Bravo, nadan se da ces biti zadovoljna kao sto sam i ja 😊
Ima tu netko da beba jede iskljucivo finger food? Mojoj se jako dopada jesti sama, komade. Na zlicu nece, tj. Zatvori usta a ako joj utpam onda pljune 😟
Mene zanima kako da joj onda dam jogurt i slicna jela koja su tekuca?
Bravo, nadan se da ces biti zadovoljna kao sto sam i ja 😊
Ima tu netko da beba jede iskljucivo finger food? Mojoj se jako dopada jesti sama, komade. Na zlicu nece, tj. Zatvori usta a ako joj utpam onda pljune 😟
Mene zanima kako da joj onda dam jogurt i slicna jela koja su tekuca?
Moja jogurt pije iz salice/casice kao i mi😉
A onu tekucinu u kojoj se kuhalo povrce s kojom bi inace miksala kasice stavim u malu casicu za rakiju pa dok ona jede komade ja joj dam ds popije, nekad hoce nekad nece a nekad se ni ne sjetim
Ma di izvlacis ideje? 🤗
Definitvno budem probala. Skuzila sam da ako sve kasasto onda jede normalno, ali ako je mjesano onda filozofira
S jede iskljucivo sam i komade, ne komadice, komade normalne hrane pa on dalje s tim radi vec sto treba 🙄 jedino tako nesto u njega ude i sto je hrana suhlja/suša🤔 to vise on pojede. 🤷♀️ Za sada ne jede griz, zgance i sl jer to ide na zlicu, ako sam raspoložena dajem mu zlicu u ruke pa on sam to pokusava al to moram bit turbo spremna za spremanje za njim
url=https://lilypie.com]
Ah, mislim da to i nas stize, evo skuhala jos proso i jabuku, nema sanse.. Na kraju je jela kruha i namaza.. znaci samo komadi.
Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂
Daaa, cica je glavna 😎☺😋
Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu
Daa, nocu da se nju pita bi spavala s cicom u ustima😂🙄🙄
Evo isla je u 19i30 spavat, vec je 3.put od tad na cici. Taman krenem jest, evo nje 😑😑😑
A bas je par noci bila mirnija, dugo ju je drzalo 🙄
Nama je nocas bio kaos, prvi put u evo 10 mj skoro da nisam spavala nista 🙈🙈 svakih 20 min je cviliooo.. A budan od prije 7🤪🤪
Kada se digao dobro se isprdio, mozda ga je to mucili jer je bio bas nemiran nocas.. A probija i druga jedinica gore🤷♀️ uff uff
url=https://lilypie.com]
Joj ti zubici, svaki put drugacije bude 🤣 mi smo u nekom prelasku izmedu 2 i 3 spavanja dnevno pa nikako da se nastimamo 🥴
Cure koje imate dečke, jel ste imale problem sa nespuštenim testisima? Moj jedan testis šeta, a drugi je baš teško pronać, ali ni on nije u mošnji. Pedijatrica je to već primjetila pa.je rekla da ako se do godine dana ne spuste, da će morati na operaciju. Baš me toga užasno strah.
Moji niti jedan nisu imali problema s testisima 🤷 drzim fige da se sami spuste 🤞
Zene moji...ovi moji klinci ko da su tempirani i cekaju vikend da bude neko sranje (pardon na rjecniku)...maleni od jucer sepa, na lijevu nogu staje iskljucivo na prstice i to bas skroz na vrh i uopce ne zeli koristiti tu nogicu..muz i ja vec gotovi, on sa najcrnijim prognozama, inace je panicar oko klinaca...al evo otisli na dezurstvo i rekla dr da se cini da se radi o prolaznoj upali kukova, i da je to cesto kod klinaca, samoizljecivo, a javlja se nakon sto budu bolesni..on je imao bronhitis....mi nikad culi, al ajd, samo da nije nekaj gore 🤦🤦🤦🤦🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji