Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    14. Studeni 2019. 09:04

Mi grijemo, al na centalno pa drzim temp na 21,22 cca.
    Noc kao i prethodne, ali ovaj put bi odmah zaspala na cici, mahhh..vise se necu ni zaliti ,pomirit cu se s nespavanjem i to je to

• Petra05
    14. Studeni 2019. 10:18

Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
    Koji br noge nose vasi malisani?

cvijetic12
    14. Studeni 2019. 10:22

Petra05

Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
    Koji br noge nose vasi malisani?

Moja ima Ciciban 19. U Dechatlonu joj muz kupio neke gumirane, protiv klizanja i one su br. 21, ali ih cupa stalno.
    Froddo ima veci kalup od Cicibana

• Petra05
    14. Studeni 2019. 10:27

Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi

cvijetic12
    14. Studeni 2019. 11:01

Petra05

Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi

Da, lidl ima drugaciji skroz. 
    Kao i roba iz Kika i Pepca, moras uzet 2x veci broj.
    Imamo i Nike neke broj 21 cini mi se, iskreno nisam ni probala jos.

cvijetic12
    14. Studeni 2019. 11:02

Moramo malo lijepe teme ubaciti ako nas trudnice citaju 😉

Zvonkica
    14. Studeni 2019. 11:05

Moj ima br 20 u cicibanu...
    Moj mali voli kisele krastavce 😅 dali mu iz fore a on poceo tamanit ko lud, sva sreca pa imamo domacu zimnicu...a jucer jedem mrkvu na salatu, napravljena s limunom umjesto octa i dosta je to sve bilo kiselkasto, a on cim vidi da se jede mora biti sveprisutan, pa reko da ti dam da i to degustiras, jeo bez problema, cak nikakvu facu na to kiselo nije napravio, nisam mogla vjerovat 🤣🤣

• Petra05
    14. Studeni 2019. 11:07

Da pepco br 80-86 njemu na knap 🤷‍♀️
    Da malo ljepse teme, da se ne slogirajh kad vide kako nam bebe lijepo spavaju 

cvijetic12
    14. Studeni 2019. 12:52

Bome ja joj nisam dugo nesto kupila, bruo ce rodjendan pa ce dobiti svasta.
    Vec me svi pitaju sta da joj uzmu a ja bas neznam, robe ima, najradije bi pelene svima narucila 😅

• Enna010
    14. Studeni 2019. 13:16

Jeste cvijetic to bi bilo najkorisnije i vlaznih maramica😄 mi smo rekli nasim starcima da oni autosjedalicu a ostali neka puste masti na volju.Meni s posla javili da moram pocetkom decembra krenuti s ja mislila godisnji sastaviti. Ne mogu da vjerujem da cu tako brzo na posao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.