Mi grijemo, al na centalno pa drzim temp na 21,22 cca.
Noc kao i prethodne, ali ovaj put bi odmah zaspala na cici, mahhh..vise se necu ni zaliti ,pomirit cu se s nespavanjem i to je to
Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
Koji br noge nose vasi malisani?
Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
Koji br noge nose vasi malisani?
Moja ima Ciciban 19. U Dechatlonu joj muz kupio neke gumirane, protiv klizanja i one su br. 21, ali ih cupa stalno.
Froddo ima veci kalup od Cicibana
Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi
Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi
Da, lidl ima drugaciji skroz.
Kao i roba iz Kika i Pepca, moras uzet 2x veci broj.
Imamo i Nike neke broj 21 cini mi se, iskreno nisam ni probala jos.
Moj ima br 20 u cicibanu...
Moj mali voli kisele krastavce 😅 dali mu iz fore a on poceo tamanit ko lud, sva sreca pa imamo domacu zimnicu...a jucer jedem mrkvu na salatu, napravljena s limunom umjesto octa i dosta je to sve bilo kiselkasto, a on cim vidi da se jede mora biti sveprisutan, pa reko da ti dam da i to degustiras, jeo bez problema, cak nikakvu facu na to kiselo nije napravio, nisam mogla vjerovat 🤣🤣
Da pepco br 80-86 njemu na knap 🤷♀️
Da malo ljepse teme, da se ne slogirajh kad vide kako nam bebe lijepo spavaju
Bome ja joj nisam dugo nesto kupila, bruo ce rodjendan pa ce dobiti svasta.
Vec me svi pitaju sta da joj uzmu a ja bas neznam, robe ima, najradije bi pelene svima narucila 😅
Jeste cvijetic to bi bilo najkorisnije i vlaznih maramica😄 mi smo rekli nasim starcima da oni autosjedalicu a ostali neka puste masti na volju.Meni s posla javili da moram pocetkom decembra krenuti s ja mislila godisnji sastaviti. Ne mogu da vjerujem da cu tako brzo na posao.
Sortiraj odgovore
Najstariji