Jutro mame,
Nama jaaako aktivna noc, imam dojam da nije ni spavala, stalno se budila i plakala na cici. Neznam sta joj je, mozda zub 🤔
Jutro mame! 🌸Bas je nekakvo kisno i tmurno, da bar mozemo cijeli dan prespavati...uh😅 Ni mi nismo naj, naj spavali, imala sam.osjecaj da se svakih 15min budi i trazi cicu, i onda za 15sek zaspe na njoj i tako u krug.. Ni obilna vecera prije spavanja nije bas urodila plodom 😒Nadam se da je to faza koja ce cim prije proci...
Btw ovih dana sam mu planirala uvesti jaje pa me zanima da li ste vi radile neke testove na kozi s bjelanjcem prije nego ste ga bebicama ponudili i da li prvo ide samo zumanjce u obrok, ili ste odmah cijelo dale?
Jutro mame,
Nama jaaako aktivna noc, imam dojam da nije ni spavala, stalno se budila i plakala na cici. Neznam sta joj je, mozda zub 🤔
Nas malac dok je trajala afera sa zubicima se isto znao buditi i pomalo plakati u nekoliko navrata tokom noci, moze biti da se pripremaju ili ako je veceru pojela kasnije nego inace pa ju je mozda malo trbuh mucio...nama se i to znalo dogadjati pa sad uvijek gledam da vecera bar sat, sat ipol vremena prije sna da mu se lijepo sve slegne prije spavanja..ako nista, mozda san nadoknadi danas tokom dana, pa ce mama malo odmoriti i napuniti baterije, kol'ko tol'ko 😂😅☺
Joj sve smo u istom sosu... Nema se tu što pametno savjetovati nego: proći će! Nama je noć bila nešto mirnija, nakon valjda punih tjedan dana jako lošeg spvanja odnosno nespavanja
Što se tice stana, kod nas je vecinom isto 22- 23c i bude u bodicu koji je kao potkosulja i na to.mu znam.obuci lagani kratki rukav, ili cak nekad dugi ovisi...gledam po sebi kako se osjecam...carapice su uvijek na nogicama, u pocetku je imao one slapice kucne iz Cicibana, buduci da se vec mjesecima dize na noge pa kao da se ljepse i pravilnije oslanja na stopala, ali nije potrajalo jer ih je naucio sam skinuti....sad hoda okolo u carapicama..nemamo veliki stan pa smo dosta poda oblozili sa onim mekim puzzlicama, ali najvise je na golom parketu i u hodniku na polocicama🙆😂
Jao, ja imam dojam da cemo jos 5g ovako spavati 🙄🙄
Namazat cu joj veceras Gangi gel pa cemo vidjeti dali su zubi, trbuscic ne vjerujem jer je jela palentu i jogurt, ti joj nikad ne slegne lose. Ali je cijeli dan jucer bila lose volje pa je valjda i po noci moralo biti tako.
Maggie, ja nisam nikakve testove radila, nisam osjetila potrebu za time jer nemamo alergicare u obitelji. Dala sam bjelanjak prvo 1/8, 1/4, 1/2 pa cijeli u pauzama od par dana. Nakon tog zumanjak pola pa cijeli. Sve je proslo OK. Sad za dorucak zna tvrdo kuhano jaje uz jogurt sa zobenima, to obozava 🙃
Mame kako vi dajete tj. Koliko puta tjedno meso,ribu? Je imate dan kad je samo povrce/zitarice?
Prijavljujem lose spavanje, do ponoci plakanje svakih 15min nisam ni spavala, od ponoc do 7 jos 3x sigurno, kod nas su zubi, jedan izasao, drugi samo sta nije, ali i nesto mu je tesko palo, prdio je i napinjao se i plac uz to sve 🙄, kao sta cvjetic kaze imam osjecaj da ce ovo spavanje sa 100 budenja trajati jos 100g
Ja svom jos nisam jaje uvela 😂, ali jedemo meso 2x tj i ribu jedanput, ostalo za rucak povrce/voce/ zitarice
Ista stvar, zadnjih par noci je koma, budi se, ustaje, prica, place, zuba ni na vidiku, nemam pojma...evo sludena vec od nespavanja
Trebalo bi ovu grupu preimenovati Zimske nespavalice i umorne mame 18/19
😆😆😆😆
Tocno to 😂, ja se tjesim da nisam jedinaa, kad vidim da neko jos ne spava ki ni ja vec tjedan dana, bude mi mrvicu lakse
Doduse moj je spavao kod bake u sub a ja odrapila 11h, naravno malac se pobrinija da vec danas se osjecam koda kopam 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji