Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    11. Kolovoz 2019. 22:19

Mare, super savjet, mislim da vecina nas ocekuje previse, jer nas ovi instagrami i fejsbuci ubise idealnim slikama zivota, niko ustvari o ovim stranama roditeljstva ne prica, nikad mi se nijedna frendica nije pozalila na to, a svi kroz to prolaze. 

MareiKate
    11. Kolovoz 2019. 22:26

cvijetic12

MareiKate

Joj žene čitam vas i malo mi je lakše… Suprug i ja se češće svađamo od kad je beba zbog sličnih stvari - imala sam neka očekivanja koja se nisu ostvarila i baš mi teško to pada. Pomaže dosta ali imamo neke različite stavove oko uloge drugih ljudi u našim životima - ja bi sve sama jer ne volim da mi se itko petlja a on hoće da tražim svoje, njegove, koga god sa mi pomažu… I onda kad ja krenem prigovarat njemu da nešto ne stižem on mi kaže: zovi si mamu, sestru… Meni to nije normalno 🙄 radi odgovoran posao i znam da mu je teško ali onak, nekad stvarno očekujem više… Ali ok, sve će to proći. Kad sam najljuća na njega - pogledam bebanu i mislim si koliko god da mi je danas glup suprug, da ga nema nebi bilo ni tog najslađeg zvrka pa mi je lakše. A i brzo se suprug iskupi pa nekako to ide…
    Rutinu imamo, jer je dosta osjetljiva beba pa joj treba 😅 ali nas to ne sprečava da negdje idemo. Samo odlaske usklađujemo s rutinom.
    Evo nas drugi dan na moru, iznenađujuće dobro to sve podnosi. I puno ljepše spava nakon cijelog dana na zraku…
    I onak bazenčić iz pepca što sam spominjala - pun pogodak!

Kako ju stavis u taj bazen, sjedi ili?

Da, moja već sama sjedi ali ne posve stabilno pa ju ja pridržavam nagnutu prema naprijed da joj nije pritisak na kralježnicu, mislim može se i ona sama ali ju ja držim za svaki slučaj jer mi je još nekako labava...

MareiKate
    11. Kolovoz 2019. 22:35

_svjesna

Mare, super savjet, mislim da vecina nas ocekuje previse, jer nas ovi instagrami i fejsbuci ubise idealnim slikama zivota, niko ustvari o ovim stranama roditeljstva ne prica, nikad mi se nijedna frendica nije pozalila na to, a svi kroz to prolaze.

Da, niti meni nijedna frendica direktno nego kroz šalu ili između redaka možeš to iščitati... Kao da je to neka sramota. Dobro si rekla, danas je hit Instagram savršeni životi, i u jeku priče i borbe za ravnopravnost spolova, ženama je valjda porazno priznati da im muž ne pomaže koliko bi htjele ili da se osjećaju loše po cijele dane doma s djecom ... Moj muž, a i ja, smo ipak još generacija odgajana na način da se zna što žena a što muž "mora". Oboje smo odrasli u malim mjestima, i iako smo "moderni mladi ljudi" ipak se još osjeti taj neki "seoski sistem" ...  

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 22:37

MareiKate

cvijetic12

MareiKate

Joj žene čitam vas i malo mi je lakše… Suprug i ja se češće svađamo od kad je beba zbog sličnih stvari - imala sam neka očekivanja koja se nisu ostvarila i baš mi teško to pada. Pomaže dosta ali imamo neke različite stavove oko uloge drugih ljudi u našim životima - ja bi sve sama jer ne volim da mi se itko petlja a on hoće da tražim svoje, njegove, koga god sa mi pomažu… I onda kad ja krenem prigovarat njemu da nešto ne stižem on mi kaže: zovi si mamu, sestru… Meni to nije normalno 🙄 radi odgovoran posao i znam da mu je teško ali onak, nekad stvarno očekujem više… Ali ok, sve će to proći. Kad sam najljuća na njega - pogledam bebanu i mislim si koliko god da mi je danas glup suprug, da ga nema nebi bilo ni tog najslađeg zvrka pa mi je lakše. A i brzo se suprug iskupi pa nekako to ide…
    Rutinu imamo, jer je dosta osjetljiva beba pa joj treba 😅 ali nas to ne sprečava da negdje idemo. Samo odlaske usklađujemo s rutinom.
    Evo nas drugi dan na moru, iznenađujuće dobro to sve podnosi. I puno ljepše spava nakon cijelog dana na zraku…
    I onak bazenčić iz pepca što sam spominjala - pun pogodak!

Kako ju stavis u taj bazen, sjedi ili?

Da, moja već sama sjedi ali ne posve stabilno pa ju ja pridržavam nagnutu prema naprijed da joj nije pritisak na kralježnicu, mislim može se i ona sama ali ju ja držim za svaki slučaj jer mi je još nekako labava…

Aha,  ma mogla bi ga i ja uzeti, balkon mi je tako mali da jedino taj bazen i stane 🤣 ali kad imamo bracota onda i on hoce pa bi bilo vode posvuda 😅 lakse mi je na plazu otici. Evo sad sam ju kupala u kadici na stalku, sve je pospricala van 😱 sutra cu ju provat nekako u tus kabini jer imamo poplavu od nje stalno 😏

cvijetic12
    11. Kolovoz 2019. 22:41

MareiKate

_svjesna

Da, niti meni nijedna frendica direktno nego kroz šalu ili između redaka možeš to iščitati… Kao da je to neka sramota. Dobro si rekla, danas je hit Instagram savršeni životi, i u jeku priče i borbe za ravnopravnost spolova, ženama je valjda porazno priznati da im muž ne pomaže koliko bi htjele ili da se osjećaju loše po cijele dane doma s djecom … Moj muž, a i ja, smo ipak još generacija odgajana na način da se zna što žena a što muž "mora". Oboje smo odrasli u malim mjestima, i iako smo "moderni mladi ljudi" ipak se još osjeti taj neki "seoski sistem" …

Mislim da svi prodju kroz krizu, i normalno je. Dok ima svađe ima i ljubavi 🤔Dodje beba, cijeli zivot ti se okrene naglavacke bez obzira imas li nekoga ili ne. Mene je recimo vise pogodilo prijateljstvo nekih osoba, ono super smo si bile, dosla beba i to je to , ni nazvala me nebi 🙄 

pepillu
    11. Kolovoz 2019. 23:09

Krize su normalne, najbitnije da se volite pa cete lako naci kompromis za sve. Ja nastojim uvik prvo biti najbolji frend s mužem pa onda sve ostalo....
    Neko je tu spomenija da ima sa mužem drugačiji pogled na roditeljstvo, tako i ja, on oce da svi uskači , pomažu a ja ne zelim i onda se dogodi konflikt al kako je tu neko reka, bude nakraju kako ja kazem 😂
    Sto se sexa tice, tek smo počeli opet i meni je to jos uvik bolno i napeta sam, tako da i da zelim neki sex pomirenja imati, ne mogu 😂😂😂

MVT
    12. Kolovoz 2019. 10:45

_svjesna

A da li vama mame, sestre, tate hoce da pomognu oko beba kad ste u gostima ili da svrate da ih cuvaju da vi malo odmorite? Ja sam danas cijeli dan kod svojih, svi samo dodju malo ga izgrle kazu mu neku lijepu rijec i cao, svima tesko i svi imaju preca posla. Sve je ok kad bebu treba mazit ali kad treba malo nosit i cuvat nigdje nikoga. Cijeli dan sam umrla oko niega jer muza nema, nisam ni jela jer ne zelim da smaram nekog da ga preuzmu, niti ko to kuzi. Da ne spominjem da me odavno vise ne zovu u goste jer ne mogu upalit klimu pred bebom, ne mogu da puse, a kad se pozalim na sve to samo mi kazu pa nece se tebi niko prilagodjavati, to je tvoja dijete 😁 Vole ga jako, stalno zovu traze fotke, ludi su za njim, kupuju mu sve zivo ali u ovom segmentu bas ne zele nimalo da se prilagode 😤

Mog baka i deda odvuku u šetnju, nema ih po tri sata pa se odmorim. Iako sam toliko napeta i uzbuđena što sve mogu u ta tri sata, da se na kraju ne odmorim. 🤣 Mogu reć baki evo vam ga na 2 dana, ona bi jedva dočekala, ali ja to još ne mogu i smatram da bi bila sebična na toliko vremena se odvojit od mog čuda. Uskoro idem na službeni put na par dana, pa će imat mog malog na raspolaganju 😊. Inače ni ja ne očekujem od nikog pomoć, ali kada mi se ponudi ne odbijam. Nekad i zamolim za tu trosatnu šetnju. I da, svi vole bebe i obožavaju ih dok nisu njihova odgovornost 😊. Teško da bi i ja nekome čuvala dijete iz zabave i zadovoljstva. A što se tiče poklona, moj zarađuje fino i onda mu kupim što god mu treba. Mali moj zaposleni. 😍

MVT
    12. Kolovoz 2019. 10:50

pepillu

Krize su normalne, najbitnije da se volite pa cete lako naci kompromis za sve. Ja nastojim uvik prvo biti najbolji frend s mužem pa onda sve ostalo….
    Neko je tu spomenija da ima sa mužem drugačiji pogled na roditeljstvo, tako i ja, on oce da svi uskači , pomažu a ja ne zelim i onda se dogodi konflikt al kako je tu neko reka, bude nakraju kako ja kazem 😂
    Sto se sexa tice, tek smo počeli opet i meni je to jos uvik bolno i napeta sam, tako da i da zelim neki sex pomirenja imati, ne mogu 😂😂😂

Što se tiče seksa njega još nisam prakticirala, niti još neću jer se bojim da ne ostanem opet trudna pa i na pilulama! Trebat će mi jedno vrijeme da nadođem. 😊 Ovo moje čudo je došlo neplanirano, a ja nisam nikada ni pomišljala da bi mogla imat djecu. Al eto, s obzirom da nisam koristila pilule, eto mi ga na 🤣. A uvijek sam se zajebavala i tvrdila da iako to ikad budem htjela, da jednostavno to moj um i tijelo ne može. 🤣

cvijetic12
    12. Kolovoz 2019. 11:13

Bome svaka vam cast, mi smo nakon 40 dana, cim je ginekolog dao zeleno svjetlo. Ali koristino kondome, lako zatrudnim pa se nebi vise zezala

zadranka86
    12. Kolovoz 2019. 11:35

Ja samo iz iskustva mogu reci kad dode prva beba sve se mijenja..mozda kod nekih parova ostane sve onako ruzicasto i romanticno ali mislim da ih je manjina...kod nas nije tako bilo...nekako je sve postalo drugacije ali kako rastu vrati se to opet na staro..samo treba ostat ladne glave i prevladati sve te nedace koje su ustavri normalne...sad ih imam troje i malo imamo ja i i muz vrimenaza sebe plus nemam zaista nikog da mi uzme njih i kaze eto odmori uzite vrime sad za sebe..jbg tako san navikla od pocetka i sad da mi tako i odu na koji dan ...pa ja ne bi znala sto mi se dogodilo..iako sam misljenja da je to ok i da muz i zena ako imaju tu mogucnost da ju def ne odbijaju jer treba malo odmora smatram da to nije niti sebican... a sex nama je isti nista se nije primjenilo i krenuli smo u akciju cim sam dosla sebi..s obzirom da nisan bila sivana nismo dugo cekali...cuvamo se jer vise ne planiramo klince smatram da smo svoje ispunili...sad ih treba odgojit dignut na noge i naoravit od njih ljude sto nije ni malo lak zadatak ali tu smo i dat ce mo sve od sebe....cure kako je kod vas ode je uzasnooo vruce neeeizdrzivo..prosto mi se ne da ni na more ic nekako mi se cini ugodnije ostati u kuci...nas su poili komarci ovaj vikend tako da mi je cili na fleke...strah me i na more medu one bore uopce poc...🙄☹

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.