Meni je isto pomisao da ga okrenem prema svijetu koma al vidim i mladih od mog da se tako voze pa si mislim idem pitati ovde vas 😅
Moja je isto okrenuta prema meni, i ovako vidi, tj. gleda okolo a ja sam sigurnija jer ju vidim a ona ionak svako malo krene plakat pa joj dudu dajem . Na kolicima koje sam imala sa malim nisam imala mogucnost mijenjanja tako da je uvijek bio okrenut kontra od mene i to mi je bilo koma.
Nisam sigurna koliko vode popije ali mislim da nije vise od 100ml.
Napokon je pocela jesti malo vise, ali nista ne miksam, cim je nesto bas izmiksano nema sanse da usta otvori. Ja ne znam kako vase bebe ali ona toliko voli kruh, ne smije nas vidjeti da jedemo, znaci poludi kad vidi 🤷♀️
E bas sam to htjela tiplati-Kruh.
I moja je opsjednuta, koricu zvace a ono mekano jede ko luda, jutros je dobila pirov griz koji inace voli, cim je vidjela kruh je zatvorila usta i naravno da je onda jela kruha. Sinoc je pojela jednu snitu s Dukatelom
MOj ne popije vise od deci vode, mislim da sam i to puno rekla...ali vec sam u par navrata cula kao da im nije dobro ni davati puno vode, ali ne znam o kojim se kolicinama to radi, i sto je bebi puno, sto malo...ja svom nudim ali cesto on i odbije..
Ja sam svog okrenula u svijet 😁 sa nekih 8 mjeseci, mozda i prije i stvarno se voli tako voziti i promatrati, pogotovo nakon kaj je poceo sam sjediti onda je bas skroz prihvatio kolica...
I moj naravno obozava kruh..ja mu ga dam za veceru uz jogurt, nekad pojede vise, nekad manje..al snitu kruha bez problema potamani..nekad mu dam koricu, nekad ne...
Moja je pocela jesti nasu hranu bez zacina, npr. Bolonjez jede i obozava ga..i kako jede nasu hranu pocela je odbijati bas kasasto. Meni je to i lakse jer imam manje pripreme. Do mlijeka i cokolina jos nisml dosli ali mislim da kad to otkrije nece vise ni npr..zobene htjeti
Ma moj vidi dovoljno svijeta i kad je okrenut prema meni. Probala sam jednom ga vozit naopako, stalno je nešto brbljao, pa je počeo vikat a ja sam stajala svake dve minute pa sam odustala od njegovog gledanja svijeta.
Što se tiče hrane, ne usudim mu se dati da išta cucla, jer par puta mu se zaletilo i počeo se gušit, pa sam premrla od straha. Dobio je dva zuba sa 5 mjeseci na tome je stalo. Valjda mu se ni to ne da. 🙄 Svaki dan mu skuham kašicu za ručak, voli batat i ljubičastu mrkvu, jetrica svaki tjedan jednom i jede svo povrće, ali poriluk je broj 1. Za večeru mu napravim palentu sa jogurtom (ima malih opg-ova koji rade odlične jogurte) ili one hippove semoline i zobene kaše bez šećera. Nekad ubacim i šaku zobenih pahuljica. Pije samo vodu, ali i ja sam pročitala da ne treba previše, ali on popije pol bočice i ako mu uzmem bocu viče.
Pa cure ako je stvarno toliko lijen onda ok, ali to što je lijen plus geni, pa taj će samo spavat i pravit se pametan. 🤔
Moja je pocela jesti nasu hranu bez zacina, npr. Bolonjez jede i obozava ga..i kako jede nasu hranu pocela je odbijati bas kasasto. Meni je to i lakse jer imam manje pripreme. Do mlijeka i cokolina jos nisml dosli ali mislim da kad to otkrije nece vise ni npr..zobene htjeti
A jel onda radis klasicno bolonjez ili prilagodis njoj? Jer citala sam tamo u grupi na fejsu da im se do godine dana ne dinsta na luku nego iskljucivo na vodi. Ja kad kuham juhu ne vegetim pa kad za nju izvadim temeljca, meseka i povrca nama dalje normalno nastavim. Vecinom njoj posebno kuham "variva" meso i povrce, luk, ali sve na vodi dinstam. Ma iskreno ja mislim kako ce vrijeme ici da ce ona sve vise nasega jesti. Mi smo danas imali domacu pitu sa sirom i spinatom i to je tako slatko jela s nama za dorucak. Jednostavno nije za kasice. Prva mi je isto bila zafrkana a ovi drugi su mi jeli kasice i nisam imala problema, s gustom sam im svasta kuhala.
Moram pohvalit da je moj odjednommm poceo jest.aliii nece miksano isto u tome je bila caka..oce komade..tipa pastasutu sa pastom normalno prepolovim na dva djela da mu lakse progutat jogurt sa kruhom komadima znaci juha sa pastom nikakvo mksanje komadi mrkve kumpirica mes komadi..znaci bass konkretno eto..ne bi ga najeo ovih dana kako san skuzila u cem je stos ..evo necu falit nikad bolje nije jeo..dam mu bananu da grize koru kruha pojede sam nako fetu..znaci poanata ne voli kasice vise i oce konkretno i sad Bogu fala nikakvog problema...eto ja preee zadovolina..kuham sad sto i mi samo manje zacinim al vise mu ne odvajam...
url=https://lilypie.com]
Kad radim bolonjez prodinstam na maslinovom ulju kapulu i cesnjak, napravim sve kao i nama ali bez zacina, njoj ne smeta i jede normalno.
Juhu isto kao sto je netko vec napisao, izvadim joj mesa i povrca i jede.
Moj kako kad, nekad hoce kasasto, a nekad sto vece komade da sam zvace. A sto se kolica tice, nekih 2 mjeseca unatrag je okrenut prema naprijed i puno je mirniji, prica nesto bezveze, svlaci tenisice, zvace dudu, ali ne place, to je najbitnije 🤣 jel vasi znaju kad bljucnut? Ja sam primijetila da nekih pola sata nakon dorucka zna bljucnut malo, sto prije nije radio, pa sam se malo brecnula 😑
Moj kako kad, nekad hoce kasasto, a nekad sto vece komade da sam zvace. A sto se kolica tice, nekih 2 mjeseca unatrag je okrenut prema naprijed i puno je mirniji, prica nesto bezveze, svlaci tenisice, zvace dudu, ali ne place, to je najbitnije 🤣 jel vasi znaju kad bljucnut? Ja sam primijetila da nekih pola sata nakon dorucka zna bljucnut malo, sto prije nije radio, pa sam se malo brecnula 😑
Mislim da svi bljucnu s vremena na vrijeme, mislim da nemaš razloga za brigu 😊
I dalje ne kuzim kako jedu hljeb i neke mafine, polpete, ja se ne usudim dati to nema sanse. 😭
Kad zobene ne smiksam i ostanu krupnije ima refleks povracanja, ne znam sta bih rekla, ali on jede sve sto skuham tako da nemam brige. Voljela bih nekad dati nesto tako brzo u rucicu da se zabavi ali osim dude s vocem nista nisam pokusala. Kako im dajete makarone?
Sortiraj odgovore
Najstariji