Ja sam svome jaje uvela sa cca 7 mjeseci i onda odjednom ga vise nije htio jesti, kuhano nema sanse a probala sam kao i kajganu sa povrcem, to je nes malo prozvakao…evo neki dan mu ga dala ko noklice u gustoj juhici s povrcem i sve smazao 😋
Ma da, nije bas fino cisto jaje, a oni su ipak bebe, nisu prascici da bas jedu sve 😂
Vidis, super ideja za te noklice, palacinke se na usudim jos, iako moja zvace imam neki strah da se ne zagrcne. Nasla sam neki recept za Muffin, pa cu probat koji put
Mame koje imate cupave curice 😍
Moja je cupavac, i stalno ima repice jer se inace sva oznoji, ujutro bude mokra. I danas je moja svekrva zakljucila da krivo radim jer nju to cupa 🤔.
Kao bolje da se oznoji negi da ju to boli, da ju boli bi plakala, barem ja tako mislim...
Evo ako ima koja cupavicu neka mi pomogne 🙄
Necu ju sigurno osisati, ali necu ni da mi se znoji.
Svjesna, ti sa vezivanjem usiju a ja sa spangicama 😅
Ja imam cupavca to mu je zastitni znak od rodenja...pocesljam ga na stranu necu ga sisat a kroz lito dok je bilo uzasnoooo vruce a bilo bi u kuci znala san mu repic svezat ka maloj curuci ali zato da mu bude lakse beba je sto ima veze..i nije se bunio..dok san imala cure bile su istoooo cupave i vezivala bi repice...
url=https://lilypie.com]
Pa to i ja mislim, ne stegnem ja to njoj jako.
Ali ima fantazije da ce imat cudnu glavu od gumica 🤨🤨
Ma dajjj...cista glupost evo moje cure ako ce mo tako imaju bass pravilnu glavu...a vezivala san im isto pa mislim necu pustit da kosica ide u oci i da smeta a nekako nisu bile jos za sisanje i kasno san ih i osisala..slobodno ti njoj vezi ili pricvrsti spangicama jer stvarno iz iskustva kao mama dvi cure imaju mi savrseno pravilnu glavicu..mi ode to recemo bodulsku..to nan je sinom za pravilnu glavu🤣☺.......eto mama ne brini...
Ma dajjj…cista glupost evo moje cure ako ce mo tako imaju bass pravilnu glavu…a vezivala san im isto pa mislim necu pustit da kosica ide u oci i da smeta a nekako nisu bile jos za sisanje i kasno san ih i osisala..slobodno ti njoj vezi ili pricvrsti spangicama jer stvarno iz iskustva kao mama dvi cure imaju mi savrseno pravilnu glavicu..mi ode to recemo bodulsku..to nan je sinom za pravilnu glavu🤣☺…….eto mama ne brini…
Sinom-sinonim...Ispravak...🤣🤣🤣
Jutrooo…..sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit…5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu…jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗
Zadranka, ti mislis bebi zacine uvodit s 10 mjeseci ako sam dobro shvatila?
To mene bas muci...jer oni kao dok cicaju, sol i slicno sve dobivaju iz mm ili ad...al kak su veci, imaju vise krutih obroka i sve manje toga dobivaju iz mm...starijem sam dala sol i zacine nakon godine dana..mozda je nesto prije jeo juhu i povrce iz nje koja je bila i za nas...
Al ne mogu shvatiti sto znaci da bi njima mlijeko trebalo biti osnovna hrana do godine dana, pa ne cicaju oni ko novorodence ili beba od 3 mjeseca..i kako bebi samo od jednom napraviti rez..pa treba biti period prilagodavanja 🤔
Sori cure na duzoj poruci, al recimo mene ovo bas muci..ne znam kakvog ste vi stajalista..
Moj je rodeni cupavac, sisali smo ga vec 3 puta, sad smo u fazi pustanja kose pa cemo na proljece napravit neku modernu zurkicu 😁 iako je musko, ja sam mu doma znala stavit spangicu jer su mu siske isle u oci 🤣 mislim da ti malenu to ne cupa, ako ne stegnes prejako, zasto bi se dijete znojilo ako mozes olaksat...ma ne slusaj nikoga, ti po svom 😁
Tako sam i mislila 😇👍
Zvonkica ja zacine ne planiram uvoditi prije godine, ovako kada jede nase, a to je sve cesce odvojim za nju i onda nama stavim zacine. To mi nije problem.
A sto se tice dojenja, mlijeko je nakon 6mj sve slabije i zato se krece s dohranom. Naravno da sto vise obroka ima, beba ce manje dojiti .
Sortiraj odgovore
Najstariji