Tko zna sta je sve moja jos probala uz brata a da to ne znamo 🙄🤣
Jaooo 🤣🤣🤣🤣 dok nema reakcije dobro je 🤗 mi smo jutros doruckovali kajganu i sad sam na iglama cijeli dan jer se bojim da ce bit reakcije, za sad je sve ok ☺️
Ma nece nista biti, previse citamo onu grupu pa si umislimo svasta 🙂
Jonupeavu I ja mislim da mi je ona grupa udarila na psihu sto se tice hrane
Jonupeavu I ja mislim da mi je ona grupa udarila na psihu sto se tice hrane
Ovo je trebalo biti *joj upravu si😄
Ma joj, grupa mi je ok za neke ideje, ali onak malo mi je sve to too much. Nego, dala bi ja njima moju malu pa nek se drze svih tih pravila s njom😂, lako kad dijete jede i otvara usta na zlicu, a ovako🤷♀️
Bas sam zivcana, crkla mi masina prekjucer i sad ne mogu docekat muza da dođe kuci prije nego se ducani zatvore🙄🙄obecao je da ce danas ranije doci, ne moram ni pricati koliko se vesa skupilo 😲😲
Ajoj mogu misliti, ja nisam prala ovih dana jer je bilo kisno pa radi susenja, evo vec se skupilo puno toga. Steta da nije riknula za Black Friday, znaju imati dobih popusta
Ja imam od Boscha i uzela bi ju opet, odlicna.
Za usporedbu, imali smo Candy i koristili Ariel, roba je bila i dalje prljava.
Arilel i Bosch sasvim druga prica, zadovoljna sam skroz. Kad rikne kupiti cu noviji model, ili 2u1 🙂
Kod nas nema danas kise ali je hlaaadno 😬 pa smo doma, same smo pa se i zaigra lijepo.
Brat je radio spisak za djeda mraza, reze igracke iz kataloga pa lijepi na papire i tako.. usla mala u sobu i sve pokidala 🙄 morat cu rec da je djed mraz dosao po popis 🤣
Bok curke, nova sam tu, a vidim da ste vi već uhodana ekipa 🙂 Zanima me jel neka imala sličnu situaciju: Naš dečkić ima 10 mjeseci i do sada je skoro pa bez ikakvih problema jeo sve što mu napravim (voce, povrce, meso, žitarice). S dohranom smo krenuli sa nekih 5.5 mjeseci i glatko smo prošli sa uvođenjem dohrane, ali evo zadnjih tjedan dana sve nam teže ide, što mu uspijem ugurati i ništa više od tog, nije baš zainteresiran za išta drugo osim dojenja, na siki bi mogao biti 0-24😅😂 Ne mogu dokučiti zašto odbija, što se tiče zubića ima ih 8 pa sumnjam da su mu već krenule 4ice probijati....hm.. Jel netko imao neku sličnu fazu s odbijanjem...?
Bok curke, nova sam tu, a vidim da ste vi već uhodana ekipa 🙂 Zanima me jel neka imala sličnu situaciju: Naš dečkić ima 10 mjeseci i do sada je skoro pa bez ikakvih problema jeo sve što mu napravim (voce, povrce, meso, žitarice). S dohranom smo krenuli sa nekih 5.5 mjeseci i glatko smo prošli sa uvođenjem dohrane, ali evo zadnjih tjedan dana sve nam teže ide, što mu uspijem ugurati i ništa više od tog, nije baš zainteresiran za išta drugo osim dojenja, na siki bi mogao biti 0-24😅😂 Ne mogu dokučiti zašto odbija, što se tiče zubića ima ih 8 pa sumnjam da su mu već krenule 4ice probijati….hm.. Jel netko imao neku sličnu fazu s odbijanjem…?
A gle kod njih je svasta moguce, mozda samo faza, mozda neka afta u ustima… Probaj finger food ako vec nisi..
Probala sam ali ne želi, hranu samo rukicama razvlači po hranilici...jedino što ne odbija je mliječna kiflica iz pekare, dok smo u šetnjici voli je papati...ili npr.kad bilo što jedemo ja i muž, želi da mu dajemo u mrvicama ali to je sve jako malo da bi zamijenilo obrok....a ništa truditi ću se i dalje pa ako je faza će proći, a ne mislim da je afta jer sam baš pogledavala u slatka usta zbog možebitnih zubića... hvala ti na odgovoru😘
Bok curke, nova sam tu, a vidim da ste vi već uhodana ekipa 🙂 Zanima me jel neka imala sličnu situaciju: Naš dečkić ima 10 mjeseci i do sada je skoro pa bez ikakvih problema jeo sve što mu napravim (voce, povrce, meso, žitarice). S dohranom smo krenuli sa nekih 5.5 mjeseci i glatko smo prošli sa uvođenjem dohrane, ali evo zadnjih tjedan dana sve nam teže ide, što mu uspijem ugurati i ništa više od tog, nije baš zainteresiran za išta drugo osim dojenja, na siki bi mogao biti 0-24😅😂 Ne mogu dokučiti zašto odbija, što se tiče zubića ima ih 8 pa sumnjam da su mu već krenule 4ice probijati….hm.. Jel netko imao neku sličnu fazu s odbijanjem…?
A gle kod njih je svasta moguce, mozda samo faza, mozda neka afta u ustima… Probaj finger food ako vec nisi..
Probala sam ali ne želi, hranu samo rukicama razvlači po hranilici…jedino što ne odbija je mliječna kiflica iz pekare, dok smo u šetnjici voli je papati…ili npr.kad bilo što jedemo ja i muž, želi da mu dajemo u mrvicama ali to je sve jako malo da bi zamijenilo obrok….a ništa truditi ću se i dalje pa ako je faza će proći, a ne mislim da je afta jer sam baš pogledavala u slatka usta zbog možebitnih zubića… hvala ti na odgovoru😘
Nista. Ako te ista tjesi moja nikad nije ni prihvatila kasice, prva gotovo 3 mjeseca dohrane sam kuhala i bacala, vrhunac je bio ako bi oj zlicu dvije ubacila, zadnjih mjesec dana vise ne radim kasice, jede iskljucivo sama komadice, nekad vise nekad manje ali daleko je to od obroka kakav bi kolicinski trebao biti, ali bolje i to nego nista.
I dalje isto🤣 kolko puta joj dajes jesti u danu
url=https://lilypie.com]
Njima svasta bude pa odluce ne jesti ili naglo odluce za promjenu teksture.
Moja fino jede, ali jucer je odbila rucak koji inace bas voli, jednistavno nije htjela. Za veceru je dobila finger food i jela kao da nije hrane vidjela 4 dana.
Danas isto, za rucak je dobila komade i bas je jela fino. Cak je nakon rucka spavala 2h, znaci nikad nije toliko 🤗🤗🤗🤗
Treba samo pogoditi sta oni zele, tesko je ali s njima nista nije lagano 😅
Mama5 jesi bila po masinu?
Sortiraj odgovore
Najstariji