Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    12. Kolovoz 2019. 16:29

Haha doci ce i vaših 5 minuta 🤪
    Meni se stvarno nikad ne da sexati al jbg natiram se i ne bude mi zao koliko god umorna bila. Mislim sad otkad je beba dosla smo 3 puta mozda i prva dva su bili koma jer nisam bila opuštena al ovaj zadnji put je bija top i bas smo prokomentirali kako smo “back in Game” 

cvijetic12
    12. Kolovoz 2019. 20:56

Ma budem i ja umorna i neda mi se ali nekako imam osjecaj da nas sex zblizava. Cijeli dan radis okolo si, pa oko djece, iskeno ni ne sjednemo jedno kraj drugog od obaveza.
    A onda kad mi kaze da ce proci rok kondomima shvatim koliko je sati 😅😅

zadranka86
    12. Kolovoz 2019. 21:36

cvijetic12

Ma budem i ja umorna i neda mi se ali nekako imam osjecaj da nas sex zblizava. Cijeli dan radis okolo si, pa oko djece, iskeno ni ne sjednemo jedno kraj drugog od obaveza.

🤣😂ja kazem muzu aj bit ce do nove godine😂😂😂😂....

url=https://lilypie.com]

Ana89
    12. Kolovoz 2019. 22:37

Evo, moje dijete je samostalno sjelo sa rukicama gore, diže se uz sve površine kad se ima gdje uhvatiti, nema mira dvije sekunde. On je jedan od onih koji što je god naučio, dugo je radio do drugog postignuća, a sad u par dana ogroman skok.

Pokazuje karakter. Kad nešto želi uporan je, ako ne dobije vrišti ili ako ga prekinem u nečemu isto😅😂. A kad nešto neće, neće. Već ja vidim mini verziju sebe za odgajanje😁😁😁.

Ne mogu zamisliti biti trudna dok je dijete ovako malo. To su neke hrabrice. Svaka čast.

url=https://daisypath.com]

• Petra05
    13. Kolovoz 2019. 09:00

zadranka86

cvijetic12

🤣😂ja kazem muzu aj bit ce do nove godine😂😂😂😂….

😂😂😂😂
    Evo ja poslusala savjet od cvjetic i natjerala se na seks sinoc, nisam pozalila 🙈

zadranka86
    13. Kolovoz 2019. 10:07

Petra05

zadranka86

cvijetic12

🤣😂ja kazem muzu aj bit ce do nove godine😂😂😂😂….

😂😂😂😂
    Evo ja poslusala savjet od cvjetic i natjerala se na seks sinoc, nisam pozalila 🙈

Hahahahah......superrrr.....🤩😍.....

pepillu
    13. Kolovoz 2019. 10:26

Hahhh odlicno! Riješila si se napetosti 😄

cvijetic12
    13. Kolovoz 2019. 11:18

Eto, sad ste na miru sa svadanjem do iduceg tjedna 😉😂

• Enna010
    13. Kolovoz 2019. 12:08

Hahhhahahahah e genijalno😂 kod nas je na pocetku bilo svega mene hormoni pucali za sve mi on kriv ali sada se to sve unormalilo. Sto se tice sexa kao i prije ja sam poslije menge inace uvijek raspolozena hahaaa a onda dva tjedna kasnije nema nikakve potrebe za tim😁

cvijetic12
    13. Kolovoz 2019. 12:56

Je dobio tko mengu a da doji? Ja jos ne, bas mi je lijepo bez nje 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.