Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    01. Studeni 2019. 13:42

Bravo, nadan se da ces biti zadovoljna kao sto sam i ja 😊
    Ima tu netko da beba jede iskljucivo finger food? Mojoj se jako dopada jesti sama, komade. Na zlicu nece, tj. Zatvori usta a ako joj utpam onda pljune 😟
    Mene zanima kako da joj onda dam jogurt i slicna jela koja su tekuca?

cvijetic12
    01. Studeni 2019. 14:45

Mama5

cvijetic12

Bravo, nadan se da ces biti zadovoljna kao sto sam i ja 😊
    Ima tu netko da beba jede iskljucivo finger food? Mojoj se jako dopada jesti sama, komade. Na zlicu nece, tj. Zatvori usta a ako joj utpam onda pljune 😟
    Mene zanima kako da joj onda dam jogurt i slicna jela koja su tekuca?

Moja jogurt pije iz salice/casice kao i mi😉
    A onu tekucinu u kojoj se kuhalo povrce s kojom bi inace miksala kasice stavim u malu casicu za rakiju pa dok ona jede komade ja joj dam ds popije, nekad hoce nekad nece a nekad se ni ne sjetim

Ma di izvlacis ideje? 🤗
    Definitvno budem probala. Skuzila sam da ako sve kasasto onda jede normalno, ali ako je mjesano onda filozofira 

mmama2
    01. Studeni 2019. 15:54

S jede iskljucivo sam i komade, ne komadice, komade normalne hrane pa on dalje s tim radi vec sto treba 🙄 jedino tako nesto u njega ude i sto je hrana suhlja/suša🤔 to vise on pojede. 🤷‍♀️ Za sada ne jede griz, zgance i sl jer to ide na zlicu, ako sam raspoložena dajem mu zlicu u ruke pa on sam to pokusava al to moram bit turbo spremna za spremanje za njim

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    01. Studeni 2019. 20:39

Ah, mislim da to i nas stize, evo skuhala jos proso i jabuku, nema sanse.. Na kraju je jela kruha i namaza.. znaci samo komadi.

cvijetic12
    01. Studeni 2019. 20:46

Mama5

Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂

Daaa, cica je glavna 😎☺😋
    Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
    Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu

cvijetic12
    01. Studeni 2019. 21:33

Daa, nocu da se nju pita bi spavala s cicom u ustima😂🙄🙄

Evo isla je u 19i30 spavat, vec je 3.put od tad na cici. Taman krenem jest, evo nje 😑😑😑
    A bas je par noci bila mirnija, dugo ju je drzalo 🙄

mmama2
    02. Studeni 2019. 07:37

Nama je nocas bio kaos, prvi put u evo 10 mj skoro da nisam spavala nista 🙈🙈 svakih 20 min je cviliooo.. A budan od prije 7🤪🤪
    Kada se digao dobro se isprdio, mozda ga je to mucili jer je bio bas nemiran nocas.. A probija i druga jedinica gore🤷‍♀️ uff uff

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    02. Studeni 2019. 10:03

Joj ti zubici, svaki put drugacije bude 🤣 mi smo u nekom prelasku izmedu 2 i 3 spavanja dnevno pa nikako da se nastimamo 🥴

MVT
    02. Studeni 2019. 10:20

Cure koje imate dečke, jel ste imale problem sa nespuštenim testisima? Moj jedan testis šeta, a drugi je baš teško pronać, ali ni on nije u mošnji. Pedijatrica je to već primjetila pa.je rekla da ako se do godine dana ne spuste, da će morati na operaciju. Baš me toga užasno strah.

Zvonkica
    02. Studeni 2019. 13:36

Moji niti jedan nisu imali problema s testisima 🤷 drzim fige da se sami spuste 🤞
    Zene moji...ovi moji klinci ko da su tempirani i cekaju vikend da bude neko sranje (pardon na rjecniku)...maleni od jucer sepa, na lijevu nogu staje iskljucivo na prstice i to bas skroz na vrh i uopce ne zeli koristiti tu nogicu..muz i ja vec gotovi, on sa najcrnijim prognozama, inace je panicar oko klinaca...al evo otisli na dezurstvo i rekla dr da se cini da se radi o prolaznoj upali kukova, i da je to cesto kod klinaca, samoizljecivo, a javlja se nakon sto budu bolesni..on je imao bronhitis....mi nikad culi, al ajd, samo da nije nekaj gore 🤦🤦🤦🤦🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.