan do termina i bila san uvjerena da necu rodit na termin pogotovo sto je to 31. Prosinca ipak jedan bitan i datum svima nama u cilog godini..i na kraju moje malo pile stvarno je odlucilo doci tocno na termin...jakoooo sam emotivna nostalgicna i bas mi je proletilo...drage moje lipo je bilo druziti se s vama kroz cilu trudnocu i ovu godinu dana dilie smo savjete muke radosti nespavanja bilo je svega i sve je nekako bilo lakse jer sam uvik mogla ode doci i poistovjetit se s vama...zelim vam svima sutrasnji dan da procedete u veselju i radosti da se lipo zabavite i da svi skupa sretni zdravi i veseli uplovimo u Novu 2020godinu....pozdrav drage moje cujemo se i sutra..

ancikaM
    30. Prosinac 2019. 19:14

Lijepo se provedite zadranka, da vam bude 1. rockas za pamcenje 🎉🎉 moj zlocko u nedjelju ima rockas i taj dan slavimo rockas i krstimo ga. Ocekujem u najmanju ruku da ce bit napeto jer urla non stop, nece sjedit na miru nego mora hodat, tako da ce misa bit pravi izazov 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.