Meni je super kad se djeca nauče kućanskim poslovim i kas znaju sami sebi neke stvari napravit. Super si ti to uredila 😀 ja se nadam da će moj malac isto. A o generalkama ne razmišljam, to je projekt! Iako ja jako volim bacat stvari, stalno nešto bacam 😀 kod mene teško da ostane nešto za trebat će mi kasnije, sve leti u kantu.
Evo jedne anegdote oko ciscenja s klincima..moj mali kad je imao 5 me isao iznenaditi ciscenjem..kupaonu je oprao rucnikom i omeksivacem, nakraju je sve lijepo pospricao mojim Chanelom 😬😬😬🙊☺ mirisalo je sve mjesec dana haha
A miš mali 🤣🤣🤣
Nadam se da je faza. Znam da je tako otrcano pisat proći će, a ti jedva gledaš od nespavanja, al proći će. A da li pomaže duda, masiranje trbuha, gaza? Možda? Možda da joj prije spavanja daš ad? Eto, samo nagađam. 🤷♀️
Žene mene će to nespavanje dotuć! Dakle bar 2 puta se budi i ustaje, igra se, zvrnda, nikako ju uspavat… I još 5 puta barem samo za sisanje. I k tome se budi za skroz prije 6, a preko dana odspava možda 2 puta po pola sata! Bili smo sad za vikend kod bake i dede, i iznad kreveta je prekidač za svjetlo, kad nam je jutros u 5 ustala i upalila svijetlo, crkli smo od smijeha 😂
Osim nespavanja, novi "problem" je to da se derali non stop i bez razloga, tj ako ima razlog ja ga ne vidim i ne kužim 🤔 ima već 8 zubića, možda ide još koji van ali do sad nikad takva nije bila. Vrišti, cvili, protestira… Baš jedna do sloma živaca zahtjevna beba 🤯 nadam se da je samo faza 🙈
nazalost moj mali je takav unazad vec par mjeseci, sad mu jos ide i prvi zub pa vec 2 tjedna ne spavan duze od 1.5h u komadu, stalno je nesto cendrav, cangrizav, jednostavno je takva beba, nervozna i nezadovoljna i plus je nespavalicaa
Evo moja danas zajebav* s ruckom. Dobila rizoto nista nije htjela, spavala 1h jer susjedi lupaju 😬😬😬 jedva cekam da ona njima krene s lupanjem 🤭
Jel vasi malci puzu po plocicama ili bilo kojem hladnom tlu, moj je stalno na plocicama jer je cijeli stan u njima (nismo razmisljali pri stavljanju), hladne su, a on stalno sjedi po njima puze dize se, nemam izbora na sta god da ga stavim on ce s toga otici odma, jedino cijeli dnevni u tapet sta mi opet nije opcija (pas)
Jel vasi malci puzu po plocicama ili bilo kojem hladnom tlu, moj je stalno na plocicama jer je cijeli stan u njima (nismo razmisljali pri stavljanju), hladne su, a on stalno sjedi po njima puze dize se, nemam izbora na sta god da ga stavim on ce s toga otici odma, jedino cijeli dnevni u tapet sta mi opet nije opcija (pas)
Moja je na parketu i to uglavnom na dijellu gdje su puzzle pa nemam s tim problema ali ako ode u wc di su plocice ju micem jer je i meni hladno kad sam samo u carapama.
Neznam, mozda da mu stavis stramplice ispod hlacica
Nisam kupovala strample jer mu ne mislim oblacit, ali mogla bi razmisliti za po kuci, no bojim se da ce mu u tome biti vruce jer u kuci je toplo, on je stalno na podu, i po cijeloj kuci ne moguce ga je maknuti, poceo je i hodati polagano uz oslonac s jednon rukon, on puze vec duzi period nismo imali nikakvih problema jedino mu bedrice budu hladne
Moj ne puže baš, otkotrlja se na parket. Bar pobriše prašinu 🤣 pa dok puže mislim da se ne može prehladit na pločicama, jedino da spava na njima, a to sigurno ne radi. Nego meni je taj strah od hladnih pločica jednak strahu od propuha, pa me zanima jel ćete i vi djecu strašit propuhom? Tipa zatvaraj prozor ubit će nas propuh!
Koliko god sam svjesna da je to tradicionalan, balkanski strah od propuha i nigdje osim na ovim prostorima ne postoji takav iracionalan strah od njega, ne mogu protiv sebe a da ne zatvorim prozor.
😀
Znaci, moji su svi 3 doma bosi i goli🙈🙈 mali je samo u bodyu gore, dolje nema nista, a veliku su doma u gacama i potkusulji i nece se obuc nikako, ni zasto sve do sredine 1mj sigurno. A onda imaju samo hlace dolje. I bosi u svi. I tako im pase i nikada nitko nije bolestan 🤷♀️🤷♀️ u stanu ne ide preko 22,23 i samo sa jedne str nas grije susjedova stan, dr zidovi su vanjski😁 na podu parket i plocice.
Djeca i odrasli se razbole zbog virusa i bakterija ne zbog hladnog poda🤣
Jer ionako nitko ne sjedi na mjestu i smrzava se, oni su non stop u pokretu, non stop
url=https://lilypie.com]
Moj ne puže baš, otkotrlja se na parket. Bar pobriše prašinu 🤣 pa dok puže mislim da se ne može prehladit na pločicama, jedino da spava na njima, a to sigurno ne radi. Nego meni je taj strah od hladnih pločica jednak strahu od propuha, pa me zanima jel ćete i vi djecu strašit propuhom? Tipa zatvaraj prozor ubit će nas propuh!
Koliko god sam svjesna da je to tradicionalan, balkanski strah od propuha i nigdje osim na ovim prostorima ne postoji takav iracionalan strah od njega, ne mogu protiv sebe a da ne zatvorim prozor.
😀
Ja svom muzu redovito ako u autu otvori prozor uputim onaj pogled ispod obrva i kazem : ubit ce nas propuh 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji