Mi smo poceli odmah nakon 6-7 tjedana s odnosima, koristimo se prekinutim snosajem, dugo sam bila na piluli, ali kad sam htjela bebu to je jako tesko islo stoga smatram da nam je ovo sasvim siguran metod. Kako se vi pazite? Kondom ili?
I ja bih razmislila o tome da ga ostavim na duze nekome ili mami preko noci da ne sisa, noc mi nije zahtjevna sada nekako sam se navikla na cesta budjenja i sasvim super funkcioniram.
E da, muz par mjeseci spava u drugoj sobi, kako su ove vrucine, tako da sam sama s malim i to mi se jako svidja 🙈
Mi smo krenuli sa seksom nakon 50tak dana, ali sam ja sivana pa je jedan sav puknuo itd pa je to boljelo, ali evo sad mi je sasvim uredu kao i prije, koristimo kondom, a uskoro cu preci na pilulu, nema sanse da se vise ikad seksam bez zastite jer je i nas djecacic dosao neplanirano, svjesna ako ne zelis bebu jos jednu bolje da to ne prakticirate jer ko zna, to sta sada nisi mogla ostati trudna dugo ne znaci da ce tako i ostati, imam poznanicu kojoj se to desilo pa zato govorim
Ja isto spavam sama s malim, koji se po cijelu noc vrti i okrece 🙈, tako da jedna noc pauze mi je vrhunac mog tjedna #nemajka 😂
Jako je vruce, 39 stupnjeva pokazuje u autu
Mi ne koristimo zaštitu al definitvno cu se naoružati kondomima jer ne zelim ni ja tako skoro opet bebaca. Ne znam kako vi ostalo koji ste šivani ali mene je rana bolila jos narednih 5 mjeseci, tipa kad bi cucnula osjetila bi kako me zateže i normalno da sam se onda i bojala sexa.
Vidila sam neku sliku na netu di su se našle dvi mame napokon na kavi i kao prvo sto su pitale jednoglasno je bilo: oce li sex ikada biti dobar opet ? 🤣
mene ti rana i sad boli da se tako izrazim dok ne udje 😂, ali je bol presla vise u nelagodu, dok je ovih ostalih mjeseci to bas jako bolilo, uglavnom sve sta vise vrijeme prolazi, sve me manje boli
Vise problema imam s unutarnjom ranom jer me on prilikom poroda sa svojom rukom izderao po lijevoj strani rodnice
Vani je uzasno vruce, ja sam na moru mjesec i pol i ovo danas je uzas! Svakako se moram bucnut u moru, idem sa malim oko 6, pol 7. On se sad toliko naviknuo na more, da je jucer plutao meni na prsima i zjevao u moru 🤣. Godi mu more, ohladi se i on napokon navecer.
Ja vam za seks uopce volje nemam, pogotovo ne po ovim vrucinama, uopce mi ne treba. Kad mi bude volja dosla ok, ako i ne dode, isto dobro. Moj roditelj 2 dolazi upravo k nama, pa me ceka spavanje na miru i to mi je najveci i najdrazi poklon na svijetu 😍. Samo cu mu rec evo ti tvog Svemirca (tako ga zovemo jer je Svemir htio da dođe) ja odoh u zemlju snova i poslije hladna piva. 🏖
Mislim da bi se moj muz da nismo imali seks otkad se mali rodio vjerovatno upucao do sad 😂
Mislim da bi se moj muz da nismo imali seks otkad se mali rodio vjerovatno upucao do sad 😂
😂😂😂😂pridruzujem se...hahahhah
url=https://lilypie.com]
🤣🤣🤣🤣🤣 nebi samo tvoj vjeruj mi. Meni se cesto neda jer sam umorna i neda mi se brijati 😏 a on samo po kuci trci za mnom, mislim da bi me silovao da nema akcije preko 2mj 🤣
Inace, mi smo par puta s ptekinutim snosajem, ali kako ja nemam stvari onda stalno paranoiziram da sam trudna tako da to necu vise prakticirati, radi mira
Vidim ima nas jos da spavamo odvojeno..tako je i kod nas od kako se mali rodio..ali smo bili odma u dogovoru nakon lita tj u 9mj da selimo kod tate..tako da nek jos malo uziva a onda dosta je bilo.....dobrodosli u stvarnost....nek se i tata malo budi..ionako nije to vise onako kaooo kad je bio novorodence...probudi se tamo oko 3 h pa opet 5/6....ugl ja san navikla i da spava sad noc ja bi se vjerojatno budila dok se ne bi navikla..
url=https://lilypie.com]
Vidim ima nas jos da spavamo odvojeno..tako je i kod nas od kako se mali rodio..ali smo bili odma u dogovoru nakon lita tj u 9mj da selimo kod tate..tako da nek jos malo uziva a onda dosta je bilo…..dobrodosli u stvarnost….nek se i tata malo budi..ionako nije to vise onako kaooo kad je bio novorodence…probudi se tamo oko 3 h pa opet 5/6….ugl ja san navikla i da spava sad noc ja bi se vjerojatno budila dok se ne bi navikla..
Mi taman tatu vratili nazad jer kao mala spava cijelu noc, i evo je nocas od 2 do 4h show 😅😅
Mislim da joj vise ne treba onaj zadnji san prije nocnog jer se ocito naspava, dali vasi i dalje imaju po 3 sna tokom dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji