Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie1990
    02. Studeni 2019. 17:15

cvijetic12

Mama5

Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂

Daaa, cica je glavna 😎☺😋
    Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
    Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu

I kod nas 😅 cijelu noc cica i nikako da spoji jednu vecer u komadu ili bar cca 3-4h odjednom da se ne budi, po danu spava 2x po cca sa ipol, ovidi 

Maggie1990
    02. Studeni 2019. 17:20

Maggie1990

cvijetic12

Mama5

Moja samo ko neki psic dođe i vuce za majicu, stalno zica cicu🙄😂

Daaa, cica je glavna 😎☺😋
    Vec vidim koje ce to muke biti za skidanje s dojenja 😟😟
    Jede ona fino, ali cica nakon je obavezna, pogotovo nocu

I kod nas 😅 cijelu noc cica i nikako da spoji jednu vecer u komadu ili bar cca 3-4h odjednom da se ne budi, po danu spava 2x po cca sa ipol, ovidi

*ovisi
    Curke, kako vasi nocu spavaju? Ima li malih spavalica ili spadaju u grupu onih koji ne zele nista propustiti pa se svako malo javljaju😅

MVT
    02. Studeni 2019. 17:33

Svog u 19 sati stavim u sobu, upalim mu medu koji svijetli i svira i on se uspava za 15 minuta. Kako izbijaju tri zuba, onda se malo češće budi, ali inače spava do 6 ujutro. No tamo negdje oko 4 ujutro shvati da je u svom krevetiću koji mu nije dovoljno prostran pa ga onda začahurim da još spava. U zadnje vrijeme se okrene na trbuh u krevetiću i gleda gdje sam. A po danu ujutro odspava po pola sata, a popodne oko sat vremena, iako je danas odrmio 2 i pol sata. Valjda zbog ovog užasnog vremena. 🤔

Maggie1990
    02. Studeni 2019. 17:59

MVT

Svog u 19 sati stavim u sobu, upalim mu medu koji svijetli i svira i on se uspava za 15 minuta. Kako izbijaju tri zuba, onda se malo češće budi, ali inače spava do 6 ujutro. No tamo negdje oko 4 ujutro shvati da je u svom krevetiću koji mu nije dovoljno prostran pa ga onda začahurim da još spava. U zadnje vrijeme se okrene na trbuh u krevetiću i gleda gdje sam. A po danu ujutro odspava po pola sata, a popodne oko sat vremena, iako je danas odrmio 2 i pol sata. Valjda zbog ovog užasnog vremena. 🤔

Predobro, meni je takav scenarij nezamisliv😅 jos da se sam uspava, uff..  Znaci, ne dojite po noci? Sto pojede za veceru pa tako lijepo odspava? Bas ga lijepo drzi

MVT
    02. Studeni 2019. 18:27

Maggie1990

MVT

Predobro, meni je takav scenarij nezamisliv😅 jos da se sam uspava, uff.. Znaci, ne dojite po noci? Sto pojede za veceru pa tako lijepo odspava? Bas ga lijepo drzi

A nažalost ja ne dojim pa mi je možda lakše što se tiče sitosti, jer znam koliko pojede. Isto tako s obzirom da ne dojim, onda on ni nema potrebu za mojim dodirom na takav način nito uspavljivanjem. A oko 18 sati mu napravim palentu s jogurtom, ili mûslije s voćem ili žitnu kašicu s voćem, ali bitno mi je da je nešto zasitno. A oko 23 sata ga malo razbudim, dam mu bocu i on u polusnu to pojede. Kada bude malo veći probati ću izbaciti tu bocu, pa da onda mogu vidjeti da li je sit od večere ili ne može bez te boce u 23 sata. Vjerujem da će se svima nama te rutine u jednom trenutku promijeniti. A što se tiče uspavljivanja, nisam ga nikada nosala prije spavanja niti ga njihala, pa ni sad valjda nema potrebu za time. 

cvijetic12
    02. Studeni 2019. 20:22

Moja zaspe na cici obavezno, nekad se probudi za 10minuta a nekad za 6 sati. Mislim da nije glad, negi kao sto je MVT pisala, fali im dodir tj ta famozna cica.
    I isto je dali pojede za veceru kruha i namaza ili npr pahuljice, nema pravila.

Zvonkica
    02. Studeni 2019. 21:18

Ma moj koma spava, on doji jednom preko noci ali se cesto budi jer ga zubi muce...digne se na nogice i trazi da ga uzmem, a kad ga uzmem odmah trazi da ga vratim nazad...nocas se jednom nije tak htio smiriti a vec sam ga bila dojila ali reko dat cu ti ciku pa da vidimo, stavio ciku u usta na 2 sekunde i nije vise htio ali se nakon tog odmah smirio...primjetila sam da kad ga nista ne muci da super spava, moze cak i noc u komadu prespavat..no njemu zubi tako sporo izbijaju da se bojim da cemo se dobrano nacekati neki boljih noci...

cvijetic12
    02. Studeni 2019. 21:46

Samo da sva ta budenja prestanu do povratka na posao, ja neznam kako bi funkcionirala ujutro na poslu nakon spavanja u prekidima, doma me slomi nekad.

Zvonkica
    02. Studeni 2019. 22:15

Ja se ne nadam previse da se ne razocaram kao sa starijim 😁 on je tek oko godinu i pol poceo vise manje spavat po noci iako od godine dana nije ni dojio niti smo mu ista drugo davali po noci..i sad se tu i tamo zna probuditi ali to je druga prica i jako rijetko ako nije bolestan....kad cujem da se neki klinci bude i do 3.godine ili dulje padne mi mrak na oci...ne ocekujem da bebac pocne spavat cijelu noc do godine dana jer to je takoreci za par dana 🙈 ali ne bih rekla da ce me bas "maltretirati" ni do 3.godine 😅

Maggie1990
    03. Studeni 2019. 01:26

uhh, kod svih nas je to sve tu negdje.. a nista, gurati cemo dalje naprijed pa vidjeti😉 s dojenjem planiram prestati s godinom dana(jos samo 2 mjeseca )jer moram natrag na posao, al ovako kad ga gledam kako uziva u njoj, najradije ne bi nikad, iako me to tokom noci zna dovesti do iznemoglosti... Al opet vjerujem da se to bude sve poslozilo kad za to dodje vrijeme😊 lakuu noc i lijepe snove...ps. Moj je ponjopao puru i jogurt za veceru i ispade da duze spava, vidjet cemo sutra jel bila samo puka slucajnost ili je upalilo 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.