Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    11. Studeni 2019. 22:18

Ja nisam mogla vjerovati da beba od 10mj ne spava po noci dok nisam dobila princezu cicalicu 😉😉
    Mozda je opet neka regresija, faza, nestoooo 🤨 cim su se sve bebe zaredale s protestom oko spavanja. Ipak su sve +/- 10mj.

Maggie1990
    11. Studeni 2019. 22:23

cvijetic12

Ja nisam mogla vjerovati da beba od 10mj ne spava po noci dok nisam dobila princezu cicalicu 😉😉
    Mozda je opet neka regresija, faza, nestoooo 🤨 cim su se sve bebe zaredale s protestom oko spavanja. Ipak su sve +/- 10mj.

Nadam se da je tako, izgleda da su se svi 'okomili' na svoje mame i ne pustaju 😅 mozda osjecaju da pomalo dolazi kraj nacicavanju jer po danu puno slabije cickaju, nisam pametna vise😅

cvijetic12
    11. Studeni 2019. 22:30

Maggie1990

cvijetic12

Nadam se da je tako, izgleda da su se svi 'okomili' na svoje mame i ne pustaju 😅 mozda osjecaju da pomalo dolazi kraj nacicavanju jer po danu puno slabije cickaju, nisam pametna vise😅

Da, i ja se s time tjesim.
    Premda je sad vec pocela s cupanjem za majicu, i to mi je bas grdo 🙄 a znam da nije gladna nego eto gust joj je. I naravno da joj pustim, ali evo, samo da te noci malo svladamo.
    Zaspala je u 20i30 i jos se nije niti jednom probudila 🤫🤫

I da, zapocela je sa samostalnim stajanjem bez potpore, nadamo se uskoro kojem koraku ☺

mmama2
    11. Studeni 2019. 22:33

Pa oko 10mj cca se javlja najgora po meni faza, onaj strah od odvajanja, koji bude oko 4mj, pa opet iza godine.. Ali rekla bi da je ovaj sa 10mj najizrazeniji😅 tako da me ne cudi da nam svima sjede na glavi, ako ne po danu, nadoknade nocu🤷‍♀️
    A dojenje, kod nas nije ni približno u planu prestajanje pa on i dalje 99% hrane koje unese bude mm

url=https://lilypie.com]

Maggie1990
    12. Studeni 2019. 08:56

Jutro mame🌸 
    Danas je novi dan, nama je prosla noc bila daleko najbolja zadnjih 10 dana, 3 mini budjenja bez ikakvog placa i izvijanja, samo kratko cicka u usta i to je to. Vidjet cemo veceras da li nastavljamo u istom tonu ili se vracamo starim navikama 😅
    Jooj, vani je dan ko stvoren za usukavanje pod dekicu, vise ne mogu to ni zamisliti, a kamoli se ususkati bar na 5min🙈
    Mame, kako je kod vas noc prosla? Ima li naspavanih😉

ancikaM
    12. Studeni 2019. 09:00

Nismo naspavani nazalost 🤣 princ ne zeli bit pokriven, a u sobi je nocu hladno pa provedem noc dezurajuci i pokusavam ga pokrit barem po ledima da ne prehladi 🥴 vrijeme je koma, van ne mozemo, evo od jutra otvara ladice i vadi vlazne maramice, igracke nula bodova 🤣 kako je kod vas?

• Petra05
    12. Studeni 2019. 09:11

naravno da smo nenaspavani, moj ima neku novu taktiku za mucenje mene preko noci, a to je da se probudi u 2 i bude budan do 4, sta nije radio otkad je imao 15 dana, 10 dana mi je spavao dobro, pa sad racuna da me mora izmrcvarit pošteno
    moj spava jer naravno i sebe je izmrcvario, a ja vruća čokolada, kauč i netflix

zadranka86
    12. Studeni 2019. 09:22

Mi smo se juce cjepili..dva cjepiva...jedno je triba primit jos u 8mj.al zbog vrucina nije i dr.protiv pneumokoka...podnija je superr..noc koma...al mi idemo na odvikavanje nocnog hranjenja kaze pedica da bi triba jer puno mlika popija i to mliko ga drzi cili dan tako da danju strajka a nocu ko gladnjak i onda se budi po cileeee noci...tako da i mi smo nenaspavani...i  ko zna koliko jos ce tako biti ali odlucili smo cvrsto mliko tek u 5ujutro s tim da ide leci u 10 i kad se bude budio dobit ce vodice malo....eto pa ce mo vidit retultate

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    12. Studeni 2019. 09:32

jooj, jos da pije mlijeko po noci tocno bi izludila, moj se odvika toga ima sigurno vec 2 mjeseca, a inace je dotad pio jednu bocu po noci redovito oko 300ml bas puno i onda je odjedanput sam poceo smanjivati dok nakon par dana nije izbacio i sad zadnju pije oko 20:30 i onda ujutro oko 7

cvijetic12
    12. Studeni 2019. 09:41

Noc ista kao i prethodna. Probudila se u 1 pa u 4 pa u 6 i tad smo se i digle, sad je vec opet za spavat ali dnevno nam je ok.
    Vrijeme uzas, plus to, moram s njom van jer imam obaveza, zabundat ju i spavaj miki 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.