Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja28
    14. Studeni 2019. 22:49

Sanja28

Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.

Mi smo 21.12. Vi?

• Sanja28
    14. Studeni 2019. 22:50

Sanja28

Sanja28

Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.

Mi smo 21.12. Vi?

Cvjetiću ovo ide tebi 😀

cvijetic12
    15. Studeni 2019. 08:18

Mi smo 19. 
    Pravi stijelac 💪

ancikaM
    15. Studeni 2019. 11:11

Samo da vam kazem da sam kupila knjigu "Kako uspavati dijete", evo jos ju nisam ni otvorila, u takvoj smo fazi nespavanja 🤣

Zvonkica
    15. Studeni 2019. 11:51

Zene ja sam od jucer na go, moj porodiljni gotov 😅

cvijetic12
    15. Studeni 2019. 13:31

Zvonkica

Zene ja sam od jucer na go, moj porodiljni gotov 😅

Iiii, kakav je osjecaj?
    Anchika, mozda knjiga bude dobra malcu za cupanje ha? 😉 Salim se, podjeli neki dobar savjet ako pise tamo, naravno, kad procitas 😋

• Enna010
    15. Studeni 2019. 15:12

Opet ja nisam za vrtica bar do 2 godine. Dok fino ne prohoda pocne  samostalno da jede a da ne pricam o stalnim prehladama i virusima u jaslicama. Mi smo nasli dadilju na preporuku pa cemo vidjeti kako ce to funkcionirati.

ancikaM
    15. Studeni 2019. 15:29

Zvonkica veec? 😱 da stvarno, kakav je osjecaj? Ja bi voljela da financijski mogu makar godinu dana placat dadilju pa da s 2 godine krene u jaslice, ali nazalost ne mogu 🥴

• Petra05
    15. Studeni 2019. 15:46

Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi 

zadranka86
    15. Studeni 2019. 16:08

Petra05

Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi

Petra nezz zasto mislim da si i ti iz zd??ili san pomisala??

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.