Negdje sam citala, ili mi je netko rekao.. negdje se zatvorenici kaznjavaju tako da ih se naglo budi cim zaspu, i tako u krug. Pa eto, mi smo primjer da se ipak moze funkcionirati pod takvom kaznom 😆😆😆
Mi nemamo problema sa spavanjem ali imamo sa grizenjem i stipnjem i to jako😮😮 nije normalan frajer, ima dole 1 i gore 1 i 2, ne znam jel nekaj jos raste ili kaj ali stalno me grize di stigne i stipa i to onako na sitno popizdim🤣 a separacijski strah po oz big, ne smijem zazmirit, a kamoli otic u dr sobu bez njega, to zamnom ide i cvili i cvili🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Jao citam i ne vjerujem, pa oni su svi isti, zaje..ni 🤣 mislim da svim majkama treba dat benificirani radni staz 😄 kako je to sve lijepo isprogramirano, kad dodemo do krajnje granice ludila, daju nam jednu noc da koliko toliko nadoidemo i onda ajmo ispocetka, a di je spremanje, kuhanje, ispunjavanje muzevih zelja, vrijeme za sebe?? Kad vidim zrihtane mame u gradu pomislim kako pobogu?? Ja se smatram zrihtanom kad uspijem oprat kosu 🤣🤣 zelim jedan dan, samo jedan dan, da me nitko ne dira, ne plazi po meni, ne grize me, da budem cijeli dan u tisini pod dekicom, zivim za dan kad ce to bit moguce 🤣
Jao citam i ne vjerujem, pa oni su svi isti, zaje..ni 🤣 mislim da svim majkama treba dat benificirani radni staz 😄 kako je to sve lijepo isprogramirano, kad dodemo do krajnje granice ludila, daju nam jednu noc da koliko toliko nadoidemo i onda ajmo ispocetka, a di je spremanje, kuhanje, ispunjavanje muzevih zelja, vrijeme za sebe?? Kad vidim zrihtane mame u gradu pomislim kako pobogu?? Ja se smatram zrihtanom kad uspijem oprat kosu 🤣🤣 zelim jedan dan, samo jedan dan, da me nitko ne dira, ne plazi po meni, ne grize me, da budem cijeli dan u tisini pod dekicom, zivim za dan kad ce to bit moguce 🤣
A kada takva ima jos 2,3, 4 doma😱😱
Jel moguce da mojoj izbijaji donje trojke? Sve joj nabubreno, dala sam joj Paracetamola da ju umiri, pa mozda i noc bude bolja.
Ja ne znam za zubice, imamo jedan donji i to je to.
Spavaju li bebe na jastuku? I koliko visokom? Spava s nama na samom madracu pa nekako mislim da mu ubacim malo visi jastuk od onog ravnog sto dodje uz posteljine za bebe mozda bi mu bilo udobnije. Kako vi?
Ja ne znam za zubice, imamo jedan donji i to je to.
Spavaju li bebe na jastuku? I koliko visokom? Spava s nama na samom madracu pa nekako mislim da mu ubacim malo visi jastuk od onog ravnog sto dodje uz posteljine za bebe mozda bi mu bilo udobnije. Kako vi?
Moja ima isti kao i ja, normalni ali puno manji.
Vecinom spava na mom jer mene potjera pa mislim da je taj jastuk ok
Ja sam joj dala sirupic i evo od 20 jos spava, nama je 2h kao nekome 8 🧐
Par puta se okrenula i zastenjala, jadnu ju bas boli. Sad mi je krivo da joj nisam i prosle dane dala sirupa 😕
Moj isto odspavao od 9 do 2, poslije smo se budili na svakih sat dva, ali i to je nesto
Di ste mamee...evo nas jos jedna noc uspila san dati u 5 mliko..budi se ali san uspila smirit situaciju nunala ga par puta ovo dr bi uspila s dudom..oko 10tak budenja je bilo...ajmee drage moje ja nezz ma cure su mi bile super on je bas parvo musko zafrkano kako god okrenes...idem piti kavu i nalozit vatricu...jel vi grijete??
Sortiraj odgovore
Najstariji