Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂
Daaa, cica je glavna 😎☺😋
Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu
I kod nas 😅 cijelu noc cica i nikako da spoji jednu vecer u komadu ili bar cca 3-4h odjednom da se ne budi, po danu spava 2x po cca sa ipol, ovidi
Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂
Daaa, cica je glavna 😎☺😋
Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu
I kod nas 😅 cijelu noc cica i nikako da spoji jednu vecer u komadu ili bar cca 3-4h odjednom da se ne budi, po danu spava 2x po cca sa ipol, ovidi
*ovisi
Curke, kako vasi nocu spavaju? Ima li malih spavalica ili spadaju u grupu onih koji ne zele nista propustiti pa se svako malo javljaju😅
Svog u 19 sati stavim u sobu, upalim mu medu koji svijetli i svira i on se uspava za 15 minuta. Kako izbijaju tri zuba, onda se malo češće budi, ali inače spava do 6 ujutro. No tamo negdje oko 4 ujutro shvati da je u svom krevetiću koji mu nije dovoljno prostran pa ga onda začahurim da još spava. U zadnje vrijeme se okrene na trbuh u krevetiću i gleda gdje sam. A po danu ujutro odspava po pola sata, a popodne oko sat vremena, iako je danas odrmio 2 i pol sata. Valjda zbog ovog užasnog vremena. 🤔
Svog u 19 sati stavim u sobu, upalim mu medu koji svijetli i svira i on se uspava za 15 minuta. Kako izbijaju tri zuba, onda se malo češće budi, ali inače spava do 6 ujutro. No tamo negdje oko 4 ujutro shvati da je u svom krevetiću koji mu nije dovoljno prostran pa ga onda začahurim da još spava. U zadnje vrijeme se okrene na trbuh u krevetiću i gleda gdje sam. A po danu ujutro odspava po pola sata, a popodne oko sat vremena, iako je danas odrmio 2 i pol sata. Valjda zbog ovog užasnog vremena. 🤔
Predobro, meni je takav scenarij nezamisliv😅 jos da se sam uspava, uff.. Znaci, ne dojite po noci? Sto pojede za veceru pa tako lijepo odspava? Bas ga lijepo drzi
Predobro, meni je takav scenarij nezamisliv😅 jos da se sam uspava, uff.. Znaci, ne dojite po noci? Sto pojede za veceru pa tako lijepo odspava? Bas ga lijepo drzi
A nažalost ja ne dojim pa mi je možda lakše što se tiče sitosti, jer znam koliko pojede. Isto tako s obzirom da ne dojim, onda on ni nema potrebu za mojim dodirom na takav način nito uspavljivanjem. A oko 18 sati mu napravim palentu s jogurtom, ili mûslije s voćem ili žitnu kašicu s voćem, ali bitno mi je da je nešto zasitno. A oko 23 sata ga malo razbudim, dam mu bocu i on u polusnu to pojede. Kada bude malo veći probati ću izbaciti tu bocu, pa da onda mogu vidjeti da li je sit od večere ili ne može bez te boce u 23 sata. Vjerujem da će se svima nama te rutine u jednom trenutku promijeniti. A što se tiče uspavljivanja, nisam ga nikada nosala prije spavanja niti ga njihala, pa ni sad valjda nema potrebu za time.
Moja zaspe na cici obavezno, nekad se probudi za 10minuta a nekad za 6 sati. Mislim da nije glad, negi kao sto je MVT pisala, fali im dodir tj ta famozna cica.
I isto je dali pojede za veceru kruha i namaza ili npr pahuljice, nema pravila.
Ma moj koma spava, on doji jednom preko noci ali se cesto budi jer ga zubi muce...digne se na nogice i trazi da ga uzmem, a kad ga uzmem odmah trazi da ga vratim nazad...nocas se jednom nije tak htio smiriti a vec sam ga bila dojila ali reko dat cu ti ciku pa da vidimo, stavio ciku u usta na 2 sekunde i nije vise htio ali se nakon tog odmah smirio...primjetila sam da kad ga nista ne muci da super spava, moze cak i noc u komadu prespavat..no njemu zubi tako sporo izbijaju da se bojim da cemo se dobrano nacekati neki boljih noci...
Samo da sva ta budenja prestanu do povratka na posao, ja neznam kako bi funkcionirala ujutro na poslu nakon spavanja u prekidima, doma me slomi nekad.
Ja se ne nadam previse da se ne razocaram kao sa starijim 😁 on je tek oko godinu i pol poceo vise manje spavat po noci iako od godine dana nije ni dojio niti smo mu ista drugo davali po noci..i sad se tu i tamo zna probuditi ali to je druga prica i jako rijetko ako nije bolestan....kad cujem da se neki klinci bude i do 3.godine ili dulje padne mi mrak na oci...ne ocekujem da bebac pocne spavat cijelu noc do godine dana jer to je takoreci za par dana 🙈 ali ne bih rekla da ce me bas "maltretirati" ni do 3.godine 😅
uhh, kod svih nas je to sve tu negdje.. a nista, gurati cemo dalje naprijed pa vidjeti😉 s dojenjem planiram prestati s godinom dana(jos samo 2 mjeseca )jer moram natrag na posao, al ovako kad ga gledam kako uziva u njoj, najradije ne bi nikad, iako me to tokom noci zna dovesti do iznemoglosti... Al opet vjerujem da se to bude sve poslozilo kad za to dodje vrijeme😊 lakuu noc i lijepe snove...ps. Moj je ponjopao puru i jogurt za veceru i ispade da duze spava, vidjet cemo sutra jel bila samo puka slucajnost ili je upalilo 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji