Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    24. Prosinac 2019. 09:49

Jutro mamice! Sretan rođendan svim bebicama koje su napunile godinu🎉🎉.
    Šta se tiče poklona ja sam mu uzela onu neku knjigu šta pjeva,to mu se svidjelo kad smo bili kod nećaka.
    Bor sam okitila sinoć i nije baš nešto zainteresiran.
    Ja ne dojim,isto smo na hipp combiotik i dam mu navečer od 21-22h  210  i spava do jutra do 8.
    Imam pitanje ako se netko susreo ,znači imao je 2 dana pelenski osip,onako crveno,a sad jutros nema ništa crvenila nego kao neki sitni bijeli plikovi,onako hrapavo na dodir i sad ne znam šta s tim,zovem ped ali je stalno zauzeto. Namazala sam sa bephanten kremom.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mmama2
    24. Prosinac 2019. 11:03

Beba

Šta se tiče poklona ja sam mu uzela onu neku knjigu šta pjeva,to mu se svidjelo kad smo bili kod nećaka.
    Ja ne dojim,isto smo na hipp combiotik i dam mu navečer od 21-22h 210 i spava do jutra do 8.
    Imam pitanje ako se netko susreo ,znači imao je 2 dana pelenski osip,onako crveno,a sad jutros nema ništa crvenila nego kao neki sitni bijeli plikovi,onako hrapavo na dodir i sad ne znam šta s tim,zovem ped ali je stalno zauzeto. Namazala sam sa bephanten kremom.

Jek sjajno onako na tim djelovima? Zvuci kao gljivice 🤔

Beba
    24. Prosinac 2019. 12:34

Da i ja sam se zabrinula da nisu gljivice,ali nije ništa crveno, a sad već izgleda puno bolje. Nije sjajno više je hrapavo na dodir. Javila se sestra kod ped i rekla nek mažem ,operem kamilicom i ako se pojača nek dođemo .

DANTE

• Enna010
    24. Prosinac 2019. 14:29

Beba

Da i ja sam se zabrinula da nisu gljivice,ali nije ništa crveno, a sad već izgleda puno bolje. Nije sjajno više je hrapavo na dodir. Javila se sestra kod ped i rekla nek mažem ,operem kamilicom i ako se pojača nek dođemo .

I kod nas je bilo par dana i samo proslo kada su izbile donje dvice da nije i kod vas do zubica? Ja imam pitanje sad kada imamo godinu dana u vezi prehrane. Moj bebac se ujutru budi najcesce iznedju 7i8 i popije flasicu formule i poslije toga spava do 10 nekad i 11 i tek tada mu dam dorucak. Je li to kasno? Negdje sam procitala da bi beba preko godinu kada se probudi odmah trebala doruckovati a ne mlijeko piti pa sam sada malo zbunjena. I da zanimaju me kolicine hrane ja njemu napravim omlet 1 jaje uz to stavim zlicu dvije vrhnja i malo peciva tipa sredinu jedne male kifle. Je li to puno ili  malo. Sorry ako su pitanja blesava 😄

cvijetic12
    24. Prosinac 2019. 14:35

Enna010

Beba

I kod nas je bilo par dana i samo proslo kada su izbile donje dvice da nije i kod vas do zubica? Ja imam pitanje sad kada imamo godinu dana u vezi prehrane. Moj bebac se ujutru budi najcesce iznedju 7i8 i popije flasicu formule i poslije toga spava do 10 nekad i 11 i tek tada mu dam dorucak. Je li to kasno? Negdje sam procitala da bi beba preko godinu kada se probudi odmah trebala doruckovati a ne mlijeko piti pa sam sada malo zbunjena. I da zanimaju me kolicine hrane ja njemu napravim omlet 1 jaje uz to stavim zlicu dvije vrhnja i malo peciva tipa sredinu jedne male kifle. Je li to puno ili malo. Sorry ako su pitanja blesava 😄

Ja po danu ne dajem mlijeko, tj cicu. Popije jogurta uz dorucak ili cokolino navecer, ili ako je neka uzina tipa dukatina i sl. Ostale obroke jede kao i mi.
    Kako si ti, kako podnosis trudnocu?

• Enna010
    24. Prosinac 2019. 14:50

Bolje puno smanjile su mi se mucnine samo onako navece me malo uhvati ali prodje. Jedino me muci sto ne stizem nista zdravo da jedem bas slabo i voca i povrca a sjecam se u prvoj trudnoci sam se sa tim bas pazila a sada samo slatkisi🤦🏻‍♀️ 

cvijetic12
    24. Prosinac 2019. 20:06

Enna010

Bolje puno smanjile su mi se mucnine samo onako navece me malo uhvati ali prodje. Jedino me muci sto ne stizem nista zdravo da jedem bas slabo i voca i povrca a sjecam se u prvoj trudnoci sam se sa tim bas pazila a sada samo slatkisi🤦🏻‍♀️

Ma dobro, sad je vrijeme kad svi lupamo po slatkom 😋😋😁

Zvonkica
    24. Prosinac 2019. 21:09

Enna010

Beba

I kod nas je bilo par dana i samo proslo kada su izbile donje dvice da nije i kod vas do zubica? Ja imam pitanje sad kada imamo godinu dana u vezi prehrane. Moj bebac se ujutru budi najcesce iznedju 7i8 i popije flasicu formule i poslije toga spava do 10 nekad i 11 i tek tada mu dam dorucak. Je li to kasno? Negdje sam procitala da bi beba preko godinu kada se probudi odmah trebala doruckovati a ne mlijeko piti pa sam sada malo zbunjena. I da zanimaju me kolicine hrane ja njemu napravim omlet 1 jaje uz to stavim zlicu dvije vrhnja i malo peciva tipa sredinu jedne male kifle. Je li to puno ili malo. Sorry ako su pitanja blesava 😄

Ja mislim da ak je vama ok, da je onda ok...mislim da se ne trebas zamarat takvim stvarima...ja sam svojima nakon nekog vremena odmah pocela davat dorucak ali oni nisu nikad pili na bocicu, uvijek cika je bila u pitanju dok sam dojila..a kaj se tice konkretne hrane kolicinski, to ti je najbolje pratiti bebaca..ja svojima uvijek dajem dok hoce jesti, kad nece vise stajemo...dosta cesto bebac po obroku pojede kolicinski vise od brace koji ima 2 i pol godine, al ovaj stariji vise voli cesce po malo, tak da mislim da je najbitnije pratiti dijete 😉

ancikaM
    24. Prosinac 2019. 21:12

Beba

Ja ne dojim,isto smo na hipp combiotik i dam mu navečer od 21-22h 210 i spava do jutra do 8.

Moj je imao tako par dana kad su zubi izlazili, proslo je uz mazanje sudocremom

Zvonkica
    24. Prosinac 2019. 21:13

Mamice, mi danas okitili bor pa cemo vidjeti do kad cemo ga drzati...mali se vec krenuo zabavljati s njim, skidati kuglice, tresti grane, s komode se spustio na njega (nije tak strasno to bilo al da ne opisujem sad)...tak da vidjet cemo dal ce mu dosaditi ili ne..al ak se tako nastavi mislim da necu imati bas zivaca strazariti kod bora cijelo vrijeme 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.