Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MVT
    03. Studeni 2019. 07:43

Hoće li se netko mijenjati za spavanje, ja vam dam lijenost i nesamostalno sjedenje? 🤣

cvijetic12
    03. Studeni 2019. 08:48

MVT

Hoće li se netko mijenjati za spavanje, ja vam dam lijenost i nesamostalno sjedenje? 🤣

Evo ja, barem jedan dan da pocistim kucu na miru 🤣

MVT
    03. Studeni 2019. 08:57

Dogovoreno. 🤣 pokušavam malca naučit da upotrijebi i noge koji put, a dok on to rješava ja ribam kuhinjsku pipu i pokušavam oprat kafetjeru. Drugo sam sve zglancala 🤣

cvijetic12
    03. Studeni 2019. 09:35

MVT

Dogovoreno. 🤣 pokušavam malca naučit da upotrijebi i noge koji put, a dok on to rješava ja ribam kuhinjsku pipu i pokušavam oprat kafetjeru. Drugo sam sve zglancala 🤣

Ja kad cistim onda to traje jako dugo. Operen pod pa ona dodje na mokar, slozim robu pa mi pobaca. Kad ocu usisavat onda spava..itd.. uglavnon oduzi se 🙂
    Razmisljala sam cak uzeti zenicu da mi dodje jednom tj. Ocistiti i skuhati povremeno.

MVT
    03. Studeni 2019. 09:49

cvijetic12

MVT

Ja kad cistim onda to traje jako dugo. Operen pod pa ona dodje na mokar, slozim robu pa mi pobaca. Kad ocu usisavat onda spava..itd.. uglavnon oduzi se 🙂
    Razmisljala sam cak uzeti zenicu da mi dodje jednom tj. Ocistiti i skuhati povremeno.

Pa ako možeš zašto ne? Lijepo ti uživaš na kavici i sve te dočeka čisto 😄. Ja bih voljela imat jednu Consuelo da mi sve radi 😀. Koliko provedemo života u ribanju, mogle smo nešto pametnije radit.

cvijetic12
    03. Studeni 2019. 09:56

MVT

cvijetic12

MVT

Pa ako možeš zašto ne? Lijepo ti uživaš na kavici i sve te dočeka čisto 😄. Ja bih voljela imat jednu Consuelo da mi sve radi 😀. Koliko provedemo života u ribanju, mogle smo nešto pametnije radit.

Upravo to. Koliko lijepih subota izgubim jer usisavam, peglam, mjenjam posteljine bla bla.. kod nas zenice uzimaju po 150-200kn za dan, na 4x mj nije puno a mogu pametnije iskoristiti to vrijeme, definitvno razmisljam o tome, sada jos ne, ali iduce godine ce mi trebati

MVT
    03. Studeni 2019. 10:07

Ja sam usisavanje i brisanje prašine prepustila partneru kao i ribanje kupaone, za to jednostavno nemam volje. Trenutno ga učim kako mijenjati posteljinu, a i podove ćemo naučiti uskoro. Peglanje odrađujem ja, jer on je probao al stvarno je to prestrašno. Kuham ja, jer on kad kuha sve suđe je prljavo i to traje po 3 sata umrem od gladi. Bio je nešto negodovao oko smrdljivih pelena, ali me nije to pretjerano zanimalo, nego je naučio to odraditi bez lavora i povraćanja, na kraju krajeva ta guzica je i njegova. Partner također kupa dijete, još ako ga pohvališ da je to jako dobro napravio radit će to sa užitkom. Uz sve ovo i ja bi na kraju domaćicu, ali kada bude trebala baš, uzeti ću je. 😀 

MVT
    03. Studeni 2019. 11:46

Meni je super kad se djeca nauče kućanskim poslovim i kas znaju sami sebi neke stvari napravit. Super si ti to uredila 😀 ja se nadam da će moj malac isto. A o generalkama ne razmišljam, to je projekt! Iako ja jako volim bacat stvari, stalno nešto bacam 😀 kod mene teško da ostane nešto za trebat će mi kasnije, sve leti u kantu. 

cvijetic12
    03. Studeni 2019. 11:57

MVT

Meni je super kad se djeca nauče kućanskim poslovim i kas znaju sami sebi neke stvari napravit. Super si ti to uredila 😀 ja se nadam da će moj malac isto. A o generalkama ne razmišljam, to je projekt! Iako ja jako volim bacat stvari, stalno nešto bacam 😀 kod mene teško da ostane nešto za trebat će mi kasnije, sve leti u kantu.

Evo jedne anegdote oko ciscenja s klincima..moj mali kad je imao 5 me isao iznenaditi ciscenjem..kupaonu je oprao rucnikom i omeksivacem, nakraju je sve lijepo pospricao mojim Chanelom 😬😬😬🙊☺ mirisalo je sve mjesec dana haha

MareiKate
    03. Studeni 2019. 12:38

Žene mene će to nespavanje dotuć! Dakle bar 2 puta se budi i ustaje, igra se, zvrnda, nikako ju uspavat... I još 5 puta barem samo za sisanje. I k tome se budi za skroz prije 6, a preko dana odspava možda 2 puta po pola sata! Bili smo sad za vikend kod bake i dede, i iznad kreveta je prekidač za svjetlo, kad nam je jutros u 5 ustala i upalila svijetlo, crkli smo od smijeha 😂
    Osim nespavanja, novi "problem" je to da se derali non stop i bez razloga, tj ako ima razlog ja ga ne vidim i ne kužim 🤔 ima već 8 zubića, možda ide još koji van ali do sad nikad takva nije bila. Vrišti, cvili, protestira... Baš jedna do sloma živaca zahtjevna beba 🤯 nadam se da je samo faza 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.