Moja je danas ko navijena, nije bas spavala tokom dana pa samo place..ne mogu mrdnuti a da ne krene k meni . Jedan zub je skoro vani, ne znam dali je di toga ili kako nije spavala pa joj se sve poremetilo. Bas mi ju je zao jadne 😕
Ja svog prvo uspavam pa u vrecu stavim. Malonse oznoji na pocetku jer se vrti ali poslije bude ok.
Jutro zene
Moja noc katastrofa, 10dana mi je bio dobar, a nocas cijelu noc svakih 30-60mim place, vrti se tek je u 4 zaspao do 7, bar sam dobila ta 3h sna
Jutro zene
Moja noc katastrofa, 10dana mi je bio dobar, a nocas cijelu noc svakih 30-60mim place, vrti se tek je u 4 zaspao do 7, bar sam dobila ta 3h sna
Ista stvar ja od ure ipo do 4 nisan spavala ..osjecam ss koma...u 4 san dala bocu mlika i tad je zaspa..ovo je strasnooo ja nezz ko ce ovo izdrzat nespavanje i odvikavanje od nocnog hranjenja ali morammm ...sad an umorna zivcana komaaaa....iden si kavu stqvit sto jacu to bolju...
url=https://lilypie.com]
Joj, ako neke trudnice citaju nasu temu biti ce im slabo 😅😅😅
Noc uzas isto, spavala od 20 do 00:45, tad me budi, ja mislila da je jutro, kako sam bila koma uplaim joj tv sa ja jos malo spavam. Budi me udarac daljinskim po glavi i tad skuzim da nije jutro neko 00:45 😖😖
Uzimam ju na cicu, i do 6 ne znam dali se budila ili ne ali znam da sam koma i da ne mogu funkcionirati vise ovako. Od kad se probudila je cicala u 7ipol, u 9 vec tuli i smaze dorucak za cas, znaci gladna je ocito.
Vjerojatno joi mlijeko nije dovoljno s obzirom na njenu aktivnost. Danas cu se pozabaviti AD mlijekom, tj. Pogledati sta da kupim i veceras ce to dobiti prije spavanja 😴😴
S obzirom da je kravlje probala i nema reakcije neznam dali ce joj biti tesko na zelucic po noci?
Blago receno-ocajna sam 😑😑😑
Joj zene drage, ne znam sta da vam kazem.
Ovih sam dana u rasulu, selimo se pa se pakiramo, nervozna sam, dobila sam pa nikako ne funkcionisem, malac spava zadovoljavajuce, ali u snu doji, evo konkretno sinoc, 7 puta je dojio. Pomjerio je sebi tempo, sada zaspi oko 22.30 i budi se oko 9h, spava ali kazem vam budi se svaka dva sata kao novorodjence, ustaje u snu, okrene se na sve cetiri i tako puze po krevetu, penje se na uzglavlje u snu 😱😱
Primijetila sam da stalno gleda gdje sam ja, taj strah od odvajanja je bas izrazen, kaze muz kad odem u kupaonu dodje ispred vrata i sjedi ceka me.
Probala sam i ja ad dati pred spavanje i kad nije nervozan, ali nece, odbija. On nece cak ni sokice da pije, samo cica i voda.
Pocela sam mu komadice hrane, fino zvace, pravim mu polpetice i dam mu malo kruha s namazom, sve smaze 😁
Otisli neku noc kod prijatelja imaju djevojcicu od dvije godine, igrali su se super, kad ja u jednom momentu oni su se sakrili ispod stola i sopa ga mala cokoladom, on se sav zamazao i govori mmmm mmmmm 😂😂😂
Moj se nocas stalno budio, cvilio onako u polusnu svaki put kad bi mu duda ispala jer sam je zvace kolko ga ti zubici muce, ne znam dal je do jutra odvalio sat u komadu bez cviljenja, ko zec sam skakala cijelu noc 😅🤦
Mi smo nedavno bili na obiteljskom rucku, bilo i cokoladnih kolaca, a kak maleni na sve otvara usta tak mu i kolaca dida dao i bebac uziva jer mu fino a dida kak mali to s gustom papa , i na odlasku ja ga drzim na rukama a dida dode iza mene, nisam se stigla ni okrenut i zagura mu jos kolaca u usta 😂🤦
Kada citam ovo, dobro je cvjetic rekla ako neka trudnica cita ovo komirat ce se
strasno kako se tako bude stalno, ja se ponadala da ce poceti bolje spavati, kad eto nocas svakih 30min ja zaspen evo ga, zaspem opet i evo ga opet i u krug tako i nakon takvog spavanja ko drogirana, i kao sta je netko napisao penje se po meni, pa me pukne u glavu itd
Moji mome ekstra zacinjenu piletinu u usta, poludila sam 😂
Ajme sto slom zivaca dozivim da me tako ujutro pukne s necim u glavu ili kad se krene penjati po meni u krevetu pa me izrize po licu sa onim svojim kandzicama usput mi i jase mjehuru i maternici 💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
Hahaha ☺☺☺
Treb pisati Max Tv da pocnu proizvoditi neke mekse daljinske, ovaj bas boli 🤭🤭🤭
Ja sam joj stavila vrecu i body za spavanje, pa joj je vreca smetala jer nije mogla skakati, samo je padala 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji