Mi grijemo na drva nije hladno ali opet nekako je ugodnije s vatrom..mi smo 20br u cicibana...bas smo se zaredale s ovim nespavanjem i bass ako nas citaju trudnice nije ni malo ohrabravajuce...ali ja sve mislim da ce to samo odjednom prestat mozda kad prohodaju pa ce se vise i umarati...ima li hodaca??moj je dosta slobodan i hrabar ali tipa ako ga uzmwm za rukice da hoda par koraka i sidne..isla san provat samo da vidim reakciju..inace se dize pusti se korak od kauca do stolica i reka bi evo prohodat ce za koji dan..ali guza isto lina kad triba koji koracic..al neka ne silim ja nista kad bude spreman on ce se pustit....nestvarno mi da je to vrlo brzo ne mogu nekad virovat kako je godina prosla u trenu.....
url=https://lilypie.com]
Mislim da je svima proletila godina, a pogotovo onima s vise djece. Mi iduce godine imamo slolarca a kao da je jucer bio maleni i gugutao 🤗🤗🤗
Moja se pusti pa sama stoji, kad ce prohodat neznam ali cini mi se da bi mogla ona skoro, ali pomalo. Nek ona puzi alo je tako sigurnija, manje padova 😆
Mislim da je svima proletila godina, a pogotovo onima s vise djece. Mi iduce godine imamo slolarca a kao da je jucer bio maleni i gugutao 🤗🤗🤗
Moja se pusti pa sama stoji, kad ce prohodat neznam ali cini mi se da bi mogla ona skoro, ali pomalo. Nek ona puzi alo je tako sigurnija, manje padova 😆
Da potpuno te razumim ja ovu godinu imam skolarca i jos mi nije silo da je krenila u skolu..da je toolika vec..a kao jucer je bilo kad san ju rodila..ma lete godine cudo jedno....neka samo nek smo zdravi i zivi
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat...moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat…moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Mi smo neki dan isto isli na cjepljenje imamo 74cm i 10kg...ja isto uvik mislim da je mali a isto nam je rekla mjere za bebu od godinu dana...znaci kod vas maleni prohodao s 10mj...svaka cast....a padova ce bit to je sastavni dio...
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat…moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Mi smo neki dan isto isli na cjepljenje imamo 74cm i 10kg…ja isto uvik mislim da je mali a isto nam je rekla mjere za bebu od godinu dana…znaci kod vas maleni prohodao s 10mj…svaka cast….a padova ce bit to je sastavni dio…
Mi se bojimo da ne ostanu mali 😀
Znaci mame danas kad sam isla u vrtic po maloga, bio je u jaslicama na dezurstvu. I tamo je bio jedan maleni od 15mj, joooj, kako mi ga je bilo milo za vidjeti, on onako malecki medju njima velikima. I bas sam poslje milila kako neznam kako bi sad svoju malu pustila tamo 🙄 mislim da cu plakati kao kisna godina kad krenu jaslice 🤔
Znaci mame danas kad sam isla u vrtic po maloga, bio je u jaslicama na dezurstvu. I tamo je bio jedan maleni od 15mj, joooj, kako mi ga je bilo milo za vidjeti, on onako malecki medju njima velikima. I bas sam poslje milila kako neznam kako bi sad svoju malu pustila tamo 🙄 mislim da cu plakati kao kisna godina kad krenu jaslice 🤔
Ajoj...moj kreće 1.3. I znam da mi neće bit svejedno
Ajoj…moj kreće 1.3. I znam da mi neće bit svejedno
A koliko god nama bilo tuzno ja sam uvijek za opciju jaslica vise nego baka i dadilja, a kako ce biti to cemo saznati kad dodje vrijeme. Ti sad tako mislim, veceras kad u 3h krene plac su promjenit misljenje i jedva cekam da je negdje ostavim na kratko 😅😀
Sanja28 vidim da si pisala da imate 10mji3tjedna, onda smo tu negdje 😋
Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.
Sortiraj odgovore
Najstariji