Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    24. Prosinac 2019. 22:17

Zvonkica

Mamice, mi danas okitili bor pa cemo vidjeti do kad cemo ga drzati…mali se vec krenuo zabavljati s njim, skidati kuglice, tresti grane, s komode se spustio na njega (nije tak strasno to bilo al da ne opisujem sad)…tak da vidjet cemo dal ce mu dosaditi ili ne..al ak se tako nastavi mislim da necu imati bas zivaca strazariti kod bora cijelo vrijeme 😅😅

Meni su kuglice pobacane po podu jer vise nemam snage vracat ih na bor 😂 mislim da se vec i nakosio jadan 🤣🤣
    Zvonkice, zar ti mali izdrzi cijelu noc onda do dorucka bez jela? Znam da si rekla da si makla cicu?

Zvonkica
    24. Prosinac 2019. 22:29

cvijetic12

Zvonkica

Mamice, mi danas okitili bor pa cemo vidjeti do kad cemo ga drzati…mali se vec krenuo zabavljati s njim, skidati kuglice, tresti grane, s komode se spustio na njega (nije tak strasno to bilo al da ne opisujem sad)…tak da vidjet cemo dal ce mu dosaditi ili ne..al ak se tako nastavi mislim da necu imati bas zivaca strazariti kod bora cijelo vrijeme 😅😅

Meni su kuglice pobacane po podu jer vise nemam snage vracat ih na bor 😂 mislim da se vec i nakosio jadan 🤣🤣
    Zvonkice, zar ti mali izdrzi cijelu noc onda do dorucka bez jela? Znam da si rekla da si makla cicu?

Izdrzi da, ako mene pitas to je sve stvar navike, a s godinu dana oni po meni mogu izdrzati noc bez jela bez problema, barem je takvo moje iskustvo s njih dvoje...ujutro je samo malo nervoznjikav dok napravimo dorucak ali nista posebno...sinoc je odspavao od cca pol 9 navecer do jutros skoro do 8...ali inace se oko 7 budi i to mi je skroz ok, ne mislim da bi ista dulje spavao da jede preko noci..
    A najveci bonus je sto prespava noc, zna malo cvilkati ali to se sam smiri i mozda ga jednom preko noci treba utjesiti (pomaziti za glavicu) jer jace zaplace i to je sve u snu/polusnu i to mislim da je zbog zubica..

Mama5
    25. Prosinac 2019. 11:48

Drage mamice, svima koji slavite sretan i blagoslovljen Bozic, pusa svima od nase obitelji 💞😘🤗

zadranka86
    25. Prosinac 2019. 11:53

Sretan Bozic cure moje Vama i vasim obiteljima...Mi hodamo ima jedno 10 dana onako bass da se skrozz pustio...godinica na pragu brojimo sitno jos kojo dan...pozdrav za sve da provede ovaj dan uz vase najmilije....

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    25. Prosinac 2019. 20:52

Mame sretan i blagoslovljen Bozic i od nas! Sve najbolje vam zelim!❤

Zvonkica
    25. Prosinac 2019. 21:17

I od nas svima sretan Bozic! Nadam se da ste lijepo proveli danasnji dan! 😊🤗🎄

cvijetic12
    25. Prosinac 2019. 21:50

Sretan Bozic mamice i bebice, nadam se da ste ga proveli uz toplinu dona i svoje najdraze 💗
    Evo mi imali doma rucak a onda kod obitelji i evo sad se uspavljujemo, dan joj je ispunjen 100%, dobila je svasta divno, najela se purice i ima da spava sutra do 9 😁😂😂
    Jel bilo kome da na mjestu gdje izlazi zub bude tamno plava-crna tocka??

zadranka86
    25. Prosinac 2019. 23:45

cvijetic12

Sretan Bozic mamice i bebice, nadam se da ste ga proveli uz toplinu dona i svoje najdraze 💗
    Evo mi imali doma rucak a onda kod obitelji i evo sad se uspavljujemo, dan joj je ispunjen 100%, dobila je svasta divno, najela se purice i ima da spava sutra do 9 😁😂😂

Njemu su cetvirke ko tamno plave boje onako vidi se ta neka cudnjikava boja kroz meso...vidim na obe tako....

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    26. Prosinac 2019. 01:08

zadranka86

cvijetic12

Njemu su cetvirke ko tamno plave boje onako vidi se ta neka cudnjikava boja kroz meso…vidim na obe tako….

Ista stvar, valjda ce izbiti brzo jer ovo boli na pogled, mogu misliti kako je njoj. Vec sam se prepala da nije nesto drugo

pepillu
    26. Prosinac 2019. 09:49

Sretan bozic zene drage 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.