Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.
Mi smo 21.12. Vi?
Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.
Mi smo 21.12. Vi?
Cvjetiću ovo ide tebi 😀
Samo da vam kazem da sam kupila knjigu "Kako uspavati dijete", evo jos ju nisam ni otvorila, u takvoj smo fazi nespavanja 🤣
Zene ja sam od jucer na go, moj porodiljni gotov 😅
Iiii, kakav je osjecaj?
Anchika, mozda knjiga bude dobra malcu za cupanje ha? 😉 Salim se, podjeli neki dobar savjet ako pise tamo, naravno, kad procitas 😋
Opet ja nisam za vrtica bar do 2 godine. Dok fino ne prohoda pocne samostalno da jede a da ne pricam o stalnim prehladama i virusima u jaslicama. Mi smo nasli dadilju na preporuku pa cemo vidjeti kako ce to funkcionirati.
Zvonkica veec? 😱 da stvarno, kakav je osjecaj? Ja bi voljela da financijski mogu makar godinu dana placat dadilju pa da s 2 godine krene u jaslice, ali nazalost ne mogu 🥴
Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi
Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi
Petra nezz zasto mislim da si i ti iz zd??ili san pomisala??
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji